Blog

Najbolje priključne stanice za munje za iPad u 2021. godini

Dokovi za munje su redoslijed dana. Kad se Apple potpuno prebacio na manji konektor za "grom", proizvođači dodatne opreme morali su promijeniti kurs i izraditi najbolje stanice za priključivanje groma za iPad. Već smo pokrili priključne stanice za iPhone 5 / 5s. Sada je vrijeme za popis visokokvalitetnih iPad munja koji su dizajnirani minimalno, lijepo i pružaju najbolja postolja za pristajanje za iPad Air i iPad Minis te ranije iPad modele.

1. Dvanaest South HiRise Deluxe

Proizvodi dvanaest Juga poznati su po svojoj jednostavnosti i čistoći poput Apple-a. HiRise za iOS uređaje klasični je primjer zaštitnog znaka i estetike tvrtke Twelve South. Ljubaznošću čvrste strukture i stabilne baze, može savršeno držati vaš tablet.

Jedna značajna značajka ove priključne stanice je ta što drži uređaj na način da imate bolji kut gledanja.

Kabelska kopča podesiva po visini omogućuje rad s većinom slučajeva. Još bolje, priključna stanica dolazi s kabelom certificiranim za MFi koji vam omogućuje brzo i sigurno punjenje uređaja.

USP: Kabelska kopča podesiva po visini

Pogledajte na Amazonu

2. EasyAcc

EasyAcc je ono što biste trebali odabrati da bi svi vaši uređaji bili savršeno organizirani. Sadrži čak šest priključaka i omogućuje vam uključivanje više uređaja odjednom.

Postoji dodatni prostor za spremanje sitnica. Ima izdržljivu konstrukciju koja može izdržati manje udare.

S magnetskom bazom dock ostaje netaknut dok drži sve vaše uređaje. Na kraju, EasyAcc možete dobiti u dvije boje: crnoj i smeđoj.

USP: Magnetska baza

Pogledajte na Amazonu

3. JUNAC

Ako ste spremni otići na visokokvalitetni drveni dok, dobro pogledajte JUNCH. Ova je stanica za punjenje izrađena od vrhunskog bambusa. Zahvaljujući čvrstoj ugrađenoj jedinici s lakoćom može odoljeti padovima.

Puni ne samo iPad i iPad već i Apple Watch. S urednim upravljanjem kabelima, sprječava nered zbog kabela. Osim toga, JUNCH dolazi u dvije boje: tamnoj i svijetlosmeđoj.

USP: Prirodni bambus

Pogledajte na Amazonu

4. Pezin & Hulin

Ono što “Pezin & Hulin” čini finom opcijom je čvrsta bambusova konstrukcija. Glatki rubovi i uredni izrezi dodatno poboljšavaju njegov dizajn. Pomoću nje možete istovremeno puniti više iPhonea, iPad i Apple Watch.

Jedna značajna značajka ove priključne stanice je idealno upravljanje kabelima. To znači da će vaš stol ostati bez nereda. Uglavnom zbog magnetske baze ostaje čvrsto netaknut dok drži uređaj.

USP: Uredno upravljanje kabelima

Pogledajte na Amazonu

5. iHome iPL8XHG

Što je s odabirom funkcionalnije priključne stanice? Osim što pušta snagu tableta, zabavlja vas i vrhunskim zvukom iHome iPL8XHG. Na njega možete odmah povezati svoj iOS uređaj i bežično strujati pjesme.

Pokretan zvučničkim komorama reason8, on ima mogućnost oživjeti vašu glazbu.

FM sa šest unaprijed postavljenih postaja pomaže vam da stignete svoje omiljene programe. Štoviše, možete postaviti i više alarma kako bi išli u korak s vašim vremenom.

USP: Razlog8 komore zvučnika

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji vam je najdraži?

Koju ste od gore navedenih priključnih stanica za munje za iPad odabrali za napajanje iPada? Bilo bi lijepo znati svoj odabir i značajke koje su vam se učinile preslatkim.

Željeli biste provjeriti i ove postove:

  • Najbolji iPad Pro 10,5-inčni kućišta
  • Najbolji iPad Pro 12,9-inčni kućišta
  • iPad Pro 10,5-inčni stalci
  • Najbolji iPad Pro 10,5-inčni kućišta za tipkovnicu