Blog

Najbolji slučajevi kompatibilni s bežičnim punjenjem iPhonea 2020. godine

Bežično punjenje bila je dugo očekivana značajka koju je Apple predstavio prošle godine u iPhoneu 8, 8 Plus i iPhoneu X. Značajka vam čini ugodnijim život u novoizdanim iPhoneima Xs, iPhone XR i iPhone Xs Max u drugoj godini . Ako posjedujete iPhone Xs telefon, možete najbolje iskoristiti značajku bežičnog punjenja kupujući najbolje iPhone Xs kompatibilne futrole za bežično punjenje.

1. Ringke

Ringke je vodeća marka iPhone opreme. Ova impresivna futrola podržava bežično punjenje i štiti vaš iPhone od udaraca i drugih utjecaja. Možete staviti svoj iPhone licem prema dolje dok podignuti okviri čuvaju zaslon osjetljiv na dodir kad dižete telefon.

Minimalistički dizajn privlači vašu pažnju jer kućište pokazuje neizmjernu jednostavnost u dizajnu. Ringke Air je značajna značajka ovog kućišta jer sprječava ogrebotine na vašem iPhoneu.

USP: Ringke Air

Pogledajte na Amazonu

2. ESR

ESR je osmislio SGS certificirani vojni kofer za zaštitu od padova za vaš iPhone XS. Slučaj je već testiran na svoju snagu, stoga mu možete vjerovati.

Značajna karakteristika ovog slučaja je dvosmjerni stalak; možete koristiti okomiti i vodoravni stalak ovog kućišta. Štoviše, uživat ćete u više kutova gledanja na čvrstom metalnom postolju. Gosti svoje oči nevjerojatnim iskustvom gledanja.

USP: Čvrst metalni nosač

Pogledajte na Amazonu

3. DTTO

Slučaj elegantnog izgleda poput DTTO-a zaslužuje biti u pregledu. Kućište je prilično tanko i izrađeno je od fleksibilnog TPU-a. Dakle, pucanje na naslovnici i njezino uklanjanje ne bi trebali predstavljati problem.

Ali ono što traži trenutnu pozornost je metalni sjaj koji pojačava količnik stila. A s jasnim profilom za pokretanje, vaš iPhone Xs može u potpunosti pokazati svoj dizajn. Osim lijepog izgleda, DTTO dolazi u pet opcija u boji, uključujući sjajnu crvenu i sjajnu zlatnu boju.

USP: Rub sjaja od metala

Pogledajte na Amazonu

4. Spigen Ultra Hybrid

Još jedan jasan slučaj u ovoj postavi! Ali ovaj je malo drugačiji i upakirao je malo zaštitniji profil kako bi se s lakoćom borio protiv šoka.

Kućište pokreće tehnologija zračnih jastuka što ga čini vrlo čvrstim. Dakle, sposoban je pružiti certificiranu vojnu obranu.

Pogledajte fleksibilni odbojnik koji ne dopušta da vam pametni telefon isklizne iz ruku. Osim toga, pet opcija boja poput svemirskog kristala i elegantne crvene boje izgledaju stvarno cool.

USP: Tehnologija zračnih jastuka

Pogledajte na Amazonu

5. EasyAcc

EasyAcc vjeruje u kvalitetnu dodatnu opremu za iPhone. Dizajn otporan na klizanje ovdje čini sve razlike. Provjerite one utore urezane na dvije strane okvira kako biste se čvrsto držali i zaštitili iPhone od slučajnih padova.

Tanak i elegantan dizajn dolazi iz mekog i fleksibilnog TPU-a; ovaj se slučaj dobro uklapa u vaš iPhone Xs bez dodavanja većeg dijela profila. Točni izrezi pomažu vam da brzo pristupite svim bitnim gumbima i značajkama.

USP: Dizajn otporan na klizanje

Pogledajte na Amazonu

6. Jazliv

Na prvi pogled Jazliv slučaj ne izgleda poput kućišta kompatibilnog s bežičnim punjenjem; umjesto toga stvara dojam kućišta. Budući da je robusno izrađen, slučaj testira našu viziju kako bi se odlučilo za njegovu kategoriju. Jazliv je koristio trajni materijal za proizvodnju ovog kućišta kompatibilnog s bežičnim punjenjem.

Ovo kućište od naoružanja izgleda elegantno i razmeće se suvremenim dizajnom. Provjerite iskaznicu i utor za karticu koji je skriven ispod metalnog kućišta za željezo. Jednostavno gurnite željeznu futrolu i svoje kreditne / debitne kartice možete spremiti u utor.

USP: Zaštita cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

7. Torras

Torras predstavlja tri u jednom modernom i luksuznom kućištu kompatibilnom s bežičnim punjenjem za vaš iPhone Xs. Riječ je o kućištu od 360 stupnjeva koje pruža potpunu zaštitu tijela vašeg telefona. Provjerite jesu li podignute okvire okvira oko zaslona kako biste zaštitili zaslon osjetljiv na dodir i kameru.

Ovo tanko kućište ima mat površinu koja vam pruža ugodno neklizajuće držanje kad ovaj impresivni telefon držite u rukama. Superlagana futrola ne dodaje velik dio elegantnom profilu vašeg telefona.

USP: Mat površina

Pogledajte na Amazonu

8. Vena

Futrola za novčanik s kompatibilnošću bežičnog punjenja? Zvuči nevjerojatno? Vena je to učinila bez napora proizvevši jedan od najboljih kućišta kompatibilnih s bežičnim punjenjem za vaš iPhone Xs. Utor za skrivene kartice možete koristiti za pohranu osobnih iskaznica, kreditnih / debitnih kartica i gotovine.

Kućište je izrađeno od dvoslojnog polikarbonata i TPU koji udovoljava vojnim standardima za ispitivanje padom. Za bežično punjenje morate otvoriti poklopac kartice i staviti telefon na Qi punjač.

USP: Kompatibilnost s magnetskim nosačima automobila

Pogledajte na Amazonu

9. Unov

Unov donosi veći okvir za zaslon i objektiv kamere kako bi zaštitio oba hardvera na vašem iPhoneu Xs. Korištenje tehnologije reljefnog tiska neugodno je nestati.

Ovo je kućište lagano i pruža vam ugodno držanje za svakodnevnu upotrebu. Možete jednostavno napuniti svoj iPhone jer kućište ima otvorene izreze.

USP: Reljefna tehnologija tiska

Pogledajte na Amazonu

10. GVIEWIN

Sviđa li se vašem pametnom telefonu kućište s mramornim dizajnom? Ako je odgovor da, GVIEWIN bi trebao biti pravi put.

Kućište je elegantnog dizajna, a sjajnim mramornim uzorkom daje lijep izgled vašem pametnom telefonu. Zahvaljujući prisutnosti kutnih odbojnika, s lakoćom se može oduprijeti udarcu.

Glatki materijal također osigurava željeni osjećaj držanja. Osim udobnog držanja, GVIEWIN dolazi u više kombinacija boja.

USP: Upadljiv mramorni uzorak

Pogledajte na Amazonu

To je sve, momci!

Koji je vaš slučaj?

Bežično punjenje omogućuje vam udobnost upotrebe iPhonea dok se puni na jastučiću. Možete nastaviti raditi na svom iPhoneu. Na primjer, možete koristiti FaceTime pozive, unositi dugačke tekstove pomoću Bluetooth tipkovnica, gledati filmove i videozapise na YouTubeu itd.

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

  • Jasni slučajevi za iPhone Xs
  • Najbolji iPhone X slučajevi
  • iPhone Xs kućišta baterija
  • Najbolji bežični punjači za iPhone Xs