Blog

Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone 7 Plus 2021. godine

Bez obzira želite li zaštitu, prianjanje, praktičnost ili hands-free stalak, sve ovo i još više možete dobiti iz samo jednog kućišta. Tako je. Neke od najboljih futrola za nosače prstena za iPhone 7 Plus mogu nositi mnoge takve kape, od nuđenja zaštite od ogrebotina i udaraca do sprečavanja slučajnih proklizavanja. Zamislite trenutak kada iz džepa izvadite iPhone kako biste snimili zapanjujući selfie na obali prekrasnog jezera i telefon vam slučajno isklizne iz ruku. Ups! ovu nesreću biste mogli izbjeći ako ste imali futrolu s prstenom. Pa zašto čekati? Pomaknite se prema dolje da biste odabrali savršen slučaj.

 • J.west futrola za silikonski prsten
 • Futrola za ultra tanki prsten iz i-Dawn
 • JETech futrola za držač prstena
 • Prozirna futrola za držač prstena tvrtke DAUPIN
 • ICONFLANG futrola za držač prstena s magnetskim nosačem za automobil
 • Otporni na udarce poklopac prstena iz JAZ-a
 • Futrola za držač prstena protiv ogrebotina ATUSIDUN Soft
 • Magnetska futrola za prsten s magnetskim držačem za automobil tvrtke Procase
 • Futrola za nosač prstena WATACHE
 • Metalna futrola za odbojnik držača prstena iz tvrtke Qissy

1. J.west futrola za silikonski prsten

Izuzetno tanka i ultra lagana futrola za držač prstena iPhone 7 Plus pruža odgovarajuću zaštitu i izvrsno prianjanje. Napravljen od fleksibilnog termoplastičnog poliuretana (TPU), odbojnik štiti od ogrebotina, neravnina i ostalih svakodnevnih oštećenja.

Tehnologija IMD (ukras u kalupu) omogućuje ispis živopisnim i neće izblijedjeti korištenjem. Učinak gradijenta oblaka ostat će lijep i nakon svakodnevne uporabe. Posebno uživam u pametnom dizajnu nosača prstena; izgleda poput elegantnog, elegantnog prstena u prstima.

USP: Uzorak pravog prstena

Pogledajte na Amazonu

2. Futrola za ultra tanki prsten i-Dawn

i-Dawn donosi futrolu s nosačem prstena s plutajućom tekućinom, koja vam omogućuje slobodno kretanje iPhonea na prstu. Za zaštitu ovaj slučaj pruža sigurnost od 360 stupnjeva; vaš je iPhone zaštićen od svih strana i uglova. Provjerite onaj podignuti rub koji štiti zaslon osjetljiv na dodir vašeg mobilnog telefona.

i-Dawn je upotrijebio tvrdu plastiku i TPU odbojnik za stvaranje laganog kućišta. Prsten možete okrenuti za 360 stupnjeva da biste dobili više kutova gledanja.

USP: Tekući plutajući luksuz

Pogledajte na Amazonu

3. Futrola za držač prstena iz tvrtke JETech

Nadaren naprednoj tehnologiji apsorpcije udara, JETech je još jedno kućište prstena vrhunske kvalitete za vaš iPhone 7 Plus. Kućište prstena ima kompaktni dizajn koji na pametnom telefonu djeluje ugodno. Kućište je pripremljeno s kvalitetnim PC i TPU materijalom što ga čini vrlo izdržljivim.

Ima kutove s zračnim jastukom koji štite vaš uređaj od udaraca. Čista stražnja strana osigurava da vaš iPhone i dalje svijetli čak i kada je ovaj kućište uključeno. Crna i HD prozirna jedine su dvije dostupne opcije boja.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

4. DAUPIN prozirna futrola za držač prstena

Ako volite razmetati se svojim iPhoneom, onda je ovaj izvrstan odabir. Prozirna stražnja strana tvrdog računala i mekani TPU odbojnik pružaju zaštitu telefona za 360 °. Posebno poboljšana četiri ugla izgledaju bez napora lijepo, a pozitivna strana također učinkovito apsorbira udarce.

Zakretni prsten od 360 i 180 stupnjeva ujedno je i ugrađeni fleksibilni nosač. Zahvaljujući tome, možete uživati ​​u kutovima višestrukog gledanja za gledanje videozapisa i filmova. Osjetljive tipke nude opušten pristup svim priključcima, tipkama, fotoaparatima, zvučnicima i mikrofonima.

USP: Izuzetno fleksibilan zakretni prsten

Pogledajte na Amazonu

5. Kućište držača prstena ICONFLANG s magnetskim nosačem za automobil

Predstavite svoj iPhone ovaj stilski kućište da biste bez napora privukli pažnju. Kombinacija TPU i PC materijala pojačava njegovu trajnost i kvalitetu. Mekana tekstura nudi bolje prianjanje.

Možete se osloniti na ovaj prsten kako biste srušili udar udaraca. Sastoji se od metalne zakrpe na leđima koja je potpuno kompatibilna s magnetskim držačem za automobil. Nadalje, futrola za držač prstena ICONFLANG dolazi u šest atraktivnih boja.

USP: Držač prstena koji se okreće za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

6. Poklopac stalka za prsten JAZ otporan na udarce

Neka vaš phablet svijetli u punopravnom obliku s Jazom. Izrađen od mekog TPU materijala, ovaj je prsten vrlo fleksibilan. Udobno se uklapa u iPhone i potpuno je sposoban oduprijeti se ogrebotinama.

Glatka površina osjeća se prilično ugodno na dodir. Uredni izrezi i odzivni gumbi osiguravaju bolje korisničko iskustvo. Ovaj kućište dolazi s prekrasnim dizajnom na stražnjoj strani koji dodaje ljepotu vašeg uređaja.

USP: Elegantan i moderan izgled

Pogledajte na Amazonu

7. Mekana futrola za držač prstena protiv ogrebotina tvrtke ATUSIDUN

Ako želite dodati neki sportski izgled dok pokazujete svoj iPhone 7 Plus, isprobajte ovaj slučaj. ATUSIDUN nudi izdržljivu strukturu sa zaštitom od udaraca i jakih udaraca. Podignuti okviri od 0,03 mm nude dodatnu zaštitu zaslona i kamere.

Kućište također bez problema radi s magnetskim nosačima automobila s ugrađenom magnetskom pločom. Zakretni prsten za 360 ° možete koristiti za poboljšane kutove gledanja pejzaža i portreta. To nije sve, ATUSIDUN dolazi u pet opcija boja, uključujući crvenu, plavu i zlatnu.

USP: Sportski izgled

Pogledajte na Amazonu

8. Kućište prstenastog magnetskog prstena za maglu za automobil

ProCase ima nešto izdržljiviji profil koji nudi dodatnu zaštitu vašem phabletu. Dvoslojni sloj čvrsto se omotava oko pametnog telefona. Sva četiri ugla imaju dodatni štit za širenje šoka.

Držač za prsten djeluje besprijekorno dopuštajući vam da povećate vrijeme za lice. Kako se u potpunosti može rotirati, imate veću fleksibilnost za prilagodbu gledanja prema vašim potrebama. Uključujući metalnu ploču, ProCase je dizajniran za rad i s magnetnim nosačima automobila.

USP: Ugrađena metalna ploča

Pogledajte na Amazonu

9. WATACHE futrola za držač zaštitnog prstena

WATACHE predstavlja pametnu, izdržljivu i čvrstu futrolu za držač prstena za vaš iPhone. Imajte na umu da se prsten nije odvojiv jer je čvrsto pričvršćen za kućište. To znači da ovu futrolu s držačem možete koristiti bez brige o oštećenju ili uklanjanju prstena.

Ovo izdržljivo kućište izrađeno je od visokokvalitetnog TPU materijala koji dugo traje i štiti vaš iPhone. Futrola je kompatibilna s vašim držačem za automobil kako biste je mogli koristiti tijekom vožnje.

USP: 3H materijal otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

10. Kućište odbojnika s metalnim prstenom Qissy

Za potpunu zaštitu, Qissy je ovaj slučaj proizveo od PC materijala protiv ogrebotina, koji štiti vaš telefon od rutinskog trošenja. Iako se sve to radi pametno, osiguravajući da kućište ostane izuzetno tanko i bez rasutih predmeta. Prsten također djeluje kao nosač koji omogućava maksimalne kutove gledanja.

Možete brzo pristupiti svim bitnim lukama jer je kućište precizno izrađeno. Vrhunski materijal toliko je izdržljiv da kućište nikad neće izgledati izblijedjelo čak i nakon dulje uporabe.

USP: Čvrst hibridni dizajn

Pogledajte na Amazonu

Odabrali ste najbolju opkladu?

Gledajući gornje futrole držača prstena, ono što vidim jest da je svako kućište dizajnirano da napravi lijep par s iPhoneom. Budući da su svi tako tanki, dovoljno su dobri da vašem uređaju pruže osnovnu zaštitu.

Budući da je većina dostupna u više boja, nemate problema s odabirom odgovarajućeg partnera za svoj phablet. Dakle, koji ste odabrali za svoj pametni telefon? Recite nam to u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pogledati:

 • Najbolji iPhone 7 Plus jasni slučajevi
 • iPhone 7 Plus tanki kućišta
 • Najbolji futroli za iPhone 7 Plus Folio
 • Najbolji slučajevi za iPhone 7 Plus