Blog

Najbolje bežične Bluetooth tipkovnice za iMac Pro 2021. godine

Tražite li vrhunsku bežičnu Bluetooth tipkovnicu za uparivanje s vašim novim iMac-om? Upravo smo to pretpostavili. S obzirom na to kako je presudno imati funkcionalniju tipkovnicu za prolazak kroz zadatak, sastavili smo neke od najboljih bežičnih Bluetooth tipkovnica za iMac Pro.

 1. Satechi bežična tipkovnica s numeričkom tipkovnicom
 2. Bežična Bluetooth tipkovnica tvrtke Arteck
 3. Macally tanka bežična tipkovnica za iMac Pro
 4. Bluetooth mehanička tipkovnica Keychron K2
 5. Bežična tipkovnica s više uređaja tvrtke Jelly Comb
 6. Logitech K750 bežična tipkovnica za solarno punjenje
 7. Ultra tanka bežična tipkovnica tvrtke Anker
 8. Bluetooth tipkovnica iClever za više uređaja
 9. Žičana tipkovnica pune veličine tvrtke iHome
 10. Satechi Bluetooth bežična pametna tipkovnica

1. Satechi bežična tipkovnica s numeričkom tipkovnicom

Ova ponuda (74,99 USD) tvrtke Satechi može dugoročno dati Appleovoj skupoj čarobnoj tipkovnici. Tipkovnica pune veličine dizajnirana je za vaše profesionalne potrebe. Budući da tipke vrlo brzo reagiraju, vaše vrijeme za pisanje članaka ili kodiranje trebalo bi biti ugodno iskustvo.

Postoji praktična numerička tipkovnica koja osigurava da možete upravljati proračunskom tablicom i čak lako doći na vrh svog računovodstva. Uz to, ovu ćete bežičnu tipkovnicu moći povezati s četiri uređaja. I možete se odmah prebacivati ​​između njih.

USP: Izuzetno praktična numerička tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

2. Arteck bežična Bluetooth tipkovnica

Ako želite imati bežičnu tipkovnicu ne samo za Mac, već i za Windows PC, iOS i Android uređaje, Arteck može biti sigurna opklada. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i sportskog je prilično laganog dizajna.

Čini se da tipke imaju dizajn niskog profila i trebale bi biti u redu za tipkanje. S mogućnošću trajanja do šest mjeseci, može biti dobar za redovitu upotrebu. Štoviše, Arteck ima solidno 24-mjesečno jamstvo.

USP: Konstrukcija od nehrđajućeg čelika

Pogledajte na Amazonu

3. Tanka bežična tipkovnica za iMac Pro tvrtke Macally

Macallyjeva tipkovnica pune veličine potpuno vas pokriva. 110 tipki, uključujući 20 prečaca, mogu se pobrinuti za vaše potrebe s aplombom. Također ima numeričku pločicu tako da proračunskom tablicom možete upravljati s više fleksibilnosti.

Zahvaljujući brzim savijačima makaza, brže i tiho tipkate. Bežičnu tipkovnicu Macally moći ćete povezati s tri uređaja odjednom. Što se tiče trajanja baterije, nakon punjenja može potrajati i do tri mjeseca.

USP: Brzi savijači makaza

Pogledajte na Amazonu

4. Bluetooth mehanička tipkovnica Keychron K2

Ako želite imati bežičnu tipkovnicu koja se uklapa u vaše potrebe za tipkanjem i igranjem, Keychron K2 bio bi pravi odgovor. Tipkovnica je kompaktnog oblika i sadrži odzivne tipke.

Uz zakrivljene poklopce tipki dobivate znatno poboljšane taktilne povratne informacije. Uključivanje bijelog LED pozadinskog osvjetljenja osigurava lagano tipkanje u polumraku.

Na prednjoj strani veze, K2 se može upariti s do tri uređaja, uključujući Mac i Windows PC istovremeno, omogućujući vam da se bez problema prebacujete s njih. Uz ogromnu bateriju od 4000mAh, tipkovnica može trajati do 7 dana ili 72 sata - što je još jedan plus.

USP: Ogromna baterija od 4000mAh

Pogledajte na Amazonu

5. Bežična tipkovnica s više uređaja Jelly Comb

Sadržavajući raspored u punoj veličini u relativno tankom faktoru, bežična tipkovnica Jelly Comba cjelovito je sredstvo za tipkanje. Zahvaljujući uglavnom svemirskom sivom izgledu, lijepo se podudara s iMac Proom.

Još jedna značajna značajka je lagani dizajn što ga čini prilično prijenosnim. Osim toga, mogućnost povezivanja s do tri uređaja odjednom nudi potrebnu fleksibilnost za korištenje tipkovnice s više uređaja.

Uključivanje mehanizma škara ispod svake tipke igra vitalnu ulogu u jačanju stabilnosti. A s niskoprofilnim dizajnom taktilne tipke osiguravaju glatko iskustvo tipkanja.

USP: Poboljšana stabilnost za glatko tipkanje

Pogledajte na Amazonu

6. Logitech K750 bežična tipkovnica za solarno punjenje

Logitechov K750 premium je bežična tipkovnica za Mac na više načina. Prvo i najvažnije, prikazuje moderan elegantan dizajn koji se savršeno može slagati u profesionalnom okruženju.

Izgled tipkovnice u skladu je s Macovim, što lako može privući korisnike MacOS-a. Dodavanjem dizajna vruće tipke i konkavne tipke poklopca za lansirnu ploču dobivate ugodnije iskustvo tipkanja.

Ali ono što K750 izdvaja od mnogih drugih kolega je solarno punjenje. To znači da nećete morati brinuti o ručnom punjenju baterije tipkovnice. Uz ove značajne specifikacije, cijena od 53,88 dolara čini je sasvim razumnom.

USP: Solarno punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. Anker ultra tanka bežična tipkovnica

Zahvaljujući malom faktoru oblika, Anker Ultra Compact izgleda doista impresivno i preko 30% je manji od standardne tipkovnice. Glatke tipke s mat površinom čine tipkanje ugodnim iskustvom. Baterija od 800 mAh dovoljno je dobra da traje i do 6 mjeseci, što je sasvim pristojno.

Tipkovnica se automatski povezuje s posljednjim korištenim uređajem i podržava sve glavne operativne sustave poput MacOS-a, Windows-a i iOS-a. Osim kompatibilnosti, na Anker Ultra Compact imate 18-mjesečno jamstvo.

USP: Mali faktor oblika

Pogledajte na Amazonu

8. Višenamjenska Bluetooth tipkovnica tvrtke iClever

Stavljajući jednostavnost i jednostavnost korištenja u prvi plan, iClever je predstavio prilično dobru Bluetooth tipkovnicu. Trebala bi se svidjeti onima koji žele tipkovnicu niskog profila po pristupačnoj cijeni (32,99 USD). Izrađen je od nehrđajućeg čelika i ABS materijala, ima izdržljivu konstrukciju koja može poprimiti malo udaraca.

Kako set ključeva i tkanina imaju mat površinu, mogu se oduprijeti izlijevanju i prašini. Osim toga, tipke je lako pritisnuti, uglavnom zbog taktilnog odziva. Stoga biste trebali očekivati ​​da će vaše tipkanje ostati glatko.

Štoviše, iClever bežična tipkovnica za iMac može se upariti s tri uređaja odjednom, što može dobro doći ako je želite koristiti s više uređaja. Čak i s prednje strane trajanja baterije, na visini je zadatka s 90 sati korištenja.

USP: Tipkovnica pune veličine po pristupačnoj cijeni

Pogledajte na Amazonu

9. Žičana tipkovnica iHome pune veličine

Ono što me privuklo iHomeu je lijep kompaktan dizajn i tipkovnica u punoj veličini - uključivanje 110 tipki zajedno s potpuno numeričkom tipkovnicom što može biti vrlo korisno za proračunske tablice i financijske programe. Tipke je bolje kliknuti i savršeno odigrati svoju ulogu u ubrzavanju tipkanja.

Anodizirani aluminijski završetak ne samo da poboljšava njegov dizajn već i pojačava njegovu trajnost. Nadalje, iHome podržava macOS, iOS i Windows i dostupan je samo u srebrnoj boji.

USP: Tipkovnica pune veličine

Pogledajte na Amazonu

10. Bluetooth bežična pametna tipkovnica tvrtke Satechi

Uključen s pragmatičnijim dizajnom, Satechi je pripremljen za ljude koji žele maksimalno iskoristiti svoju tipkovnicu. QWERTY tipkovnica s taktilnim tipkama ubrzava vaše tipkanje. Ovu bežičnu tipkovnicu možete brzo povezati s najviše četiri uređaja. Omogućuje vam lako prebacivanje između povezanih uređaja.

Funkcija automatskog spavanja čuva energiju, multimedijske tipke nude trenutni pristup kontroli video i audio sadržaja. Osim toga, lagan i tanak profil omogućuju vam lako nošenje u maloj torbi.

USP: Povezuje do 4 uređaja

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaša omiljena?

Sada nam javite naziv tipkovnice koja vam se svidjela. Jeste li odabrali najboljeg bežične bluetooth tipkovnice za iMac Pro ili onaj s malim faktorima oblika?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Najbolji slučajevi tipkovnice za iPad Pro
 • iMac Pro stalci
 • Najbolji rukavi za MacBook Pro
 • Najbolje torbe za MacBook Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found