Blog

Wondershare Dr. Fone iPhone Softver za oporavak podataka za Mac

Jeste li ikad izbrisali ili izgubili podatke s iPhonea? Ili imate pokvareni iPhone i ne znate što učiniti? Pogledajte Wondershare Dr.Fone za iOS softver. Softver je stvoren za uklanjanje vaših problema pomažući vam u vraćanju sigurnosnih kopija datoteka.

Softver je kompatibilan sa svim iPhone uređajima, iPad Airom i starijim iPadima, iPad mini s retina zaslonom, iPad mini, iPod touch 4 i iPod touch 5. Wondershare Dr. Fone za iOS dolazi u dvije verzije: za Mac i Windows. Ima besplatno probno razdoblje, s ograničenim mogućnostima izrade sigurnosnih kopija. Možete isprobati besplatnu verziju prije kupnje ovog softvera po cijeni od 99,95 USD.

Wondershare Dr. Fone iPhone Oporavak podataka za Mac

Dr. Fone vraća vaše izgubljene podatke s iOS uređaja ili obnavljanjem sigurnosnih kopija s vašeg iTunesa i iClouda. Prije nego što softver pokrene skeniranje i dohvati vaše podatke, vaš uređaj mora biti u Ažuriranju firmvera uređaja (DFU) koje zaustavlja učitavanje OS-a (Evo kako iPhone staviti u DFU način.) Zatim pokrenite softver na Macu i povežite svoj iDevice putem USB-a za stavljanje u DFU način. Softver će skenirati iOS, iTunes ili iCloud i pružiti sve sigurnosne kopije. Datoteke možete jednostavno pregledati prije nego što ih vratite.

Dr. Fone vam govori o vrsti podataka koje ćete moći oporaviti. Sa svog iOS uređaja možete dohvatiti svoje kontakte, poruke, bilješke, podsjetnik, povijest poziva, kalendar, povijest Whatsappa i Safari oznaku. Da biste vratili ostale bitne podatke kao što su snimanje fotoaparata, stream fotografija, govorna pošta, glasovna bilješka, fotografije aplikacija, videozapisi i aplikacije, dokumenti, morate odabrati opciju sigurnosne kopije s iTunesa ili iClouda.

Korisniku ugodno

Konfiguracija softvera s vašim Mac uređajem jednostavna je, brza i štedi vrijeme. Za korisnike koji prvi puta nemaju tehničku pozadinu, ovaj je softver blagodat. Najbolji dio ovog softvera je što dolazi s jasnim opisima svake značajke i uvijek se možete vratiti na njegovo web mjesto.

Trebate samo otvoriti ovaj softver, a on će učiniti sve ostalo. Međutim, imajte na umu da, kako biste sinkronizirali i dobili sigurnosne kopije s iTunesa i iClouda; provjerite jesu li dostupni na vašem računalu. Značajka pregleda daje korisnicima mogućnost vraćanja samo odabranih datoteka, a ne nužno i svih.

Nakon što preuzmete ovaj softver, većina vaših podataka može se vratiti. Međutim, zna biti trenutaka kada primite samo 50% podataka. Na primjer: tijekom vraćanja kontakata dobit ćete imena i slike, a ne brojeve. Budući da je to presudan dio vraćanja, možda ćete morati potražiti svoj iTunes ili iCloud.

Softver Dr. Fone pomaže vam u obnavljanju većine datoteka, ali kao i većina softvera, on ima svoja ograničenja. Ponekad biste se mogli suočiti s problemima zbog nemogućnosti dohvaćanja svih podataka. Također, cijena možda zvuči malo skupo, ali, u vrijeme pisanja ovog teksta, cijena iznosi 59,95 USD.

Naravno, cijena možda nije faktor kada pokušavate oporaviti nešto tako neprocjenjivo kao što je prva fotografija vašeg djeteta ili oni nečuveno smiješni videozapisi sa zabave.

Cijena: $99.95

Kupite Wondershare Dr.Fone za Mac