Blog

IntouchApp Kontakti za iPhone

Dosta smo govorili o sigurnom prenošenju kontakata s jednog telefona na drugi: uglavnom poput BlackBerryja na iPhone, Androida na iPhone itd. Nekako su nam nedostajali kontakti IntouchApp i sad kad sam to isprobao, osjećam se kao totalno budala. Ako imate instalirane kontakte IntouchApp, ne morate ništa drugo učiniti.

IntouchApp Contacts je jednostavan upravitelj kontakata za iPhone (radi i na iPadu i iPod Touchu). Na površini izgleda doista bez značajki - ili više poput vrlo jednostavne aplikacije koju neprestano pitate: „Je li to to? Je li gotovo sa svime što bi trebalo učiniti? " Ali odmah ispod ovoga uistinu je čaroban i tako jednostavan način da svoje kontakte povežete na bilo koji uređaj koji imate.

IntouchApp je primarno automatski ažurirajući upravitelj kontakata. Ako su vaši kontakti instalirali IntouchApp Contacts, tada će vam se automatski proslijediti sve informacije koje ažuriraju na svoje detalje o kontaktima. Dakle, ako John promijeni svoj kućni broj i nalazi se na IntouchApp kontaktima, automatski ćete ih ažurirati.

Ti se kontakti dodaju znakom '*' da bi se označili kao kontakti koji se automatski ažuriraju. Ne morate ih uređivati ​​(nije preporučljivo).

Ovo je moćna značajka, ali budući da je aplikacija relativno nova, ova značajka još nije toliko korisna. Međutim, nešto je drugo pogodilo zlato, još jedna važna značajka koju tisuće korisnika neprestano traže.

Ako se na iPhone prebacujete sa starijeg uređaja koji ima operativni sustav BlackBerry OS ili Android i trebate prenijeti kontakte, ova će aplikacija učiniti cijeli postupak najjednostavnijim koliko god ikad mogao biti napravljen. Ono što se stvarno događa je da samo sinkronizirate kontakte putem IntouchApp kontakata, a zatim instalirate aplikaciju na svoj iPhone. Prijavi se i voila! Svi sinkronizirani kontakti sada su na vašem iPhoneu!

Mislim da aplikacija zaista pomaže ljudima da se prebacuju s jednog uređaja na drugi. Za iPhone na iPhone imate nešto poput iCloud ili iTunes sinkronizacije koja brine o stvarima, ali između različitih platformi (poput Androida za iOS ili BB OS za iOS) nema jasnog rješenja (osim dugotrajnih metoda vcf kartica , CardDAV iz Gmaila Outlook, iTunes itd.)

Sinkronizacija IntouchApp kontakata radi glatko: uredite kontakt na jednom uređaju, a promjene se odražavaju na svim ostalim uređajima koji koriste IntouchApp Kontakti gotovo trenutno.

U osnovi, IntouchApp Kontakti su iCloud kontakti koji se protežu na više od samo iOS uređaja.

Nedostaje nekoliko stvari kao što ne možete izvesti kontakte u formatu, ali zbog značajki koje ima IntouchApp djeluje prilično dobro i vrlo je korisno.

IntouchApp Kontakti su besplatni. Možete ga preuzeti s IntouchApp.com/apps/