Blog

Ispravite "Ova je kopija iTunesa oštećena ili nije pravilno instalirana. Ponovo instalirajte iTunes. (-42037)"

Posljednjih nekoliko dana naišao sam na čudnu pogrešku prilikom otvaranja iTunesa 12.2.1.16: Ova je kopija iTunesa oštećena ili nije ispravno instalirana. Ponovo instalirajte iTunes. (-42037). Obično nikada nisam doživio bilo kakvu drugu pogrešku u iTunesu, ali ovo je bilo nešto stvarno čudno.

Nisam znao što učiniti s ovom pogreškom; ali odjednom sam se sjetio da bih mogao dobiti pomoć s upravljačke ploče mog računala sa sustavom Windows (ta se pogreška češće događa na računalu sa sustavom Windows). Zato sam otvorio upravljačku ploču i slijedio nekoliko jednostavnih koraka, i još! Upalilo je…

Dakle, ako ste se susreli sa sličnim problemom, evo rješenja.

Kako riješiti problem „ova je kopija iTunesa oštećena ili nije pravilno instalirana“, izdanje

Korak 1. Prvo otvorite upravljačku ploču.

Korak 2. Sada kliknite na Programi.

Korak # 3. Zatim kliknite Programi i značajke.

Korak # 4. Desnom tipkom miša kliknite iTunes s popisa. Pojavit će se izbornik s tri opcije: Deinstaliraj, Promijeni i Popravi.

Korak # 5. Kliknite Popravi.

Korak # 6. Skočni natpis tražit će kontrolu korisničkog računa, kliknite Da.

Proces konfiguracije započet će bljesnulom porukom: Pričekajte dok Windows konfigurira iTunes.

Ovo će riješiti problem. Nakon završetka postupka, ponovo pokrenite računalo. Sada otvorite iTunes i vjerojatno bi trebao dobro raditi.

Budite sigurni da vaši podaci neće biti oštećeni tijekom cijelog postupka. Ako ste naišli na sličan problem, slijedite ove upute i riješite problem. Ako znate bilo koji drugi način, molimo podijelite.