Blog

Nije moguće ažurirati ili preuzeti aplikaciju Facebook na iPhoneu ili iPadu

Ne možete ažurirati ili preuzeti aplikaciju Facebook na iPhoneu ili iPadu ako vaš uređaj ne koristi podržanu verziju iOS-a. Stoga ćete se morati zadovoljiti starijom verzijom aplikacije.

Ali ako ne uspijete dobiti najnoviju verziju aplikacije Facebook čak ni na podržanim iOS uređajima, možda postoje razni problemi koji se mogu riješiti nadogradnjom softvera. Pročitajte kako biste pronašli ispravno rješenje problema:

Ne možete ažurirati ili preuzeti aplikaciju Facebook na iPhoneu ili iPadu: isprobajte ove popravke

Pokreće li vaš iPhone ili iPad kompatibilnu verziju iOS-a?

Trenutno Facebook podržava iOS 8 ili noviji. To znači da nećete moći preuzeti najnoviju verziju aplikacije ili je ažurirati ako vaš uređaj nije kompatibilan. Međutim, i dalje možete preuzeti stariju verziju aplikacije. Da biste to učinili, prvo izbrišite aplikaciju. Samo dodirnite i zadržite aplikaciju i kad se počne vrckati. Dodirnite gumb "X", a zatim dodirnite Delete u skočnom prozoru za potvrdu.

Zatim pokrenite App Store na uređaju, pretražite Facebook i pokušajte ga instalirati. Kada se zatraže lozinke, unesite je. Nakon nekog vremena preuzimanje će se zaustaviti i vidjet ćete skočni prozor koji čita nešto poput: „Preuzmi stariju verziju. Trenutačna verzija aplikacije podržava iOS 8 ili noviji. " Dodirnite gumb Preuzmi u skočnom prozoru da biste preuzeli stariju verziju aplikacije.

Ne možete ažurirati ili preuzeti Facebook čak ni na podržanim iOS uređajima?

Ako ne možete ažurirati ili preuzeti Facebook čak ni na podržanim iOS uređajima, pokušajte ažurirati svoj uređaj na najnoviju verziju iOS-a.

Ako je aplikacija već instalirana na vašem uređaju, izbrišite je. Zatim otvorite aplikaciju Postavke → Općenito → Ažuriranje softvera →, a zatim preuzmite najnoviju verziju iOS-a.

Nakon što ažurirate svoj uređaj, otvorite App Store i pretražite Facebook i instalirajte ga. Nadam se da će problem biti riješen.

Zamotati:

Jesu li ovi trikovi radili na rješavanju ovog problema? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Možda ćete htjeti nadoknaditi i ove postove:

  • Koristite Live Video na Facebooku
  • Kako poslati / primiti novac pomoću Messengera