Blog

Najbolje Qibla aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Nećete imati poteškoća u pronalaženju smjera Qible s ovim najboljim qibla aplikacijama za iPhone i iPad. Osim toga, oni također pokazuju točna vremena molitve bilo kojeg grada ili mjesta. Tu je i hidžretski kalendar koji vas obavještava o predstojećim svetim događajima. Možete držati tablicu vremena za molitvu, provjeriti preostalo vrijeme za molitvu i upotrijebiti podsjetnik da nikada ne zaboravite izvršiti važne stvari. Preplivajmo i potražimo više o ovim najpopularnijim qibla aplikacijama za iDevices!

# 1. Muslim Pro

"Muslim Pro" jedna je od najslađih muslimanskih aplikacija. Sadrži animirani qibla kompas i kartu koji pokazuju smjer Meke.

Kompletni muslimanski hidžretski kalendar prikazuje svete datume. Možete brzo saznati halal restorane i lokacije džamija u vašoj blizini. Postoji nekoliko lijepih islamskih čestitki kojima možete poželjeti svoje prijatelje i voljene.

Aplikacija i Kuran prevedeni su na nekoliko jezika, uključujući bahasu Indonezija, engleski jezik, bahasa melayu. Štoviše, pronaći ćete svih 99 Allahovih imena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. iSalam: Kompas Qibla

Za iSalam se tvrdi da je prvi qibla kompas na svijetu s podrškom za pristupačnost za osobe sa oštećenim vidom. Aplikacija vam omogućuje da lako pronađete smjer Qible s bilo kojeg mjesta. Usmjereno je točno prema Kabi, tako da ste u stanju točno moliti. Impresivan dizajn zajedno sa praktičnim značajkama poboljšava korisničko iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Athan

Athan je kompletna Qibla aplikacija koja se brine o svim vašim osnovnim potrebama. Osim što pruža točna vremena molitve za bilo koje mjesto, omogućuje vam i praćenje izvedbe. Aplikacija sadrži Časni Kur'an s prijevodima i transliteracijom.

Uz Athan možete saznati obližnje džamije, organizacije, škole s njihovim kontakt podacima i uputama. Dodatak Danas omogućuje vam praćenje vaših molitava izravno sa zaključanog zaslona uređaja. Islamski kalendar vas obavještava o svakom nadolazećem svetom događaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Muslimanski asistent

Pronalaženje smjera Qible i pregled preciznih vremena molitve na bilo kojem mjestu povjetarac je uz pomoć "Muslimanskog asistenta". Strelicom ukazuje na smjer Kabe kako bi vam bilo ugodno prilagoditi smjer prije početka molitve.

Aplikacija automatski prilagođava vrijeme molitve prema vašem mjestu i prikazuje preostalo vrijeme ezana. Postoji značajka brojača zikrova koja vam omogućuje da svakodnevno izrađujete zikre bez ikakvih gnjavaža. Također možete spremiti svoje zikrove i podijeliti ih s prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Moja molitva

Moja molitva više je od jednostavne Qibla aplikacije. Pruža vam sve bitne stvari kao što su izračun vremena molitve, Qibla Compass, islamski kalendar, obavijest o alarmu itd. Aplikacija se može koristiti na arapskom ili engleskom jeziku. Ili upotrebljavate pet različitih načina za izračunavanje vremena molitve ili ih prilagodite aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. alQibla

Aplikacija alQibla pomaže u postavljanju vremena molitvi prema vašem mjestu. Obavijesti za molitvu možete svaki put postaviti s različitim Adhanima. Vremena molitve možete vidjeti na arapskom, francuskom, turskom ili engleskom jeziku. Imajte i mogućnost dijeljenja mjesečnog kalendara s prijateljima i obitelji. Da biste koristili kalendar događaja, trebate ga kupiti putem kupnje u aplikaciji za 0,99 USD.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Kompas Qibla

Pomoću "Qibla Compass" možete otkriti smjer Qible (Kaaba) s bilo kojeg mjesta. Prvo ga zakrenite ulijevo, a zatim udesno prema Kaabi.

Aplikacija podržava HD grafiku i opcije dijeljenja koje je čine prekrasnom aplikacijom. Ako vam je jednostavnost jednostavna, ova Qibla aplikacija može biti dobra opcija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Aplikacija Qibla

Ono što "Qibla App" čini najboljim izborom za korisnike je jednostavno za korištenje sučelje. Druga važna kvaliteta ove aplikacije je da je čak i slijepe osobe mogu koristiti uz pomoć VoiceOvera.

Podržava engleski i arapski jezik. Kako nema oglasa, upotrebljavat ćete ga bez ikakvih smetnji. Još bolje, moći ćete ga koristiti čak i izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. molim se

iPray je opremljen tako da vam omogućuje otkrivanje smjera Qible s najvećom lakoćom s bilo kojeg mjesta na svijetu. Možete mu u potpunosti vjerovati da pokazuje ispravna vremena moljenja.

Današnji widget čini izuzetno povoljnim praćenje vremena molitvi. Pogledajte faze mjeseca i njegov trenutni status. Ovisno o vašim potrebama, možete ga postaviti da prima obavijesti za vaše određene molitve.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 10. Qibla i vremena molitve

Korištenjem ugrađenog kompasa i GPS-a, "Qibla & Prayer Times" prikazuje točne upute za Qibla. Koristeći sedam različitih metoda, aplikacija pruža točno vrijeme molitve.

Aplikacija prikazuje podatke prema hidžretskom kalendaru. Možete provjeriti trenutni mjesečev status i prebaciti se između True North i Magnetic North. Odaberite između različitih pozadinskih slika kompasa kako bi izgledao lijepo.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Odjava

Nadam se da vam pronalaženje točnog smjera smjera Qible više neće biti težak zadatak. Koristite ove korisne aplikacije za obavljanje namaza sa željenim mirom. Postoji li neka od ovih aplikacija koja je osvojila vaše srce?

Možda ćete htjeti pogledati i najbolje Azan aplikacije za iPhone i iPad.

Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.