Blog

Najbolje iMessage aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

iMessage ima vlastiti uredan, mali App Store. Štoviše, kad god preuzmete aplikaciju koja već ima prateću iMessage aplikaciju, ona je vidljiva na zaslonu chata i možete je početi koristiti dok razgovarate s prijateljima i obitelji. U ovom postu odabrali smo najbolje iMessage aplikacije za vaš iPhone i iPad. Krenimo.

1. Youtube

YouTube je broj jedan na ovom popisu jer svi volimo gledati videozapise. A kad god pronađemo smiješnu ili informativnu, želimo je podijeliti s obitelji i prijateljima. Ili, ponekad moramo brzo pronaći romantičnu pjesmu i poslati vezu voljenoj osobi s kojom razgovaramo. Pa, YouTubeova aplikacija iMessage omogućuje vam to vrlo brzo bez napuštanja okna za poruke.

Dodirnite ikonu YouTube i vidjet ćete svoje preporuke i pretraživati. Jednostavno je i radi kako je predviđeno. Jednim dodirom pjesma ili videozapis stavlja se u okvir za unos i sprema za slanje. Samo pritisnite plavu strelicu za slanje i ona je poslana. Koristim ovo i smatram da je prikladno.

Cijena: Besplatno (članstvo: 11,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Shazam

Pretpostavimo da u svojoj dnevnoj sobi razgovarate s obitelji i prijateljem gledajući pjesme na televizoru. Iskrsne nešto što mislite da bi i vaš prijatelj trebao čuti. Samo pritisnite ikonu Shazam unutar okna iMessage. Brzo će prepoznati pjesmu i spremni ste pritisnuti plavi gumb za slanje.

Shazam sam prvi put koristio 2013. Sada je Shazam u vlasništvu Applea. Unatoč prepoznavanju pjesama ugrađenom izravno u SIRI, aplikacija Shazam i dalje je dostupna u raznim trgovinama aplikacija, uključujući Google Play. Djeluje jednako dobro kao nekada. Pogledajmo ovdje kako koristiti Shazam s Apple Musicom, Snapchatom i mnogim drugim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. OpenTable

OpenTable omogućuje vam pretraživanje, rezervaciju i upravljanje rezervacijama restorana s optimalnom pogodnošću izravno iz aplikacije Poruke. Dakle, ako ikada odlučite počastiti svoje prijatelje posebnom večerom, nećete morati trošiti puno vremena na rezerviranje hotela zahvaljujući podršci više od 43.000 restorana širom svijeta.

Aplikacija vam omogućava da pronađete restorane prema lokaciji i kuhinji. Također nudi personalizirane preporuke na temelju vaših želja. Pogledajte fotografije, jelovnike i recenzije kako biste vodili svoje odabire. Štoviše, OpenTable vam nudi izvrsne nagrade kad god rezervirate i ručate.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kontrolni popis za iMessage

Sada je ova mala praktična aplikacija iMessage ugodna i jednostavna. Radi ono što mu samo ime govori - omogućuje vam stvaranje jednostavnih, funkcionalnih kontrolnih popisa i dijeljenje unutar iMessagea.

Stvoriti ga je vrlo jednostavno. Jednostavno dodirnite Novi kontrolni popis i dodijelite mu naslov Kontrolnog popisa. Nakon toga dodajete stavke. Razumljivo je i brzo. Besplatna verzija ograničena je na samo jedan kontrolni popis. Verzija koja se plaća je ona koju treba imati. Košta manje od kave.

Cijena: Besplatno (neograničeno stvaranje kontrolnog popisa: 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Genijalnost

Tvrdi se da ima najveću svjetsku kolekciju pjesama, Genius može biti sjajan za vaš iMessage. Dok komunicirate s prijateljima, s prijateljima možete podijeliti svoje omiljene pjesme kako biste razmjenjivali poruke zabavnijima.

Budući da se aplikacija može pohvaliti ogromnom bibliotekom s više od 1,7 milijuna pjesama, mogućnosti vam nikad neće nedostajati. Pogledajte zanimljive činjenice o pjesmama, a također sustignite ono što je u trendu na Geniusu. Pridružite se stalno rastućoj zajednici radi interakcije sa istomišljenicima. Štoviše, aplikacija također nudi komentarirane tekstove za sve vaše omiljene pjesme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. GamePigeon

Što je s igranjem igre s prijateljima dok razgovarate? S GamePigeonom imate veliku kolekciju izvrsnih igara za više igrača. Neke od mojih najdražih igara uključuju tenkove, morsku bitku, cup pong, mancalu, nokaut, šah, dame, morsku bitku, Gomoku itd.

Sve su igre vrlo intrigantne i uživat ćete u igranju s prijateljima. Štoviše, podrška za nekoliko jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, korejskog, portugalskog, ruskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog i tradicionalnog kineskog čini ovu aplikaciju jednostavnijom za korisnike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. ESPN

Ako ste ljubitelj sporta, ne biste trebali propustiti ESPN! Aplikacija nudi rezultate uživo i vijesti iz brojnih sportova poput MLB-a, NFL-a, fakultetskog nogometa, NBA-a, NHL-a, fakultetske košarke, MLS-a i Esporta.

Pomoću aplikacije iMessage možete dijeliti rezultate uživo s prijateljima, pa čak i gledati video isječke bez potrebe da napuštate razgovor. Iskoristite punu prednost Handoffa da biste i dalje bili u skladu s vašim omiljenim pričama. Uz to, ESPN je kompatibilan s tri jezika, uključujući engleski, portugalski i španjolski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Google

Znamo što je Google i što radi. Volite ih ili ih mrzite, Google stvara neke od najboljih softvera i aplikacija koje koriste milijarde. Ova jednostavna aplikacija iMessage stoji na Googleovom obećanju. Praktičan je i moćan. Aplikacija vam omogućava da tražite bilo što bez napuštanja aplikacije za razmjenu poruka.

Postoje i prečaci za brzo pretraživanje poput Vrijeme, Hrana, U blizini, U trendu i Video. Sve podatke s njih možete podijeliti samo jednim dodirom. Aplikacija se ne osjeća i ponaša se kao da radi unutar poruka. Čini se kao potpuno funkcionalna, kompetentna samostalna aplikacija. Aplikacija Google iMessage pomoći će vam da tijekom razgovora podijelite nešto sa svojim kolegama i prijateljima. Prilično je uredan. Pokušaj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Google Maps

Google Maps ne treba nikakvo predstavljanje, zar ne? S najpopularnijom navigacijskom aplikacijom koja je vrlo blizu, možete brže doći do bilo kojeg mjesta pomoću ažuriranja prometa u stvarnom vremenu.

Otkrijte sjajna mjesta i upoznajte više o njima. Aplikacija vam omogućuje stvaranje popisa omiljenih mjesta tako da ćete moći pametno planirati svoje putovanje. Street View i slike u zatvorenom za restorane, trgovine, muzeje nude realan pogled.

Podijelite svoja putovanja, pa čak i lokaciju u stvarnom vremenu s prijateljima i voljenima. I da, možete preuzeti i karte za navigaciju bez Interneta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je vaš odabir?

Dakle, koju ste od ovih iMessage aplikacija instalirali na iPhone? Želite li nam reći o svojim omiljenim aplikacijama?

Ne propustite:

  • Kako ukloniti ili sakriti ladicu aplikacije iMessage
  • Najbolje WhatsApp alternative
  • Kako poslati nevidljivu tintu iMessage s iPhonea
  • iMessage je odjavljena pogreška na iPhoneu: 8 jednostavnih popravaka