Blog

Najbolji slučajevi za 12,9-inčni iPad Pro 2018 [izdanje 2020]

Appleov 12,9-inčni iPad Pro 2018 dobio je i njuh i snagu da bude ne samo najpametniji tablet već i najelegantnije prijenosno računalo. Kažu, "S velikom moći dolazi i velika odgovornost." Dakle, ako ste spremni staviti svoj ruke na ovaj kreativni uređaj, trebali biste se odlučiti za ništa manje od najboljih 12,9-inčnih iPad Pro kućišta kako biste zaštitili tablet od slučajnih udaraca i ogrebotina.

Kakve slučajeve tražite za svoj novi iPad? Futrola za folije profesionalnog izgleda, tankog pokrivača lijepog izgleda ili otmjenog rukava. Uključili smo razne vrhunske futrole dizajnirane za 12,9-inčni iPad Pro 3. generacije 2018. godine. (Ako tražite 12,9-inčne futrole za iPad Pro 2020, pogledajte ovo) Dakle, odabir odgovarajućeg partnera za tablet trebao bi biti prilično brza stvar za vas!

Top 12,9-inčni iPad Pro slučajevi za 2018 [izdanje 2020]

Brzi pristup:

 • Casemade
 • Contega Thin iz Pad & Quilla
 • Oxford Leather od Pad & Quill
 • Infiland
 • Apple Smart Folio
 • Nacuwa
 • Inateck
 • Apple Smart tipkovnica Folio
 • Ztotop
 • FYY
 • BELKA

# 1. Casemade

Prije nego što progovorite, vaša osobnost govori sve o vama. Kada svoj vrhunski iPad Pro zamotate u luksuznu kožnu futrolu, stvorite neodoljivu osobnost koja ne treba predstavljati. Lako privlačite pažnju drugih - ma gdje se nalazili. Izrađena od prave talijanske kože, ova kožna futrola ima sve što vam je korisno.

Funkcija spavanja-budnosti štedi trajanje baterije vašeg iPad Pro-a. Za brzi pristup značajkama na vašem uređaju, ovaj kućište ima savršene otvore, što vam omogućuje rad s tabletom bez ikakvih muka. Preklopite futrolu prema dolje da biste na uređaju upisivali dugačke poruke; ovo isto podešavanje može vam pružiti ugodno gledanje filmova i videozapisa.

USP: Talijanska koža

Pogledajte na Amazonu

# 2. Contega Thin iz Pad & Quilla

"Contega Thin" izlaže klasu i pripremljen je za preslatki tanki futrolo. Estetski dizajn odlikuje profinjena izrada. A s visokokvalitetnim materijalom, osjeća se premium sa svih aspekata.

Možete iskoristiti višekutni stalak da biste poboljšali svoje iskustvo gledanja. Ljubaznošću magnetske funkcije ON / OFF; poklopac osigurava nepotrebnu potrošnju energije.

Nadalje, Contega Thin savršeno radi s Apple Smart Keyboard Folio kućištem i dolazi u tri boje, naime Linen Grey, Charcoal i Cranberry.

USP: Estetski dizajn

Pogledajte na Pad & Quill

# 3. Oxford Leather od Pad & Quill

Još jedan slučaj Pad & Quilla. Futrola za foliju Oxford Leather posebno je pripremljena za ljude koji obožavaju bogatu kvalitetu i ne žele ništa manje od najboljeg odijela. Prikazivanje vrhunske izrade; ovaj folio slučaj može dodati osjećaj vašem profesionalnom profilu.

Američka koža od uzda s cjelovitim zrnom obogaćena je najlonskim šivanjem morskog stupnja. Tu je i unutarnji džep za sigurno spremanje dokumenata. Kvalitetom otpornom na UV zračenje, folijski pokrivač može uspješno održavati svoju luksuznu teksturu kože vjekovima.

Vodoravni stalak za gledanje dobro vam dolazi kako biste udobno gledali medije. I na kraju, ovo vrhunsko kožno odijelo za iPad Pro dolazi u dvije boje: viski i kesten.

USP: Američka koža od uzda s punim zrnom

Pogledajte na Pad & Quill

# 4. Infiland

Infilandov slučaj iPad Pro podržava značajku automatskog buđenja / spavanja, što štedi život baterije uređaja. Jedna od najboljih karakteristika ovog kućišta je ekstra izrezana za drugu generaciju Apple Pencil. Apple Pencil možete pričvrstiti magnetnim putem, a također se puniti i upariti kada je iPad Pro u kućištu.

Infiland je precizno izradio ovaj slučaj kako bi otvor ostavio na točnim mjestima; možete brzo pristupiti zaslonu osjetljivom na dodir, bočnim gumbima, priključku za punjenje, priključcima za slušalice i kameru. Ova tanka futrola može se pretvoriti u stabilno postolje za gledanje i čitanje videozapisa i e-knjiga. Kućište ljuske sprečava da vaš tablet padne dok čitate ili tipkate.

USP: Prozirna zaštita za leđa

Pogledajte na Amazonu

# 5. Apple Smart Folio

Appleov Smart Folio ima elegantan izgled i besprijekorno se uklapa u vaš 12,9-inčni tablet. Međutim, poklopac je dovoljno dobar da pruža osnovnu zaštitu i prednjoj i stražnjoj strani uređaja.

Sportska vanjska strana protiv klizanja, tanko kućište djeluje prilično zahvatno. Stoga vam neće biti nezgodno nositi iPad Pro 3. generacije u ruci.

Također možete udvostručiti prednju masku za gledanje medija u pejzažnom načinu. Štoviše, Smart Folio dolazi u dvije preslatke boje poput ugljena sive i bijele.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Appleu

# 6. Nacuwa

Ako želite prihvatiti udobnost prozirnog kućišta rukava, vrijedi provjeriti "Nacuwa". Ima jednostavan dizajn i obećava da će ponuditi zaštitu od 360 stupnjeva za vaš iPad Pro.

Unutrašnjost koja apsorbira udarce pomaže poklopcu rukava da apsorbira udarce, a također se bori protiv neželjenih ogrebotina. I da, postoji veliki džep u koji možete smjestiti neke dodatne stvari poput punjača, slušalica i još mnogo toga.

Štoviše, ojačana ručka omogućuje vam sigurno nošenje tableta. Što se tiče boja, Nacuwa rukav dolazi u tri opcije: crnoj, sivoj, maskirnoj.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 7. Inateck

Elegantni dizajn čini Inateck finim izborom za ultra veliki tablet. Poklopac je uredno dizajniran s materijalom otpornim na habanje i ima sofisticirani profil. Uz mekanu i glatku površinu, ugodno je držati poklopac.

Inateck čahura dolazi s velikim pretincem u kojem možete držati više predmeta kao što su iPhone, slušalice, kabeli i još mnogo toga. Osim toga, unutrašnjost može raspršiti šok osiguravajući da tablet ima potrebnu zaštitu protiv abrazije.

Govoreći o bojama, dobivate samo dvije mogućnosti poput tamne i svijetlo sive.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. Apple Smart tipkovnica Folio

Ako je vrhunsko kućište tipkovnice na vrhu vašeg cilja, idite na Apple Smart Keyboard Folio. Sa 199 dolara to je skupo. Međutim, ima mogućnost uspostavljanja bešavnih parova s ​​tabletom.

Tipkovnica pune veličine vrlo je brza i čini tipkanje običnom plovidbom. Jedna značajna značajka kućišta je da ne trebate puniti jer se soči kad se poveže s iPadom. Što se tiče trajnosti, navlaka izgleda dobro građena i nudi sigurno držanje.

USP: Besprijekorne performanse

Pogledajte na Appleu

# 9. Ztotop

Izrađen od vrhunske sintetičke kože, Ztotop me privukao svojim profinjenim završnim slojem. Lijep vanjski izgled čini nošenje vašeg 12,9-inčnog tableta prilično ugodnim. Unutarnja mekana podstava od mikrovlakana osigurava da i vaš uređaj ostane ugodan i zaštićen.

Stalak možete koristiti za više stabilnih vodoravnih kutova gledanja. Također sadrži ručni remen, držač olovke i džep organizatora. Pametni magnetski poklopac podržava funkciju automatskog buđenja i spavanja.

USP: Vrhunska sintetička koža

Pogledajte na Amazonu

# 10. FYY

Cijenite li ručno izrađeni dizajn? FYY futrola za folije, s bogatim ručno izrađenim dizajnom, može biti vaš omiljeni odabir.

Sviđa mi se njegova vrhunska građa koja se može pohvaliti vrhunskom kravljom kožom i estetskom završnom obradom. Prava koža se lijepo osjeća, a čini je i ugodnijom za držanje tableta.

Sljedeća značajna kvaliteta ovog slučaja je funkcionalnost odvođenja topline koja ne dopušta da se vaš iPad pregrije. Stoga satima možete ljuljati visokooktanski svemirski pucač ili akcijske igre.

I na kraju, nudi vinsko crvenu, crnu i smeđu boju.

USP: Kvalitetni ručno izrađeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

BONUS

BELKA

Ne možete ne pohvaliti naslovnicu koja se pobrinula za većinu potreba. Našao sam ovu naslovnicu tvrtke BELKA kao najpovoljniji futrola za folio za iPad Pro 2018.

Prvo i najvažnije, kućište je isklesano od veganske kože i sadrži Fibonaccijeve šavove. Impresivna struktura kože daje mu profesionalni izgled kojim biste se voljeli razmetati u profesionalnom okruženju.

Uključivanje tvrde ljuske računala čini je izuzetno izdržljivom. Nudi veliki džep za novčanice u dolarima i tri mjesta za pohranu kreditnih i osobnih kartica. To nije sve, korisni remen za ruke nudi vam željenu fleksibilnost da sigurno držite iPad.

USP: Veganska koža s profinjenim Fibonaccijevim šavovima

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi! Dakle, ovo su naši najfiniji slučajevi za novi 12,9-inčni iPad Pro.

Vaša omiljena?

Nadam se da ste dobili bolje odijelo za svoj iPad. Budite sigurni, ažurirat ćemo ovu postavku kad i kada na tržište stignu vrijedniji slučajevi. Pa, zadržite ovaj post na svom radaru.

Koja je tvoja omiljena naslovnica za iPad? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.