Blog

Najbolje iPhone aplikacije za učenje stranih jezika u 2021

Bez obzira želite li biti višejezični ili planirate posjetiti stranu zemlju u poslovne svrhe, aplikacije za učenje jezika za iOS mogu vam biti od velike pomoći. Oni nude tone audio i video lekcija tako da možete naučiti sve aspekte jezika bilo kad i bilo gdje. Štoviše, ove aplikacije pomno prate vašu praksu i pružaju prijeko potrebne povratne informacije. Dakle, znate jeste li u pravu ili ne možete nastupiti kako se očekivalo.

1. Duolingo

Zasluženo rangiran kao brojna aplikacija u obrazovnoj kategoriji, Duolingo mora imati ljude koji teže višejezičnosti. Ono što ovu aplikaciju izdvaja su promišljeno osmišljene lekcije.

Lekcije veličine ugriza ne zahtijevaju puno vremena. Stoga, čak i ako nemate puno vremena za učenje, moći ćete se s njima slagati vlastitim tempom.

Možete vježbati razgovor s pametnim brodovima. Osim toga, također vam omogućuje da pratite koliko se dobro ponašate kako biste ostali na kursu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Memrise

"Memrise" je jedinstven u svom aspektu. Ova aplikacija ima vrlo interaktivne sesije koje učenje jezika čine ne samo prilično jednostavnim, već i zabavnim.

Aplikacija nudi koristan vodič za izgovor kako biste osigurali da govorite tečno kao izvorni govornik. Imate mogućnost snimiti svoj govor, a zatim provjeriti kako se slaže s mještanima.

Štoviše, Memrise vam također omogućuje postavljanje dnevnih ciljeva ovisno o tome koliko riječi želite zapamtiti i tjera vas da ih ispunite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Busuu

Busuu je besplatna aplikacija dostupna na nekoliko različitih jezika koja nudi jedinstvenu značajku povezivanja učenika s izvornim govornicima. Nakon što potrošite vrijeme na učenje kroz 3000 riječi i ključnih fraza, možete komunicirati s preko 80 milijuna korisnika kako biste vježbali ono što ste naučili.

Aplikacija također koristi audio / vizualne tehnike za učenje pomoću fotografija i glasa. Ako želite naučiti francuski, ruski ili čak njemački, aplikacije Busuu su neophodne.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kapi

Ono što je super korisno, posebno kada želite svladati jezik, su trenutne povratne informacije i osobne smjernice. A uz Drops dobivate asistenta koji vam ne samo da pomaže naučiti preko 30 jezika, već vas motivira da date sve od sebe nudeći idealne savjete za uklanjanje prepreka.

Ova aplikacija pruža prilično jednostavnu nastavnu metodu. Na primjer, možete se igrati s mnoštvom uobičajenih riječi i saznati bolje načine za njihovu upotrebu. Osim toga, učenje likova igra vitalnu ulogu u pomaganju u ispravnom pisanju.

Zahvaljujući svakodnevnom napretku s detaljnim izvještajem, Drops nudi savršen uvid u vaše performanse.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Babbel

Bez obzira želite li naučiti poljski, indonezijski, nizozemski ili neki drugi popularni jezik, Babbel vam može biti od neizmjerne pomoći ako vam dobro vladate njime. Možete odabrati lekcije na koje se želite usredotočiti i naučiti osnovne ili napredne jezične vještine kako bi odgovarale gotovo svim potrebama razgovora.

Uz vrhunsku tehnologiju prepoznavanja govora, aplikacija osigurava pravilno izgovaranje riječi. Sve su lekcije kratke, tako da na njih možete jednostavno odvojiti vrijeme. Pametni upravitelj recenzija pomaže vam da pratite svoj napredak i nudi bolji uvid.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. HelloTalk

Ako imate sklonosti ka učenju bilo kojeg stranog jezika i želite ga lako naučiti, HelloTalk vrijedi isprobati. Baš poput Tandema, povezuje vas s izvornim govornicima drugih jezika kao što su engleski, francuski, njemački, španjolski itd. Komunicirajte s ljudima i razmijenite jezik da biste učili.

Možete tražiti ljude koji trebaju podudaranje s vašim i vježbati jezik s njim / njom. Dostupna opcija komunikacije putem teksta / audio / video zapisa, nećete imati problema s razmjenom misli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Inovativni 101

Ono po čemu je „Inovative 101“ zapažen jest ogroman katalog audio i video lekcija. Ovisno o vašem cilju, možete slušati ili gledati isječke koje su pripremili stručnjaci za poboljšanje vaše vještine čitanja, pisanja, govora i slušanja.

Osim toga, Innovative 101 kategorizira lekcije kao što su uvod, apsolutni početnik, početnik, srednji i napredni. Dakle, postaje vam vrlo lako odabrati tečaj koji idealno odgovara vašim potrebama.

Još je bolje što aplikacija nudi i izvanmrežni način rada u kojem ćete vlastitim tempom moći sustići sve preuzete lekcije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Mondly

"Mondly" je dizajniran da bude pametan učitelj. Razlog zbog kojeg ovu aplikaciju smatram vrlo učinkovitom jest taj što dolazi s naprednom tehnologijom prepoznavanja govora. Dakle, sposoban je ugodno slušati vaš govor i pruža intuitivnije povratne informacije koje igraju presudnu ulogu u pomaganju u tečnom govoru.

Mondly vodi kako pravilno izgovarati dopuštajući vam da slušate razgovore između izvornih govornika. Nudi ključne riječi i fraze koje osiguravaju ugodnu komunikaciju.

Štoviše, napredne statistike pokazuju vam stvarni napredak, a također ukazuju na područja na kojima trebate više raditi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Mango jezici

"Mango jezici" mogu vam u velikoj mjeri pomoći u svladavanju bilo kojeg stranog jezika. Omogućuje vam lak pristup više od 60 tečajeva stranih jezika. Aplikacija nudi 17 tečajeva engleskog jezika koji se predaju na maternjem jeziku govornika.

Svaka se lekcija usredotočuje na četiri značajne konverzacijske komponente kao što su rječnik, izgovor, gramatika i kultura. Uzimajući u obzir koliko su ove komponente vitalne, aplikacija vam daje dovoljno vježbe kako biste ih dobro zadržali.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Tandem

Najbolji način za učenje bilo kojeg novog jezika je razgovor. Ali s kime biste razgovarali ako nitko od članova vaše obitelji ili kolega ne govori strani jezik koji pokušavate naučiti u svom domu, na fakultetu, u uredu ili u društvu?

Tu aplikacija zanimljiva aplikacija poput Tandema može slomiti okove. Ono što ovu aplikaciju čini toliko posebnom jest da vam omogućuje komunikaciju s izvornim govornicima. Možete komunicirati pomoću audio poruka, video / audio poziva, teksta itd.

Najpopularniji jezici koje vam omogućuje da govorite, a praksa je engleski, španjolski, kineski, japanski, ruski itd. Štoviše, Tandem aplikacija za učenje jezika pokriva više od 150 jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. HiNative

Ako ne komunicirate s izvornim govornicima, nećete imati savršenu ideju o tome kako svladati jezik. Uz HiNative dobivate mogućnost pridruživanja velikoj globalnoj zajednici pitanja i odgovora strastvenih učenika koji uče jezik.

Možete komunicirati s drugim učenicima i podijeliti svoje misli. Budući da postoji više načina za postavljanje pitanja, ništa vas neće spriječiti da izrazite svoje misli.

Samo u slučaju da idete na novo odredište, možete zatražiti nekoliko korisnih savjeta o lokalnim običajima i znamenitostima.

Povrh svega, HiNative ima podršku za preko 110 jezika, tako da vaša želja za višejezičnošću nikada nema ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Lingo trener rječnika

Lingo je prilično jednostavan, ali vrlo učinkovit u pomaganju da naučite novi jezik. Obuhvaća više od 600 lekcija engleskog jezika. Uz brojne različite teme kao što su znanost, sport, posao, hrana, ljepota itd., Pruža vam mnoštvo mogućnosti za istraživanje.

Treba naučiti više od 4000 riječi i preko 350 fraza. S nekoliko testova sustavno poboljšava vaše znanje. Štoviše, također možete sudjelovati na turniru i osvojiti certifikate.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to, ljudi!

Koji je tvoj najdraži?

Sad kad ste zavirili u najbolje aplikacije za učenje jezika za iOS, javite nam koja je vremenski prilagođena vašim potrebama. Osim toga, svakako nam recite o onima koje biste željeli vidjeti u gornjem pregledu.

Možda biste željeli istražiti:

  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
  • Aplikacije za prijevod za iPhone i iPad
  • Najbolje prezentacijske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found