Blog

Najbolji dodaci za Apple TV 4K u 2021. godini

Gledali ste svoje omiljene filmove, igrali igrice i slušali glazbu na Apple TV-u. No, brinete li za svoj premium uređaj? Ako ne, razmislite o svom Apple TV dodatku. Ova dodatna oprema ne samo da štiti vaš pametni TV, već i poboljšava vaše iskustvo gledanja. Dovoljno sam se pobrinuo za odabir periferne opreme koja odgovara izvrsnosti vašeg premium set-top boxa. Sada svoju kućnu zabavu možete podići na sljedeću razinu s najboljim Apple TV 4K dodacima.

1. 4K HDMI kabel tvrtke Belkin

Povežite svoj Apple TV s televizorom pomoću 4K HDMI kabela tvrtke Belkin. Ovaj kabel također možete koristiti sa svojim uređajima za streaming, igraćim konzolama, Blu-ray uređajima, projektorima i još mnogo toga. Ovaj kabel podržava 4K / 120Hz razlučivost i brzine sličica.

Uživajte u brzinama prijenosa do 48Gbps te Dolby vision i HDR 10 kompatibilnosti. Ovaj dva metra HDMI kabel isporučuje se s dvogodišnjim ograničenim jamstvom.

USP: 48Gbps brzina prijenosa

Pogledajte na Amazonu

2. SteelSeries Nimbus bežični kontroler igara

Ovaj kontroler igre posebno je dizajniran za Apple TV. Kontroler se može pohvaliti s više od 40 sati trajanja baterije, što vam omogućuje satima zajedničko igranje omiljenih igara na Apple TV-u.

Provjerite je li gumb Izbornik na kontroleru; ovaj vam gumb pomaže u trenutnoj kretanju sadržajem. Imate li partnera, koji se može igrati s vama? Sada spojite dva kontrolera za igre za više igrača.

USP: 40+ sati trajanja punjive baterije

Pogledajte na Amazonu

3. AirPods 2

Ako ne želite ometati druge dok gledaju vaš film na Apple TV-u, možete povezati AirPods 2 sa svojim Apple TV-om. Apple je predstavio svoju drugu generaciju AirPods-a s H1 čipom i uređajem za bežično punjenje.

U slučaju da vam AirPods 2 nije na raspolaganju, možete se odlučiti i za prvu generaciju AirPods-a. Možete i sami podići futrolu za bežično punjenje i koristiti svoje trenutne AirPods.

USP: Futrola za bežično punjenje

Pogledajte na Appleu

4. Daljinski upravljač Siri

Siri Remote je najbolji pratilac za vas dok gledate Apple TV. Potpuno kontrolirajte svoj Apple TV 4k i Apple TV HD uz Siri. Glasom možete istražiti što želite gledati.

Touch površinu možete koristiti za brzu interakciju s Apple TV-om. Bežična tehnologija Bluetooth 4.0 povezuje daljinski upravljač s vašim Apple TV-om. Njegova ugrađena litij-ionska baterija koja se može puniti može se puniti putem USB-a na računalni sustav ili adapter za napajanje.

USP: Potpuna kontrola

Pogledajte na Appleu

5. Sony X9000F 2,1-kanalni Soundbar s Dolby Atmosom

Gledanje filmova s ​​3D surround zvukom nevjerojatno je iskustvo za vas i vašu obitelj. U ovome možete uživati ​​na Sony Sound Baru s Dolby Atmosom i bežičnim subwooferom. Njegovih sedam načina zvuka pruža vam punu radost zbog filmova, glazbe, igara, vijesti i sporta.

Da biste povezali ovu zvučnu traku s Apple TV-om, potreban vam je HDMI, HDMI ARC ili HDMI eARC. Jednom kada se uspostavi veza između vašeg Apple TV-a i zvučne trake, imat ćete neograničenu zabavu. Klikom na gumb na daljinskom upravljaču možete pretvoriti bilo koji zvuk u imerzivni surround.

USP: 71,2 surround zvuk

Pogledajte na Amazonu

6. Beats Studio 3 bežične slušalice

Čisto adaptivno prigušivanje buke (ANC) jedna je od sjajnih značajki bežičnih slušalica Beats Studio 3. Kada konzumirate odabrani sadržaj, slušate samo dijaloge i glazbu, a ne buku. Uz snažno trajanje baterije do 22 sata, možete nastaviti gledati filmove i TV emisije na svom Apple TV-u.

Apple je u ove bežične slušalice instalirao W1 čip. Ovaj čip osigurava jednostavno postavljanje i prebacivanje za vaše Apple uređaje.

USP: 22 sata trajanja baterije

Pogledajte na Amazonu

7. Anker Bluetooth tipkovnica

Anker je jedna od vodećih marki Appleove opreme. Ova Bluetooth tipkovnica ergonomski je dizajnirana za smanjenje bolova u zglobu dok tipkate. Uživajte u povezivanju bez kabela i neredu s vašim Apple TV-om.

QWERTY raspored ima namjenske funkcijske tipke za povećanje brzine tipkanja. To je funkcija automatskog spavanja / buđenja koja štedi trajanje baterije.

USP: Dugotrajna baterija

Pogledajte na Amazonu

8. ReliaMount Apple TV nosač

Popravite Apple TV odmah iza televizora i uživajte u gledanju filmova i TV emisija. ReliaMount je savršen nosač za Apple TV koji možete pričvrstiti na stražnju stranu televizora pomoću posebnog ljepila.

Ovaj nosač kompatibilan je sa svim Apple TV-ima, uključujući najnovije Apple TV 4K i 2., 3. i 4. generaciju Apple TV-a.

USP: Kompatibilan sa svim Apple TV-ima

Pogledajte na Amazonu

9. elago R1 Intelli kućište

Napravljeno od izdržljivog i mekanog silikona, ovo Apple TV Siri kućište daljinskog upravljača savršeno odgovara vašem daljinskom upravljaču za četvrtu i petu generaciju. Ovo kućište Intelli pruža najbolju zaštitu od prianjanja i pada na daljinskom upravljaču.

Daljinski upravljač za televizor možete pričvrstiti na bilo koju metalnu (i televizijsku) površinu jer je kućište opremljeno magnetnom tehnologijom. Čak i nakon instaliranja kućišta, možete brzo pristupiti svim daljinskim funkcijama.

USP: Magnetna tehnologija

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Završavati…

Apple TV izvrstan je izvor zabave i zato mu je potrebna posebna pažnja. Iako sva dodatna oprema ne može zaštititi vaš ‘hobi uređaj’, zasigurno može poboljšati vaše iskustvo gledanja televizije.

Povezane objave:

  • Popis aplikacija dostupnih na Apple TV-u u SAD-u, Velikoj Britaniji i drugim zemljama
  • Najbolji 4K monitori za Apple TV 4K
  • Upravljači igrama za iPhone, iPad i Apple TV
  • Najbolji projektori za Apple TV 4K: konzumirajte stvarni vizualni sadržaj

Koji od gore navedenih dodataka za Apple TV vam se najviše sviđa? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.