Blog

Naljepnice za MacBook (tipkovnice): Ukrasite svoje MacBook-ove sa stilom i elegancijom

Na svoj obični MacBook možete dodati malo začina i boja lijepljenjem živih naljepnica. Ako želite dodati malo zabave toj jednostavnoj tipkovnici vašeg MacBooka, nabrojali smo nekoliko živopisnih opcija. Osim poklopca i tipkovnice MacBooka, korisnici također mogu zalijepiti naljepnice na područje u blizini trackpad-a MacBooka.

Neki strastveni korisnici također dobivaju prilagođene naljepnice za svoje MacBook-ove; Osim što pružaju estetsku privlačnost, naljepnice također štite vanjsku površinu vaših MacBooksa. Tijekom određenog vremenskog razdoblja tipkovnica, poklopac i dodirna pločica skupljaju prašinu koja se tamo trajno lijepi. Da biste to izbjegli, ova područja možete prekriti prekrasnim naljepnicama. Naveli smo neke od najboljih dizajna i boja za uljepšavanje vaših MacBook-a.

Najbolje naljepnice / naljepnice za MacBook

# 1. NDAD

Što je s prikazom poznatih zgrada na poleđini vašeg Macbooka? Siguran sam da biste voljeli da se vaš laptop razmeće poznatim zgradama kao što su Golden Gate Bridge, Lincoln Memorial, Washington Monument i još mnogo toga. Ljubaznošću atraktivnog dizajna, izgleda prilično elegantno. Kvalitetni vinil daje mu dovoljno snage da dugo traje. Još bolje, napravljen je da bude vodootporan.

USP: Vrhunski vinil

Cijena: 19,99 USD [7,98 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga od Amazona

# 2. Eppo marka

Ova snježnobijela naljepnica marke Eppo Brand prilično je šarmantna. Prikazuje djevojčicu koja u ruci drži Appleov logo. Zanosni dizajn u kombinaciji s sjajem čini ga prilično jedinstvenim. Vrlo je tanak i savršeno je postavljen. Nadalje, dizajniran je da bude vrlo izdržljiv.

USP: Sjajna obrada

Cijena: 19,99 USD [5,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga od Amazona

# 3. Furije

Koža Furivy naljepnica dolazi u više boja s različitim uzorcima. Naljepnica je isklesana od vrhunskog materijala koji joj pomaže da dugo traje. Prilično je tanak i s lakoćom se instalira. Još bolje, poklopac naljepnice ne ostavlja ostatke nakon što ga uklonite.

USP: Više boja

Cijena: 7 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

# 4. Sketch Works LLC

Mali prostor omogućava umjetniku da koristi svoju kreativnost. Sketch Works predstavlja naljepnicu za MacBook Pro koja se razmeće Rafikijem, likom iz crtića iz poznatog Kralja lavova. Naljepnica je izrađena od visokog vinila. Sketch Works obraća pažnju na svaku narudžbu kako bi prilagodio rezanje svake naljepnice. Naljepnica izgleda nevjerojatno na svim MacBook-ima; prilično je jednostavno instalirati na bilo koji MacBook ili laptop.

USP: Visokokvalitetni vinil

Cijena: 5,47 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

# 5. Ammorn

Naljepnica prikazuje jedan od najkreativnijih dizajna; zapravo pokazuje element u kojem se sve rađa - ljudski mozak. Jasnim prikazom lijeve i desne hemisfere mozga, naljepnica suprotstavlja dva kontrastna fenomena uma - siva i šarena područja. Budući da se desni dio mozga bavi kreativnošću, on je prikazan u živim bojama. Savršen je posao za sve koji se bave umjetnošću i kreativnošću. Jeste li pisac ili dizajner - onda biste trebali ići na ovo.

USP: Grafička umjetnost

Cijena: 13,45 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

Najbolje naljepnice / naljepnice na tipkovnici MacBook

# 1. Kompas Litho

Jeste li veliki ljubitelj strip junaka? Ako je odgovor da, Compass Litho bio bi izvrstan odabir za vas. Može se pohvaliti ispisom visoke rezolucije, naljepnica tipkovnice izgleda sjajno. Visokokvalitetni vinilni materijal daje mu dovoljno snage da podnosi redovito trošenje. Štoviše, nevjerojatno je jednostavno instalirati i ukloniti.

USP: Ispis visoke rezolucije

Cijena: 17,45 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga od Amazona

# 2. XSKN

Uz vrhunski silikonski materijal, XSKN tipkovnica ima kvalitetu koja pruža željenu zaštitu vašim MacBook tipkama. Površina je vrlo mekana na dodir. Budući da je tanak, idealno stane na tipkovnicu. Sposoban je zadržati prašinu, mrvice i ponuditi osnovnu udobnost koju biste željeli ne samo glatko tipkati, već i poboljšati izgled tipki. Još važnije, kompatibilan je s MacBook-om od 13, 15 i 17 inča.

USP: Silikonska koža

Cijena: 18,99 USD [13,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga od Amazona

# 3. Naljepnice s ubicama patke

Naljepnice Killer Duck dostupne su za sve bežične tipkovnice MacBook i Apple; međutim, naljepnice se ne uklapaju u 11-inčni MacBook Air, a nova čarobna tipkovnica predstavljena 2015. Naljepnice su tiskane s trajnim laminatom, koji osigurava dugotrajnu kvalitetu slike. Naljepnice su izrađene od 3M vinila i laminata, a ne od silikona ili gume. Svaka tipka je pojedinačno izrezana za vašu tipkovnicu.

USP: Trajni laminat

Cijena: 16,50 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

# 4. GMYLE

GMYLE predstavlja visokokvalitetnu naljepnicu tipkovnice s mramornim uzorkom za MacBook. Ovom naljepnicom možete pokriti i područja koja nisu tipkovnica; zalijepite trajni vinilni materijal kako biste osigurali ugodno korištenje i zaštitili svoj MacBook od izlijevanja prašine, trošenja ključeva i još mnogo toga. Abecede i drugi simboli ispisani su na naljepnici naljepnice tipkovnice. Sada više nema prljavštine ili prašine između tipki na vašem MacBook-u.

USP: Mramorni uzorak

Cijena: 15,98 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

# 5. Debbie’s Designs

Debbie’s Designs predstavlja naljepnicu koja je oduševljenje ljubitelja glazbe. Naljepnica je tiskana na visokokvalitetnim materijalima za dugotrajnu boju. Iskoristite ga za sebe ili možete napraviti poklon za svoje prijatelje i obitelj. Ključ naljepnice izrađen je u SAD-u sa 100% jamstvom zadovoljstva. Naljepnica je prikladna za MacBook Air / Pro / Retina s 13 ″, 15 ″ i 17 ″.

USP: Dugotrajna boja

Cijena: 39,99 USD [8,95 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga od Amazona

Odjava

Koje ste naljepnice za MacBook (tipkovnice) odabrali za ukrašavanje prijenosnog računala? Javite nam ime naljepnice koja vas je osvojila. Osim toga, recite nam kakvu kvalitetu želite vidjeti na vrhunskoj naljepnici.

S lijepim dizajnom, ove naljepnice izgledaju stvarno super na prijenosnom računalu. Stvoreni od kvalitetnog materijala, dugo zadržavaju svoj šarm netaknutim. Osim toga, možete ih bez napora instalirati i ukloniti.

Morali biste poželjeti i ove postove:

  • Najbolji postolja za MacBook
  • MacBook Pro torbe
  • Najbolji rukavi za MacBook Pro