Blog

Najbolji daljinski upravljači Apple TV-a 2021. godine

Nisu svi odabrali proizvod iz istog razloga, zar ne? Ono što za mnoge može biti izvrsno, nekima se može činiti osrednjim. Dakle, ako niste impresionirani Sirijem i spremni ste istražiti najbolje daljinske upravljače treće strane za Apple TV, ovaj vam post može poslužiti. Odabrao sam i vrhunske daljinske upravljače i pristupačne kako bih pružio relativno dobre performanse. Stoga odabir finog za televizor ne bi trebao predstavljati veliku stvar. O da, odabrao sam i onu koja je u potpunosti prilagođena kontroli igara na Apple TV-u. Bez puno žaljenja, pogledajmo ih!

1. Inteset

Primivši četiri i pol zvjezdice od preko 1400 recenzija kupaca, Inteset je jedan od najboljih daljinskih upravljača treće strane za Apple TV.

LED gumbi za pozadinsko osvjetljenje osiguravaju da nemate problema s upravljanjem televizorom čak ni u mraku.

Ne želite da itko mijenja glasnoću bez vašeg dopuštenja? Pa, imate mogućnost zaključavanja i kanala i glasnoće kako biste spriječili da ih itko promijeni.

Iskoristite naljepnice naljepnice kako biste daljinski upravljač idealno prilagodili svojim uređajima i tipkama. Štoviše, podržava ne samo Apple TV već i Xbox One, Roku, Media Center / Kodi i Nvidia Shield.

USP: Naljepnice s naljepnicama

Pogledajte na Amazonu

2. Coolux

Što se tiče funkcionalnosti, Coolux može izvrsno ispuniti svoj zadatak. Možete ga brzo upariti s Apple TV-om kako biste imali jednostavnu kontrolu nad glasnoćom i kanalima.

Jednostavnim i responzivnim tipkama olakšava upravljanje Apple TV-om. Zahvaljujući uglavnom ergonomskom dizajnu, ne klizi vam iz ruku. Osim toga, Coolux možete odabrati u više boja poput crne i srebrne.

USP: Odzivni gumbi

Pogledajte na Amazonu

3. GE 33709

Iako je cijena znatno niža od gore spomenutih suparnika, “GE 33709” im može pružiti dugotrajnost. Odlikuje se laganim dizajnom s brušenom završnom obradom, ima impresivan izgled.

Ovim praktičnim daljinskim upravljačem možete bez napora istovremeno upravljati s čak četiri uređaja. Nudi vam željenu kontrolu nad glasnoćom.

Korištenjem najčešćih gumba kao što su Izbornik, Početna / Vodič, DVR LIST, Informacije, Navigacija, Napredni DVR i Digital Dot možete brzo pristupiti nekim od svojih omiljenih kanala. Zahvaljujući opsežnoj biblioteci koda, radi s glavnim brandovima.

USP: Opsežna knjižnica koda

Pogledajte na Amazonu

4. Beyution

I na kraju, ali ne najmanje važno, Beyution je jednostavan daljinski upravljač. Nedostaje njuha i funkcionalnosti vrhunskih daljinskih upravljača spomenutih u ovoj postavi. Međutim, može vam pomoći u jedrenju kroz potrebne zadatke.

Smatram da su gumbi vrlo osjetljivi na tisak. Ugrađena baterija dovoljno je jaka da može dugo trajati. Što se tiče izgrađenosti, mislim da je na visini.

USP: Uredan dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaša omiljena?

Sad kad ste zavirili u gornji daljinski upravljač za Apple TV, javite nam svoj odabir. Osim toga, recite nam nešto o onome za koje mislite da ga vrijedi uključiti u gornji pregled.

Možda biste željeli uputiti ovaj post Najbolji zidni nosači za Apple TV