Blog

Cool i zabavni futrole za tipkovnicu za MacBook 2021. godine

Nakon nekog vremena MacBook Pro / Air postaje pomalo dosadan - i pomalo dosadan fizički. To je uglavnom zbog redovite upotrebe. Kako bih osigurao da tipkovnica mog prijenosnog računala ne samo da izgleda privlačno, već i zadržava vrhunsku funkcionalnost, a ja koristim kožu tipkovnice. Među mnogim opcijama, ove su mi cool i zabavne futrole za tipkovnicu / naljepnice za MacBook Pro / Air najdraže.

Dakle, po čemu se kućišta ove MacBook tipkovnice razlikuju od ostalih? Pripremljeni su s najdelikatnijim materijalima i nose najnoviji dizajn. Tipke su oblikovane tako da izgledaju najbolje. Osim toga, poklopci tipkovnice vrlo su fleksibilni i povećavaju iskustvo tipkanja. Želim komunicirati sa svima njima! Pogledajmo najbolje skinove tipkovnica MacBook Pro / Air!

 1. Mosiso
 2. Debbie
 3. Litop
 4. Ubojica
 5. XSKN
 6. HDE
 7. Masino
 8. TopCase
 9. Kuzy
 10. Herngee

1. Mosiso

Šareni komad dodatne opreme, poklopac tipkovnice Mosiso može dodati pravu, šarenu raznolikost na koju možda mislite. Prijelazi u boji nisu jako zamagljeni, ali u tome je čar tipkovnice. Koža je stvorena najfinijim netoksičnim silikonom. Nudi željenu zaštitu tipkovnice MacBook od prašine. To nije sve, ova šarmantna koža tipkovnice dostupna je u više od 25 opcija boja.

Kompatibilnost: MBP 13 i 15 inča, MacBook Air 13 inča

USP: Netoksični silikon

Pogledajte na Amazonu

2. Debbie’s Designs

Debbie’s Designs stvorio je prekrasnu naljepnicu na tipkovnici za vaš MacBook. Tema naljepnice stvara dojam kao da svirate klavir. Za ljubitelje glazbe ovo može biti najbolja naljepnica, što je također sjajan poklon. Čak i ako niste glavni član, dobit ćete brzu isporuku proizvoda. Vrijeme je da dodate malo glazbe svom iskustvu tipkanja.

Kompatibilnost: 13, 15, 17 inčni Mac Book Air / Pro / Retina

USP: Glazbena tema

Pogledajte na Amazonu

3. Litop

Nepotrebno je reći da je ovo za Photoshop štrebere koji rade s mnoštvom prečaca. Futrola za tipkovnicu bit će zgodna čak i za naprednog korisnika Photoshopa koji je svladao većinu tipkovnih prečaca i pamti ih napamet. Ima privlačan profil i dolazi u velikom broju opcija u boji. Osim toga, koža nije skupa, što je dobro, a dolazi sa svim potrebnim prečacima.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Prečaci Prečice

Pogledajte na Amazonu

4. Naljepnice s ubicama patke

Jedina riječ koja najbolje može opisati ovu kožu tipkovnice iz naljepnica Killer Duck Decals je "napadna". Pripremljen s vrhunskim 3M vinilom i laminatom, ima snagu da dugo traje. Ima lijep osjećaj. Zahvaljujući uglavnom glatkoj površini, oživljava tipkanje. Uz to, u potpunosti je sposoban ponuditi osnovni štit tipkovnici vašeg prijenosnog računala od redovitog trošenja.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Trajni laminat

Kupite ga od Amazona

5. XSKN

S dizajnom prečaca Lightroom, koža tipkovnice XSKN izgleda stvarno ugodno za oči. Izrađen je od visokokvalitetnog silikonskog materijala, izuzetno je mekan i fleksibilan. Kako se toplina oblikovala, koža savršeno pristaje na tipkovnicu vašeg MacBooka. Izuzetno je tanak i periv. Iako je toliko sofisticirana, koža je vrlo izdržljiva.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Toplina oblikovana

Pogledajte na Amazonu

6. HDE

HDE proizvodi trajni poklopac tipkovnice od silikonske gume za vaš MacBook Pro. Kad nešto natipkate na prijenosnom računalu, osjetit ćete nevjerojatnu udobnost na tipkama od silikonske gume. Naljepnica lako zaustavlja nečistoće i smeće da uđu u računalo.

Jednom tjedno naljepnicu možete očistiti uklanjanjem iz MacBooka i obrisati vlažnom krpom. Kad završite s brisanjem poklopca, potpuno ga osušite i zatim nanesite na svoj MacBook.

Kompatibilnost: Macbook Pro Non Retina 13/15

USP: Lijevani poklopac za ključeve

Pogledajte na Amazonu

7. Masino

Ova masino maska ​​za tipkovnicu dizajnirana je da poboljša vaše tipkanje. Ono što ga čini prilično posebnim je vrhunski silikonski materijal. Svaka od njegovih tipki posebno je oblikovana i tiskana na prozirnom silikonu. Sprječava zvuk tipkanja kako biste bili sigurni da ćete moći raditi svoj posao bez ometanja. Štoviše, koža je dostupna u više od 40 boja.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Više opcija boja

Pogledajte na Amazonu

8. TopCase

Ono što ovu kožu tipkovnice iz TopCase-a čini pravom su izuzetno glatke tipke. Kul uzorak dodaje mu još jedan šarm. Kako je svaka tipka oblikovana do savršenstva, imat ćete ugodno vrijeme dok tipkate. Koža je vrlo fleksibilna. Stoga ćete ga moći primijeniti i ukloniti bez ikakvih gnjavaža. Dostupnost mnogih boja omogućuje vam odabir idealnog izbora za prijenosno računalo.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Izuzetno glatke tipke

Pogledajte na Amazonu

9. Kuzy

Kuzy tipkovnica ima dizajn niskog profila. Bitno je u tome što je izuzetno glatka ljubaznost vrhunskog silikonskog materijala. Sve su tipke oblikovane kako bi se osiguralo da mogu pružiti željenu praktičnost tijekom tipkanja. Budući da su svi tako uglađeni, dugo ne gubi svoju funkcionalnost. Najbolje od svega, dostupan je na nekoliko jezika, zajedno s engleskim.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Izuzetno tanak

Pogledajte na Amazonu

10. Herngee

Poklopac Herngee tipkovnice je živopisan i dodaje puno privlačnosti tipkovnici vašeg prijenosnog računala. Zaista sam impresioniran njegovom glatkom konstrukcijom. Prilično je uglađen i urednog dizajna. Još jedna važna kvaliteta koju posjeduje ova koža je visokokvalitetni silikonski materijal. Tipke su pripremljene za ubrzavanje tipkanja.

Kompatibilnost: MacBook Pro / Air

USP: Živahan dizajn

Pogledajte na Amazonu

Preko tebe

Pa, koje tipke naljepnice su vas mogle očarati? Kako je svaka obloga tipkovnice prilično posebna, sigurno je bilo malo teško odabrati jednu za svoj MBP. Svejedno, uvijek je sjajno imati problema u izobilju.

Sviđa mi se kvalitetan materijal i dizajn nježne teksture ove kože tipkovnice. Nevjerojatno su fleksibilni i glatki. Osim toga, izuzetno je izdržljiv i poboljšava iskustvo tipkanja.

Možda biste htjeli pogledati:

 • Najbolji rukavi za MacBook Pro
 • MacBook Pro torbe
 • Najbolji postolja za MacBook Pro
 • UGREEN X-Kit: nevjerojatan sklopivi ergonomski postolje glavčine