Blog

Kako popraviti pitanje privatnog pregledavanja koje nedostaje u Safariju na iPhoneu?

Privatni način rada u Safariju omogućuje vam pregledavanje web stranica bez ikakvih tragova u povijesti aplikacije. To je siguran način pregledavanja weba na vašem iPhoneu ili iPadu jer sprječava bilježenje povijesti pregledavanja, pohranu kolačića, praćenje web stranica itd.

Omogućavanje privatnog načina rada jednostavno je, ali nedavno smo saznali da se veza "privatno" ponekad ne prikazuje u Safari-jevom prikazu kartica. S obzirom na to da je ovo najlakši način za omogućavanje privatnog načina rada, neće biti moguće prebacivati ​​se između privatnog i normalnog načina rada bez ove veze. Usput, mogli biste primijetiti i da je opcija "Obriši povijest i podatke web mjesta" (u Postavkama → Safari) onemogućena. Srećom, postoji rješenje za to. Evo više o tome.

Ispalo je da "Ograničenja" igraju ulogu u omogućavanju / onemogućavanju veze "Privatni" način rada u Safari-jevom prikazu kartica. Ako su vam omogućena ograničenja web mjesta, postoji mogućnost da će veza privatnog načina biti skrivena. Ponekad izgleda i kao greška, ali u svakom slučaju, evo kako ispraviti nedostajuću privatnu vezu u Safariju.

Je li gumb za privatno pregledavanje zasivljen u Safariju na iPhoneu ili iPadu? Kako to popraviti

Korak 1. Otvoren Postavke → Dodirnite Vrijeme zaslona (Ako ste postavili šifru za vrijeme zaslona, ​​možda će se od vas tražiti da unesete da biste nastavili dalje.)

Korak 2. Dodirnite Ograničenja sadržaja i privatnosti zatim dodirnite Ograničenja sadržaja.

Korak # 3. Dodirnite Web sadržaj i Odaberite Neograničeni pristup.

Korak # 4. Ako je to već odabrano, dodirnite Ograničite web stranice za odrasle a zatim dodirnite Neograničeni pristup opet.

Korak # 5. Zatvorite Postavke i Safari (ako je otvoren.)

Ponovo otvorite Safari i idite na prikaz kartica (dodirnite +). Nadamo se da biste sada trebali vidjeti vezu "Privatni način.

Također, u Postavkama → Safari provjerite je li sada omogućeno Brisanje povijesti i podataka web mjesta. Imajte na umu da ste trebali posjetiti nekoliko web stranica (u osnovi, imati malo povijesti) prije nego što veza / gumb ponovno postane kliktan.

To je sve narode!

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

Možda biste željeli pročitati sljedeći članak:

  • Obriši povijest i podatke o web lokacijama sivo u Safariju na iPhoneu

Copyright calisportfest.com 2021