Blog

iKeyMonitor iPhone Spy App Review

Očekuje se da iOS 13 osnaži značajku Screen Time kako bi ponudio naprednije roditeljske kontrole. Međutim, ako niste impresionirani Appleovom ponudom i želite imati bolju alternativu da budno pratite što vaša djeca rade sa svojim iPhoneom, postoji pametna opcija. Vrijedi isprobati iKeyMonitor iPhone aplikaciju.

Sad se možda pitate što izdvaja iKeyMonitor i kako štiti dječju internetsku prisutnost? Upravo ćemo na to odgovoriti u ovom pregledu. Pronaći ćete dovoljno informacija koje će vam omogućiti da donesete najbolju odluku.

iKeyMonitor iPhone Spy App Review

Standardne značajke bilježenja

iKeyMonitor iPhone špijunska aplikacija aplikacija je za nadzor koja može dobro funkcionirati na iPhoneu i iPadu. Jednom kada se instalira na dotični iOS uređaj, omogućava korisnicima da prate SMS tekstualne poruke, zapisnike povijesti poziva, pritiske tipki, snimke zaslona, ​​GPS lokacije, posjećeno web mjesto, poruke društvenih chatova na WhatsAppu, Facebooku, Skypeu, Instagramu i puno više . Zapisnike možete pregledavati bez prijave na mrežni račun jer on šalje zapise praćenja na daljinu putem e-pošte.

Napredne značajke praćenja

Ova aplikacija ima i zajedničke značajke, kao i napredne značajke poput preslušavanja okruženja telefona. Pomoću ovih značajki možete pratiti sve radnje svoje djece na iPhoneu. Omogućuje vam i postavljanje više sigurnih i zabranjenih zona koje pomažu u zaštiti djece putem značajke GEO-ograde koja je prisutna u aplikaciji.

Neke od aplikacija na kojima možete pratiti upotrebu iKeyMonitora su WhatsApp, Skype, Facebook, Line, Wechat, QQ, IMO, Instagram, Snapchat, Tinder, Hike, Telegram, Odnoklassniki, Gmail, KakaoTalk i Zalo.

Također ima značajku za pristup fotografijama i videozapisima iPhonea na kojem je instaliran. Aplikacije također možete blokirati fleksibilnim vremenskim pravilima.

iKeyMonitor Pregled korisničke podrške

Služba za korisnike poznata je po svojoj 24-satnoj podršci u chatu uživo. Kada naiđete na problem u aplikaciji, profesionalni tehnički tim će se potruditi riješiti vaš problem.

Također pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca ako ne funkcionira na vašem iPhoneu nakon što njihovo pomoćno osoblje ne može riješiti problem.

Opcije korisničke podrške uključuju chat uživo i ulaznice / e-poštu.

Pokušajte mjesec dana

Roditeljska kontrola: Zaštitite djecu na mreži

Internet postavlja brojne dileme modernim roditeljima jer im je dužnost razumjeti probleme s kojima će se njihova djeca suočiti na mreži. Postoje softverska rješenja poput iKeyMonitor špijunska aplikacija što pomaže u zaštiti djece u internetskom svijetu.

Evo tri značajna aspekta u kojima iKeyMonitor pruža zaštitu:

  • Zaustavite internetsko zlostavljanje: Cyber ​​bullying je dublji od slučajnog zadirkivanja, a ishodi su opasni. Nedavni slučajevi uključuju mrežni element. Internet prijetnji može se riješiti budnim okom i pažnjom putem iKeyMonitora
  • Provjerite seksualne grabežljivce: Seksualni grabežljivci roditeljima su noćna mora. Kada roditelji koriste iKeyMonitor špijunsku aplikaciju na iPhoneu svoje djece, mogu lako saznati pokušava li bilo koji mrežni seksualni grabežljivac stupiti u kontakt sa svojom djecom
  • Sigurnost na mreži: Uređaji povezani s internetom mogu narušiti privatnost djece na mrežnim platformama. Mrežne platforme su hakirane, otkrivajući imena i rođendane djece koje hakeri mogu dalje koristiti za iskorištavanje djece. iKeyMonitor omogućuje roditeljima provjeru svih takvih aktivnosti kako bi bili sigurni da su djeca uvijek na mreži na sigurnom od takvih hakera i grabežljivaca

To je sve narode!

Cijena: 49,99 USD mjesečno

Pokušajte sada

Završavati:

iKeyMonitor se sigurno odnosi na zabrinutost današnjih roditelja zbog sigurnosti njihove djece pomoću iPhonea. S obzirom na značajke i duševni mir koje nudi, aplikacija nije besplatna. Ali dobra je stvar što dolazi s besplatnom probnom verzijom da biste je dočepali i iskusili njezinu iskoristivost. Dakle, pokušajte i napravite svoj izbor.

Povezani članci

  • Kako omogućiti roditeljski nadzor za Amazon Prime Video
  • Kako postaviti roditeljski nadzor na Netflix računu
  • Roditeljska kontrola: zadane iOS značajke u odnosu na aplikaciju treće strane
  • Dr.Fone - virtualno mjesto: lažna GPS lokacija na iPhoneu

Što trenutno radite kako biste pratili djetetove aktivnosti na njegovom iPhoneu?