Blog

Najbolji stalci za daljinsko punjenje Apple TV-a 2021. godine

Nakon napornog dana, poželjeli biste se zavaliti u udobnu stolicu za promatranje pijanki na Apple TV-u. Ali vaš Apple TV daljinski upravljač nedostaje, a još gore je što se isprazni kad ga napokon pronađete. Mislite da vam je večer pokvarena. Željeli biste da ste dobili Apple TV stalak za daljinsko punjenje kako bi taj daljinski upravljač bio siguran i napunjen.

Opširno sam pretraživao web i pronašao neke od najboljih priključnih stanica za daljinsko punjenje Apple TV-a. Radeći to, također sam pronašao održivo rješenje za uklanjanje nereda uzrokovanih kablovima za punjenje ili priključnim kabelima. Odgovor na sve vaše probleme u vezi sa čuvanjem, punjenjem i neurednim žicama je ovaj članak i dolje spomenuti dodaci.

Najbolje priključne stanice za daljinski upravljač Apple TV

# 1. Udaljeni držač TotalMount Apple TV

Bez obzira brinete li se zbog gubitka daljinskog upravljača Apple TV ili vas nerviraju sve vidljive žice, TotalMount nudi izvrsno rješenje za oba problema. Kao što i samo ime govori, to je u osnovi držač za daljinski upravljač koji se kvalitetnim ljepilom može postaviti na bočnu ili stražnju stranu televizora.

Ugrađena priključna stanica može napuniti daljinski upravljač kad je priključen, održavajući ga uvijek spremnim za akciju. Štoviše, dva voditelja kabela uključena u držač pomažu vam u organiziranju i skrivanju kabela. Držač je također kompatibilan sa svim daljinskim upravljačima Apple TV.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. Držač za punjenje Holder-Mate 3-u-1

Ako ste istinski plavi Appleov zaljubljenik, onda je ovo možda najbolje za vas. Priključna stanica koja može istovremeno držati i puniti više Appleovih uređaja. 3-u-1 priključna stanica može primiti vaš Apple TV daljinski upravljač, AirPods, pametni telefon, tablet i Apple Watch.

Zahvaljujući sustavu za upravljanje kabelima s tri rupe, odjednom možete puniti i tri uređaja. Zanimljivo je da se materijal za svaki odjeljak razlikuje ovisno o proizvodu koji će sadržavati. Stalak za mobitel i priključna stanica AirPods izrađeni su od teškog aluminija kako bi izdržali težinu uređaja. Kako bi zaštitio svoj Apple Watch od ogrebotina, njegov držač ima silikon koji se ne ogreba. Štoviše, 6 komada gumene noge protiv klizanja ispod postolja osiguravaju da površina vašeg stola ne bude oštećena.

USP: Odgovarajući materijal koji se koristi za svaku punionicu

Pogledajte na Amazonu

# 3. Native Union Dock +

Minimalistički i elegantan dizajn Dock + savršeno nadopunjuje uglađenost daljinskog upravljača Apple TV i ostalih Apple uređaja. Bez obzira koliko uredno izgledala stanica za punjenje, ostava za žicu može bombardirati čitavu privlačnost. Ne s Dockom + jer dolazi s odgovarajućim gromobranskim kablom, koji je jednako ukusan.

Kutija također uključuje tri odvojena adaptera koji vam omogućuju povezivanje različitih uređaja na stanicu. Kako bi se osigurala sigurnost vašeg uređaja, pristanište je izrađeno od silikona i aluminija. Postavljanje Dock + također je vrlo jednostavno i traje oko 15 sekundi. Nadalje, ne trebaju vam posebni alati jer su komponente precizno konstruirane da se međusobno uklapaju bez sigurnih vijaka.

USP: Odgovarajući gromobranski kabel

Pogledajte na Amazonu

# 4. Stanica za punjenje elago D Stand

Priključna stanica koja je jaka, fleksibilna, pametna, elegantna, jednostavna za upotrebu i višenamjenska. Ovaj cilindrični stalak možete parkirati pored Apple TV uređaja ili na bočnom stolu; posvuda će izgledati sjajno. Dizajniran posebno za originalni Apple Lightning kabel, podržava Apple TV (Siri daljinski upravljač), iPhone, AirPods, iPad mini, bežičnu tipkovnicu, čarobni miš.

Silikonska vanjska obloga ne ogreba niti oštećuje vaš uređaj ili kabel. Dok unutarnji aluminijski cilindar osigurava da elago D stalak može izdržati težinu vaših uređaja. Osim toga, utor za punjenje oblikovan je na način da uređaj ne sklizne. Da biste gromobranski kabel umetnuli u utor, jednostavno odvojite gornju i donju kapu. Proizvod je dostupan u crnoj i srebrnoj boji.

USP: Silicijeva vanjska strana štiti od ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

# 5. elago 3 u 1 čvorište za punjenje

Ako biste voljeli gore spomenute značajke stalka elago D, i ovom biste se proizvodu jako svidjeli. Izrađeno od visokokvalitetnog silikona, ovo središte za punjenje je fleksibilno i izdržljivo. Značajka fleksibilnosti proširuje se i na uređaje koje možete priključiti s daljinskog upravljača Apple TV na Apple Watch.

Tri rupe za upravljanje kabelima na stražnjem kraju ne samo da omogućuju istovremeno punjenje više uređaja već i zadržavaju nered žica u pozadini. Po mom mišljenju, ako je vaš Apple TV smješten u spavaću sobu, elagov Charger Hub savršen je dodatak za vaš noćni ormarić. Sve od vaših AirPods, iPhonea, Apple Watcha do daljinskog upravljača za Apple TV sigurno će se smjestiti i napuniti tik do vas.

USP: Puni više uređaja zajedno

Pogledajte na Amazonu

# 6. Dvanaest Južnih HiRise 2

Već vrlo popularno i pouzdano postolje za punjenje za iPhone i iPad. Kako HiRISE 2 koristi konektor za grom, on može napajati i vaš Apple TV Siri daljinski upravljač. Razgovarajte o ubijanju nekoliko ptica jednom strelicom.

Prilično kompaktne strukture, stalak može savršeno stati čak i na najmanji stolovi. Također, metalno tijelo dodaje naknadnu težinu, osiguravajući dovoljnu stabilnost. Jedinstvena kombinacija čvrstoće i kompaktnosti nadalje omogućuje korisnicima da jednom rukom uklone daljinski upravljač za TV.

Uređaj je dostupan u crnoj, srebrnoj i bijeloj boji. Također se možete odlučiti za profinjenu verziju ovog modela, nazvanu HiRise 2 deluxe. Ovaj model dolazi s Lightning + Micro-USB kabelima koji vas svaki put štede od lova na kabel.

USP: Uklanjanje iDevice jednom rukom

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada

Gore navedeni stalci za punjenje za Apple TV daljinski upravljač razvijeni su za originalni Appleov gromobranski kabel, i zato ove proizvode ubrajam u najbolje priključne stanice. Sada vaš originalni kabel ne samo da savršeno pristaje, već je i zaštićen od trošenja.

S obzirom na naše raznolike zahtjeve, vaš se izbor može razlikovati od mog. Volite li uopće punionicu ili volite tradicionalni punjač? Koji vam se od ovih proizvoda najviše svidio ili mi je nedostajao vaš omiljeni? Podijelite svoje komentare s nama.

Ne propustite:

  • Najbolje Apple TV aplikacije za učenje
  • Najbolje bežične slušalice za Apple TV
  • Kako koristiti svoj iPhone ili iPad kao Apple TV daljinski upravljač
  • Najbolji Apple TV daljinski slučajevi