Blog

Najbolje kožne futrole za iPhone 6s 2021. godine

Ne riskirajmo više kad imamo puno vrhunskih kožnih futrola koje bombardiraju tržište. Neke kožne futrole u potpunosti su ručno izrađene i izrađene do savršenstva. Odabrali smo top 10 kožnih futrola za iPhone 6s kako bismo vam olakšali pretraživanje. Samo kružite i sigurni smo da ćete na kraju kupiti svoju omiljenu kožnu futrolu za iPhone 6s.

1. TUCCH

Tucch predstavlja svoju kožnu futrolu u šest živopisnih nijansi kako bi impresionirao vaše oči. Futrola za novčanik stvara neodoljivu privlačnost svojom finoćom i umješnošću. Napravljen od vrhunske PU kože, futrola pruža sveobuhvatnu zaštitu za vaš iPhone 6s.

Za veću zaštitu Tucch je stavio izdržljivo, meko TPU kućište s jastučićem otpornim na udarce, koji osigurava sigurnost od padova i udaraca. Provjerite tri utora za kartice i džep za gotovinu da biste spremili svoje kreditne i debitne kartice.

USP: Sveobuhvatna zaštita

Pogledajte na Amazonu

2. CM4

Futrola od prave kože tvrtke CM4 nije samo futrola, već je i polu novčanik. Može nositi tri kartice i nešto gotovine. Osim vrhunskog izgleda i otmjenih karakteristika, kućište CM4 pruža zaštitu u cjelini od padova. Štitnik ravnog zaslona pruža potpuno jamstvo od ogrebotina.

Futrola od prave kože CM4 jedna je od top 10 kožnih futrola za iPhone 6s. Uz to, na raspolaganju je šest opcija u boji: crni oniks, smeđa koža, šampanjsko zlato, siva metalik boja, pacifička zelena i crvena lupež.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

3. Zover

Zover donosi bogatiju paletu boja da privuče vašu pažnju. Sedam boja stvara dugu živih nijansi. Ova kožna futrola izrađena je od vrhunske kože vrhunskog zrna, koja je dvostruko preplanula u skladu sa zlatnim protokolima zaštite okoliša LWG.

Bez dodavanja nepotrebnih sitnica, Zover je proizveo minimalistički stil u ovoj jednostavnoj kožnoj futroli. Na pravoj koži, Zover je instalirao magnetni zatvarač kako bi zaštitio vaše kreditne / debitne kartice i gotovinu u utorima.

USP: Vrhunska koža vrhunskog zrna

Pogledajte na Amazonu

4. Exinoz Classic

Futrola za novčanik Eximonz je 100% ručno izrađena od Vintage PU kože. Precizni izrezi omogućuju jednostavan pristup svim priključcima i funkcijama iPhonea 6s. Futrola za novčanik Eximonz može nositi do tri kartice, a ponekad se može koristiti i kao postolje za gledanje videozapisa ili filmova u načinu rada bez ruku.

Futrola je dizajnirana posebno za iPhone 6s; neće stati na bilo koji drugi Apple iPhone. Na kraju, nema dostupnih opcija boja.

USP: Vintage PU koža

Pogledajte na Amazonu

5. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci dizajniran je posebno za iPhone 6s. Napravljen je od vrhunske veganske kože i može nositi tri kartice uz nešto novca. Ponosi se postoljem i FaceTime postoljem, omogućujući vam gledanje filmova ili video poziv u načinu rada bez ruku.

Iznad svega, kućište je kompatibilno s većinom magnetnih nosača automobila i selfie štapića. Jedini nedostatak je taj što ne postoje opcije boja.

USP: RFID zaštita od krađe

Pogledajte na Amazonu

6. AceAbove

Futrola AceAbove izrađena je od kože; štiteći sva četiri ugla od normalnih padova i udaraca. U torbici se mogu nalaziti vaše osobne iskaznice ili kreditne kartice, uz nešto novca. Također ima funkciju postolja za lako gledanje videozapisa ili čitanje e-knjiga.

Sva četiri kutna ruba nominalno su podignuta kako bi se zaštitila zaslon od dodira tla. I na kraju, kućište AceAbove nudi dvije opcije boja: crnu i tamno smeđu.

USP: Dizajn u stilu novčanika

Pogledajte na Amazonu

7. Jisoncase

Jednostavnost personificirana! Dvije riječi definiraju ovaj čudesni slučaj iz Jisoncasea za vaš iPhone 6s. Očarat će vas njegova završna obrada i smeđa sjena koja izgleda sjajno kad telefon držite u ruci. Jednostavno se instalira, a telefon možete udobno staviti u džepove.

Na kućištu nećete pronaći nikakve šavove. Kućište vrhunske kvalitete izrađeno je od vrhunske i prave kože; možete osjetiti prirodnu kožu. A također provjerite prirodne varijacije kože.

USP: Prava koža bez šavova

Pogledajte na Amazonu

8. Jabuka

Posjedujete Appleov pametni telefon, a što kažete na zaštitu uređaja od Appleove kožne futrole? Svakako, volio bih ovu ideju i zato sam izabrao ovaj slučaj za vas. Kako bi pružio luksuzni osjećaj, Apple je za izradu ovog kućišta za vaš iPhone 6s koristio posebno preplanulu i dorađenu europsku kožu.

Nevjerojatno je ugodno instalirati kućište; zatim lako stavite telefon u džep. Futrola zadržava tanak profil vašeg telefona. Štoviše, njegova mekana podstava od mikrovlakana ne samo da štiti vaš telefon, već vam omogućuje da čvrsto držite telefon u rukama.

USP: Europska koža

Pogledajte na Amazonu

9. Labato

Prava koža s ručno izrađenom tehnologijom vrhunac je ove kožne futrole koju je Labato izradio za vaš iPhone 6s. Zbog sigurnosti vašeg uređaja, Labato je izradio kućište s preciznim postavljanjem, ojačanim kutovima i prikladnim magnetnim zatvaračem. Sve ove značajke pružaju svestranu zaštitu vašeg telefona.

Da bi slučaj bio funkcionalan, Labato nudi dva utora za kreditne kartice i džep za odlaganje nešto novca. Iako je ovim slučajem pokriven vaš telefon, možete jednostavno pristupati svim priključcima i kontrolama telefona.

USP: Dizajn postolja

Pogledajte na Amazonu

10. Bcov

Ovdje je ponešto za sve dame s pronicljivim ukusom. Jedinstveni dizajn i privlačna kombinacija boja pomažu vam da se istaknete u gomili. Bez obzira gdje se nalazite, lako možete uhvatiti nekoliko očiju.

Ogrebotine? Koga briga za štetu? Nitko ne može primijetiti te ogrebotine jer su već zaslijepljeni prekrasnim dizajnom i živim bojama. Kožna torbica dostupna je u 19 različitih dizajna i boja.

USP: Jedinstveni dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode

Koji je vaš izbor?

Kožne futrole dodaju elegantne stilove vašim iPhone 6s uređajima. Oni su moj prvi izbor jer kožne futrole postižu savršenu ravnotežu između stila i snage. Štoviše, ovi slučajevi pružaju dovoljno prostora za pohranu kreditnih kartica, debitnih kartica, osobnih iskaznica i gotovine.

Povezane objave:

  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 6s
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6s
  • iPhone 6s kućišta za remen
  • Najbolji slučajevi za iPhone 6s
  • Najbolji iPhone 6s jasni slučajevi

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.