Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone SE u 2021

Tipični me korisnik ne prođe ni jedan dan bez ponovnog punjenja iPhonea. IPhone 5 i iPhone SE, sa svim većim zaslonom i značajkama, dolaze s većom baterijom, ali nedovoljno da nadoknade upotrebu. To je možda razlog zašto su kućišta za baterije i pakiranja sokova izuzetno popularni. Odlučili smo pogledati što se nudi korisnicima iPhonea 5 i iPhone SE u svijetu kućišta baterija.

1. TRČATI

Uživajte u super brzom punjenju i ugrađenoj zaštiti od kratkog spoja i prekomjernog punjenja s ovom futrolom za baterije za iPhone SE i iPhone 5 / 5S. Integrirani prekidač napajanja omogućuje vam brzo uključivanje / isključivanje kućišta baterije.

Nadalje, sadrži tehnologiju sinkronizacije putem koje možete sinkronizirati telefon s računalom bez potrebe za uklanjanjem kućišta baterije. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala koji nudi jedinstven i udoban taktilni dojam.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Mophie

Ako tražite vrhunski proizvod koji također ne dodaje puno, onda ne tražite dalje. Ovo kućište baterije tvrtke Mophie ima bateriju od 1500mAh; možda ne prevelika, ali sigurno ne dodaje masu vašem iPhoneu. Osim toga, Mophie je poznata marka u iPhone dodacima.

Kućište sadrži sve vrste sigurnosnih mjera za vaše potrebe punjenja iPhonea. Također, štiti vaš uređaj od redovite prašine i prljavštine. Na kraju, dostupne su četiri opcije boja koje će vam olakšati odabir.

USP: Tanak i futrola

Pogledajte na Amazonu

3. YISHDA

Pogledajte ovo kućište za punjenje s visokokvalitetnom polimernom baterijom koja vašem mobilnom telefonu može pružiti 150% života. Uključujući visokokvalitetni PC materijal otporan na udarce i udarce može zaštititi vaš telefon od ogrebotina i neravnina.

Savršeni izrezi omogućuju pristup svim kamerama, mikrofonima, senzorima, kontrolama i što je najvažnije priključku za slušalice. Dalje, dolazi s 18-mjesečnim jamstvom i 30-dnevnom politikom povrata uz prijateljsku službu za korisnike.

USP: 18-mjesečno jamstvo

Pogledajte na Amazonu

4. FNSON

Ovo kućište baterije služi dvostrukoj svrsi punjenja i štiti vaš telefon. Podignute bočne strane i dizajn s tvrdom ljuskom maksimiziraju zaštitu vašeg iPhonea 5 / 5S / SE.

Nadalje, napravljen je od izdržljivog materijala visoke klase kako bi zaštitio vaš iPhone od ogrebotina, padova, udaraca i drugog svakodnevnog trošenja. Ugrađena litij-polimerna baterija kapaciteta 4000mAh pruža dodatnih 150% + snage kako bi zadovoljila sve vaše potrebe.

USP: Zaštitna svojstva

Pogledajte na Amazonu

5. KERTER

Pogledajte ovu ultra tanku futrolu za bateriju koja olakšava punjenje telefona pritiskom na tipku za napajanje na dnu tijekom 3 sekunde. Ima integriranu zaštitu i punjenje za cjelovito rješenje.

Kvalitetni materijali pružaju 360 ° sigurnosti vašem iPhoneu. 4 LED svjetla pokazuju razinu snage 25% -50% -75% -100%. Možete uključiti / isključiti kućište baterije tipkom za uključivanje / isključivanje na dnu.

USP: Izuzetno tanka torbica za Power Bank

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji je vaš odabir?

Dakle, odabrali ste zvijer za svoj iPhone. Usput, koji je to i koje su osobine koje su vam se učinile preslatkim u slučaju? Podijelite svoje misli dolje u komentarima.

Htjeli biste sustići i ove postove:

  • Najbolji punjači za automobile iPhone 5s / SE
  • Najbolji nosači za iPhone 5s / SE