Blog

Noonlight - ranije SafeTrek iPhone aplikacija

Iako su mobilni telefoni mnogim ljudima pomogli da pobjegnu od opasnih situacija koje štete osobnoj sigurnosti i dobrobiti, pametni su ga telefoni pokušali podići na višu razinu. Ovdje nisam naoružan podacima ili analitičkim uvidom, ali općenito, pametni telefoni nisu radikalni dodatak ovom sigurnosnom pitanju.

No, postoje iPhone aplikacije za samoobranu za iPhone koje vam pomažu da upozorite policajce i prijatelje kada ste u opasnosti. Noonlight je jedna od takvih aplikacija, vrlo genijalna.

Noonlight je sigurnosna aplikacija za iPhone. To je vrlo jednostavna aplikacija koja će - kad se koristi i pokrene - policajce tiho upozoriti upozorenjem na opasnost označenom s vašim trenutnim mjestom. Kad se osjećate nesigurno, sve što trebate jest dodirnuti i otpustiti gumb na aplikaciji.

Dizajniran da nadmaši vrijeme potrebno za biranje broja 911 i slanje vaše SOS poruke, Noonlight je započeo kao mali projekt, ali je postigao široki uspjeh. Aplikacija radi vrlo jednostavno:

Ako se osjećate nesigurno - recimo, kad ste vani noću ili kad prolazite pustim ulicama sa sumnjivim ljudima koji se šetaju - otvorite aplikaciju i pritisnite i držite tipku Sigurno.

  • Nakon što izađete iz nesigurne zone i budete sigurni da ste na sigurnom, sklonite prst s gumba i unesite PIN za otkazivanje alarma koji će policiji poslati poruku
  • U slučaju nužde, samo uklonite prst s gumba Sigurno. Za deset sekundi, ako ništa ne poduzmete, poslat će se SOS i vaše će se mjesto neprestano pratiti / nadzirati
  • Upozorenje možete otkazati za deset sekundi

Aplikacija nema više ništa. U njegovoj jednostavnosti leži pametnost: trebali biste imati potpunu kontrolu nad sustavom uzbunjivanja i trebalo bi biti vrlo lako upozoriti policajce. Čak i ako vam netko pri tom ugrabi iPhone, upozorenje će se poslati bez obzira na sve.

Noonlight je dostupan u App Storeu besplatno s opcijama kupnje u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.