Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje platama za iPhone i iPad u 2021. godini

Postaje li praćenje zaposlenika, plaćanje i obračun plaćanja dosadan zadatak? Tada biste trebali isprobati jednu od ovih najboljih aplikacija za upravljanje platama za iPad i iPhone. Oni vam neće samo pojednostaviti zadatak, već će umanjiti puno stresa.

Zahvaljujući fleksibilnim vremenskim intervalima, različiti ubacivači, radnici na terenu ili slobodni radnici, zaposlenici koji prate i njihova plaćanja postaju neupravljivi. Aplikacija za upravljanje plaćama omogućuje provjeru vremena ulaska / odlaska, postavljanje plaćanja za određenu uslugu ili radnika. Najbolje od svega je što nude jednostavno sučelje i mnoštvo značajki, što pojednostavljuje vaš posao.

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za upravljanje platama

1.Paychex Flex

Aplikacija posebno kreirana za registrirane korisnike Paychex Flex-a (paychexflex.com), povezuje poslodavce i zaposlenike. Jednom prijavljeni, poslodavci mogu uređivati, pregledavati i predavati plaće u pokretu.

Zahvaljujući sigurnosnoj kopiji u oblaku, možete nastaviti slanje na bilo kojem uređaju, bilo tabletu, telefonu ili radnoj površini. Štoviše, svemu se može pristupiti putem aplikacije, od profila zaposlenika, poreznih odbitaka, zdravstvenih usluga i povlastica.

Zaposlenici su također upoznati sa sličnim objektima. Oni mogu brzo provjeriti svoje ostatke, stanje na mirovini, beneficije zdravstvenog, stomatološkog i životnog osiguranja.

Značajna značajka je sigurnost; aplikacija uključuje Touch ID i Face ID autentifikaciju za zaposlenike i poslodavce.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Praćenje vremena TSheets

TSheets nudi aplikaciju za praćenje i raspoređivanje temeljenu na vremenu koja mijenja igru. Zahvaljujući aplikaciji, zaposlenici mogu unositi i izlaziti sa svog radnog mjesta sa svojim iPhoneima.

Pomoću značajke "Tko radi" pratite svoje zaposlenike i tko na čemu radi u stvarnom vremenu. Također možete povlačiti i ispuštati smjene, dodjeljivati ​​zadatke, dodavati bilješke, mijenjati rasporede i primati upozorenja o odgodljenim satima ili prekomjernom vremenu.

Štoviše, aplikacija također prati GPS točke zaposlenika, što predstavlja isplativu alternativu geofenciranju. Aplikacija ubija potrebu za fizičkim tablicama radnog vremena jer se svi podaci spremaju elektroničkim putem.

Sve u svemu, i obračun plaća i fakturiranje postaju brži i jeftiniji. TSheets nudi besprijekornu integraciju s QuickBooksima, Squareom i Gustom kako bi pojednostavili vaš back-office posao.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Paycor Mobile

Ako vaša tvrtka ima Paycor račun, tada će mobilna aplikacija donijeti sve značajne HR značajke na vaš ručni uređaj. Zaposlenici bi mogli udarati / odlaziti, pregledavati svoje vremenske kartice i izvještavati ako nedostaju udarci.

Oni također mogu zatražiti vremensko ograničenje, provjeriti obavijesti, direktorije tvrtki, rasporede rada itd. Što se tiče poslodavca ili menadžera, mogu odobriti vremenske kartice, zahtjeve za vremenskim odmorom i tijekove rada.

Štoviše, poslodavac može dodavati / uređivati ​​/ brisati udarce za zaposlenike i pratiti napredak i raspored podnositelja zahtjeva. Aplikacija također podržava push obavijesti za zahtjeve, odobrenja, dodjelu zadataka i najave.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4 sata - Kalkulator sati

Nije cjelovita aplikacija za upravljanje platnim spiskom, ali Hours uspijeva učinkovito obaviti posao. Možete prijaviti ili dodati radno vrijeme u dnevnik, provjeriti ukupan broj radnih sati.

Aplikacija će prema tome izračunati zarađenu plaću. Uz to možete provjeriti i detalje o odbitku poreza.

Izvezite podatke o povijesti rada u formatu koji želite za dijeljenje ili izradu sigurnosnih kopija. Iako je posebno korisno za ljude s više poslova, može biti korisno za početnike; koji još ne žele plaćati velike greške u upravljanju platnim spiskom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. SurePayroll za poslodavce

Besplatna dodatna oprema za sve postojeće SurePayroll kupce, aplikacija vam omogućuje upravljanje platnim spiskom u pokretu. Bilo da je riječ o zaposlenicima ili neovisnim dobavljačima, bilo o satnicama ili mjesečnim nadnicama, SurePayroll može upravljati svim isplatama.

Jednom postavljena značajka automatskog obračuna plaća brine se o plaćanjima. Možete uređivati, dodavati ili uklanjati zaposlenike ili načine plaćanja prema potrebi.

Aplikacija također automatski izračunava prave porezne odbitke za svakog zaposlenika. Štoviše, aplikacija datoteka i plaća savezne, državne i lokalne poreze na plaće putem interneta, zajedno sa zajamčenom prijavom poreza.

Savršeno za vlasnike malih tvrtki ili voditelje kućanstava jer mogu biti pažljiviji prema drugim stvarima. Što je najvažnije, sva komunikacija je šifrirana, a sesije prijave automatski se završavaju kada su neaktivne.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Kvadratni obračun plaća

Izgrađen od Square, ova aplikacija nudi povoljne obračune plaća s punom uslugom. Uvezite vremenske kartice ili unesite radno vrijeme tima i pustite da aplikacija riješi ostale formalnosti.

Tim stručnjaka pobrinut će se da vaši zaposlenici budu plaćeni, da su plaće, savezni porezi i porezi u državi ažurirani.

Bez obzira želite li izvršiti isplate zaposlenicima W2 ili 1099 dobavljača, Square Payroll može se pobrinuti za sve. Također možete pristupiti povoljnim planovima pogodnosti za vas i vaše zaposlenike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Naime

Sveobuhvatni HR softver koji se brine za plaćanja, beneficije i poreze. Izgrađen i za zaposlenike i za poslodavca, naime koristi moćnu tehnologiju koja pojednostavljuje sve HR.

Platforma omogućuje zaposlenicima upravljanje vremenskim tablicama, ostavljanjem, objavljivanjem ažuriranja i dijeljenjem fotografija. U aplikaciji mogu čak provjeriti i društveni feed vijesti tvrtke.

Zajedno s odbijanjem pogodnosti i automatskim prijavljivanjem poreza, Naime, izvještavanje na kraju godine čini i super jednostavnim. Aplikacija također osigurava da su vaši propisi usklađeni s lokalnim, državnim i saveznim zakonima.

Ukratko, aplikacija sinkronizira podatke o HR i platnom spisku te objedinjuje zaposlenike i menadžere na jednoj stranici.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. QuickBooks obračun plaća

Jedna od najcjenjenijih aplikacija za upravljanje platnim spiskom, QuickBooks, posebno je sjajna za praktične poslodavce. Ne radi stvari automatski, već nudi značajnu pomoć u svim povezanim poslovima.

Jednostavno možete stvoriti plaće za zaposlenike i izvođače i plaćati radnike izravnim depozitima. Aplikacija će vam također pomoći tijekom e-plaćanja poreza i obrazaca e-datoteka u svih 50 država.

Podsjetnici za nadolazeće plaće i porezni rokovi osiguravaju da ne morate platiti novčanu kaznu. Sve vaše podatke čuva pomoću vrhunske bankarske sigurnosti.

Aplikacija radi s Intuit Online platnim spiskom, QuickBooks mrežnim platnim spiskom, Intuitovim platnim spiskom s punom uslugom, QuickBooksom za Mac, te Intuit mrežnim platnim spiskom za računovodstvene profesionalce.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Hubstaff - GPS praćenje vremena

Pametna aplikacija za praćenje vremena i upravljanje platama koja uključuje i GPS praćenje. Značajka omogućava poslodavcu da prati mjesto radne snage.

Internetska nadzorna ploča i izvješća u stvarnom vremenu omogućuju vam pregled vremenskih tablica, prikaz tko trenutno radi i kontrolu svake postavke na razinu korisnika.

Za plaćanja možete odabrati visinu isplate (satnu ili fiksnu), način i razdoblje isplate, a ostalo se događa automatski. Pomoću dnevnika rada saznat ćete razlog zašto je netko odsutan ili kasni.

Integriran je s više od 30 drugih proizvoda za upravljanje projektima, kao što su Quickbooks i Basecamp. Štoviše, programeri su optimizirali aplikaciju, tako da ne troši bateriju u velikoj mjeri.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Zenefits

Zenfits uključuje HR sustave, obračun plaća i pogodnosti u jednu jednostavnu aplikaciju. Pametno i automatski sinkronizira obračun plaća s ostatkom HR-a kako bi vam olakšao život.

Platforma vam omogućuje praćenje radnog vremena, upravljanje plaćama i naknadama, odobravanje odmora i raspoređivanje zadataka. Zenfits održava vaše poslovanje usklađenim automatiziranjem većine poslova, uključujući izračunavanje i prijavljivanje poreza na plaće.

Za zaposlenike aplikacija radi jedinstveni HR softver. Mogu se prijaviti, zatražiti slobodno vrijeme, provjeriti osiguranje i fleksibilne pogodnosti te se povezati sa svojim suradnicima putem same aplikacije.

Iako morate imati Zenefits račun da biste pristupili drugim značajkama, aplikacija neprimjetno integrira obračun plaća u računovodstvene i 401 (k) platforme koje već koristite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Sada preuzmite kontrolu nad upravljanjem platama koristeći ove vrhunske aplikacije u svoju najbolju korist. Oni nesumnjivo mogu povećati produktivnost rada i donijeti prijeko potrebnu praktičnost u praćenju učinka zaposlenika. Jesam li zaboravio na ovaj popis uvrstiti bilo koju od vaših najboljih aplikacija za upravljanje platama za iOS? Dajte mi to do znanja u komentarima.

Željeli biste pročitati ove povezane popise aplikacija:

  • Najbolje CRM aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje iPad aplikacije za upravljanje besplatnim unosom narudžbi
  • Vrhunski čitač posjetnica za iO
  • iPhone aplikacije za praćenje računa