Blog

Najbolji iPad Air Folio slučajevi u 2020

Folio futrole za iPad Air su dobre. Izgledaju prilično profesionalno, većina slučajeva izrađena je od mekanih, ali vrlo zaštitnih materijala, a nošenje iPad Aira čine vrlo jednostavnim.

Već postoji puno futrola za iPad Air, unatoč činjenici da je Apple promijenio specifikacije dizajna najnovijeg iPada. Vaši iPad koferi četvrte generacije uglavnom ne odgovaraju iPad Airu.

Najbolji iPad Air Folio slučajevi u 2020

# 1. UrbanDrama

UrbanDrama je za iPad Air dizajnirao tri jedinstvena futrola za folije. Iz blistavog blještavila svakog slučaja, savršen je pratitelj žena vlasnica iPad Aira. Torbice su dostupne u ljubičastoj, crno plavoj i ružičastom zlatu. Sve ove boje odabir su dama s pronicljivim ukusom.

Moderan dizajn i sjaj čine vaš iPad Air središtem privlačnosti. Ali nije sve u stilu i nultoj snazi. UrbanDrama je koristio PU kožu za izradu kućišta protiv otisaka prstiju, bez prljavštine i ogrebotina. Tanko i lagano kućište dolazi s postoljem za gledanje vizualnih sadržaja na vašem iPad Airu.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. ProCase

ProCase predstavlja impresivan niz od 18 futrola za vaš iPad Air. Odabrao sam ovaj sivi slučaj koji se dobro gelira u vašem korporativnom miljeu. ProCase je ovaj slučaj napravio s vrhunskom vanjskom kožom i mekanom unutrašnjošću kako bi zaštitio vaš uređaj od svakodnevne uporabe. Njegov se klasični i profesionalni dizajn neprimjetno kombinira s čvrstom konstrukcijom kućišta.

Ovaj slučaj podržava značajku automatskog spavanja / buđenja, koja može uštedjeti bateriju vašeg uređaja. Na naslovnici ćete pronaći magnetno zatvarač koji sigurno zaključava vaš iPad Air između dva nabora. Spremite svoju olovku Apple u ugrađeni ProCaseov elastični držač olovke.

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 3. Dteck

S više od 40 dizajna i opcija boja, Dteckovi futrole za iPad Air folio vladaju popisom. Razni koferi izrađeni od visokokvalitetnog kožnog materijala zasigurno vas mogu ostaviti zbunjenima. Poklopac ovog kućišta pričvršćen je magnetnim zatvaračem, koji je dovoljno jak da vaš iPad održi sigurnim i prikladnim.

Kako bi prilagodio kutove gledanja, Dtech je opremio ovaj slučaj s tri protuklizna utora. Možete pohraniti svoje kreditne / debitne kartice u namjenska mjesta za kartice; provjerite i držač olovke za nošenje Apple olovke. Neke novčanice i kovanice držite u džepu novčanika.

USP: Protuklizni žljebovi

Pogledajte na Amazonu

# 4. DTTO

Zaštita je sve za vaš premium iPad Air, a za sigurnost vašeg uređaja DTTO donosi tehnologiju zračnih jastuka i uzorak saća. Dvije značajke nude izvrsnu funkciju apsorbiranja udara i bolje odvođenje topline.

Ova futrola za folio izrađena je izuzetno tanka i lagana kako bi vaš iPad Air bio tanak. Značajna značajka je fleksibilni TPU stražnji poklopac koji ne ostavlja otiske prstiju ili ogrebotine. Da biste uštedjeli bateriju vašeg uređaja, futrola za folije DTTO automatski budi iPad Air i uspava ga.

USP: Nema otisaka prstiju

Pogledajte na Amazonu

# 5. Icarercase

Icarercase je ovu futrolu za folije izradio od prave kravlje kože. Ali ovo nikoga ne iznenađuje. Ono što ljude zapanjuje jest da je slučaj ručno izrađen. To daje izvrstan osjećaj dodira čak i ako se dlanovi znoje. Štoviše, korisnici mogu bolje prianjati kad drže svoj iPad Air.

Pogledajte magnetni zatvarač koji štiti vaš iPad Air kad je u kućištu. Ova se višenamjenska futrola može preklopiti unatrag kako bi se postigao lagani nagib za čitanje knjiga. Za gledanje videozapisa i filmova možete koristiti različite kutove gledanja postolja.

USP: Prava koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

# 6. Incipio Watson iPad Air Folio

Incipiova futrola za iPad Air folio jedan je od najboljih futrola za folio napravljen za iPad. Riječ je o kožnoj futroli (veganska koža) koja stvara estetski izgled i osjećaj koji plastične futrole teško mogu ponuditi. Futrola je dizajnirana da u potpunosti i pravilno stane na iPad Air, čineći da izgleda kao da nosite knjižicu. Kućište je odvojivo. Postoje i utora za kartice za pohranu poslovnih i osobnih iskaznica.

USP: Vanjska strana veganske kože

Pogledajte na Amazonu

# 7. DODOCASE Folio za iPad Air

DODOCase za iPad Air umjetničko je djelo. DODOCase je ručno izrađen od kože i bambusa, najkompletniji je folio slučaj od svih. Ne samo da drži vaš iPad Air sigurnim i čvrstim, već uz to ima i pretince za pločice za crtanje, olovke, papire i neke od tih kartica. Izvrsno je zadovoljstvo, a i trošak. Osim toga, nije izrađen od plastike što samo po sebi dodaje "profesionalnoj" estetici.

USP: Ručno šivena koža

Pogledajte na Dodocaseu

# 8. Logitech

Logitech je renomirana marka na području dodatne opreme za iPhone i iPad. Ova futrola za folije je tanka i lagana; zapravo je ovo kućište toliko tanko i lagano da jedva primijetite da se nalazi na vašem iPad Airu. Logitech je upotrijebio niskoprofilne kopče na uglovima kako bi vaš iPad čvrsto bio pričvršćen na okvir.

Ova futrola za folio također funkcionira kao postolje koje drži vaš iPad pod savršenim kutom za čitanje, gledanje filmova i igranje igara. Postoje skriveni magneti koji čvrsto drže futrolu za folio dok ste u pokretu.

USP: Niskoprofilne kutne kopče

Pogledajte na Amazonu

# 9. Kensington Comercio Hard Folio Case

Comercia je jedini tvrdi slučaj na popisu koji je inače ispunjen "mekancima" zabranjujući Belkinu. Za razliku od Belkina, Comercia je mršava. Ali izgleda primitivno sa svojim osnovnim dizajnom. Nudi tri kuta gledanja u pejzažu, utor za posjetnice i prilično je zgodan.

USP: Tvrdi uglovi od polikarbonata

Pogledajte na Amazonu

# 10. Fintie

Fintie donosi niz izvanrednih kućišta u više boja. Možete uzeti bilo koji futrolo za folije iz najšireg izbora boja koji nudi Fintie. Značajka koja je vrijedna pažnje predstavlja vodoravni preklop koji vam omogućuje upisivanje e-pošte, igranje igara i gledanje videozapisa na iPad Airu.

Fintie je koristio visokokvalitetni vanjski izgled sintetičke kože i mekanu unutrašnjost od mikrovlakana. Ova kombinacija pruža značajnu zaštitu vašem uređaju od oštećenja. Štoviše, kućište možete jednostavno instalirati i ukloniti.

USP: Vrhunska sintetička koža

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Sumirati…

Futrole za folio najbolje su navlake za vaš iPad Air jer možete zaštititi zaslon čak i dok hodate dolje ili hodnicima u svom uredu. Budući da svoj uređaj nosite u rukama, trebali biste uzeti futrolu koja apsorbira udarce i neravnine u slučaju da ga ispustite.

Možda biste željeli istražiti još slučajeva:

  • Najbolji iPad zračni rukavi
  • Najbolji iPad uređaji za zrak
  • iPad Air vojne futrole
  • Najbolji iPad Air tanki slučajevi

Koji biste futrolu za folije voljeli kupiti za iPad Air? Podijelite svoje povratne informacije s u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found