Blog

Futrola za odbojnik Vesel za iPhone 6 / 6s Plus

Volim eksperimentirati s izgledom svog iPhonea. To je jedan od glavnih razloga zašto volim slučajeve s istaknutim značajkama. Iako sam zabrinut za pružanje potrebne zaštite svom pametnom telefonu, visokokvalitetni ili glomazni koferi nikada me nisu privukli - čak ni pomalo.

Ono što stvarno mrzim kod većine iPhone 6 slučajeva je što iPhoneu oduzimaju sjaj; ne dopuštajući da zasja. Elegantan profil sa privlačnim značajkama uvijek mi je bio vrhunski zahtjev. Podizanje bilo kojeg slučajnog slučaja samo radi zaštite uređaja nikad mi nije bilo po volji.

Futrola za branik Vesel Wood Series za iPhone 6 / 6s Plus

Čim sam prvi put pogledao “VeselDrvena serija”Futrola za iPhone, odmah me se dojmila. Prekrasan dizajn pogodio je pravi kod onim što tražim u finom kućištu odbojnika.

Izrezbaren kako bi odgovarao elegantnom profilu iPhonea, čini fascinantan par s uređajem. Kućište ne samo da omogućuje uređaju razmetanje izgledom, već i poboljšava izgled. Čini se da se tu ističe od ostalih.

Sjajna kombinacija visokokvalitetnog drveta i aluminija

Kućište odbojnika Vesel savršena je kombinacija elegantnog drveta i visokokvalitetnog aluminija. Dok su gornji i donji odbojnik izrađeni od aluminija, bočne strane izrađene su od hrasta / oraha koji je završno obrađen četkanim uljem.

Serija Wood omogućuje jednostavan pristup svim priključcima i tipkama vašeg uređaja bez neugodnosti. Kompaktnog dizajna savršeno pristaje iPhoneu.

Kompletni paket

Kućište odbojnika Vesel dolazi s malim alatom za ugradnju, serijskim brojem pločice s certifikatom, dva dodatna vijka i krpom od mikrovlakana.

Kućište je spakirano svim potrebnim alatima kako biste ga mogli udobno koristiti. Koristeći krpu od mikrovlakana, možete je dugo sjajiti.

Prikladna instalacija

Kućište možete jednostavno instalirati. Sve što trebate je koristiti alat za odvijanje gornja dva kuta kućišta, zatim gurnite iPhone 6 / 6s unutra i vratite odbojnike na njihovo mjesto.

Za razliku od većine ostalih kućišta odbojnika, Wood Series se može brzo ukloniti ili instalirati bez ikakvih muka.

Spreman za minimalističku

Što se tiče sigurnosti od slučajnog pada ili naleta, Wood Series može se pouzdati u pružanje minimalne zaštite. Očigledno nije stvoren da pruži robusnu zaštitu ni u kojem slučaju.

Kućište više naglašava atraktivan dizajn zajedno sa sposobnošću da vašem iPhoneu pruže osnovnu zaštitu.

Presuda

Serija Vesel Wood posebno je isklesana za one koji traže stilsku futrolu odbojnika s izvanrednom kvalitetom. Minimalistički profil koji čini upečatljiv par s vašim iPhoneom ima dovoljno da bude vrijedan snimka; ako ste samo voljni prijeći malo više.

“Dvije stvari koje vam mogu pasti na pamet dok kupujete ovaj slučaj, malo visoka cijena i delikatnost. Ali kad uzmete u obzir što kombinacija drva i aluminija donosi vašem iPhoneu iz prave perspektive, ispunit će vaše naplate. "

Dostupan za: iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus i iPhone 6s Plus

Cijena: 155,06 USD [cijena s popustom 141,07 USD.]

Istražite asortiman na VeselCase.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found