Blog

Kako UKLJUČITI Twitter osvjetljava tamni način rada na iPhoneu i iPadu

S iOS-om 13 sada je svakom korisniku postalo lakše uključiti tamni način rada u aplikaciji Twitter. Aplikacija za društvene medije već je poboljšala svoj noćni način rada sa tamnocrnom paletom boja uz plavo / sivu temu. Međutim, korisnici mogu omogućiti tamni način rada na Twitteru na iPhoneu i iPadu sa sustavom iOS 13.

Kada upotrebljavate tamni način rada u iOS-u 13, automatski će se primijeniti na Twitter i druge aplikacije trećih strana koje podržavaju noćni način rada. Međutim, uvijek možete koristiti Twitter da ograničite značajku noćnog načina rada na aplikaciju društvenih medija.

Kako omogućiti tamni način rada na Twitteru na iPhoneu ili iPadu

Ljepljiva napomena: Provjerite je li Twitter ažuriran na vašem uređaju. Da biste to učinili, prijeđite na App Store → Ažuriranja, a zatim potražite aplikaciju i pritisnite gumb Ažuriraj.

Korak 1. Pokrenite Twitter aplikacija na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada provjerite je li početna kartica odabrana na dnu. Dodirnite svoj ikona profila gore lijevo.

Korak # 3. Zatim dodirnite Postavke i privatnost → Dodirnite Zaslon i zvuk.

Korak # 4. Sljedeće imate više mogućnosti.

Ako vaš uređaj ima iOS 13, možete ga uključiti "Upotrijebi postavke uređaja" za uključivanje mračnog načina rada na Twitteru.

Imajte na umu da će se nakon što omogućite "Koristi postavke uređaja", vaš Twitter automatski otvoriti u mračnom načinu rada kada uključite mračni način rada iz postavki uređaja.

U slučaju da svoj uređaj niste ažurirali na najnoviji operativni sustav, možete slijediti dolje navedenu metodu.

Možete postaviti tamni način rada da se automatski uključuje u aplikaciji Twitter navečer ili ujutro, prebacite Automatski tamni način rada prebaciti na NA položaj.

Ako želite imati ručnu kontrolu nad ovom značajkom, upaliti prekidač pored Tamni način rada. Sada imate dvije mogućnosti:

Zatamnjeno: To je isti noćni način rada (plava / siva boja) koji je na Twitteru postojao od 2016. Ako želite imati tamnu temu blago niskog intenziteta, odaberite ovu opciju.

Ugašena svjetla: To je potpuno novi mračni način (paleta čisto crne boje) koji je stigao s najnovijim ažuriranjem. Ako želite imati punopravnu mračnu temu, to je put.

Izvoli! Sada udobnije koristite svoj uređaj jer vaše oči više neće osjećati napetost. Kao rezultat toga, imat ćete i bolji san. Kasnije, ako odlučite isključiti mračni način rada Twittera, slijedite gore opisane korake, a zatim na kraju isključite prekidač.

Vrijedan dodatak ...

Osobno smatram da je ovaj novi dodatak vrijedan pokušaja. Twitter je predstavio ovu značajku za svoj Android 2017. Od tada su je mnogi korisnici iOS-a tražili. I stvarno mi je drago što je Twitter poslušao osjećaje Twitteratija baš kao i Facebook Messenger.

Također biste željeli pažljivo pogledati sljedeće postove:

  • Kako omogućiti tamni način rada na iPhoneu i iPadu
  • Kako uključiti tamni način rada na Macu
  • Kako omogućiti tamni način rada u Safariju na iPhoneu i iPadu

Što je s prijatnijim praćenjem naših najnovijih postova?