Blog

Najbolji zaštitnici leća fotoaparata za iPhone X, XS i XS Max 2021. godine

Kamera na vašem iPhoneu XS ili XS Max među najboljima je na pametnim telefonima. Stoga je dobra ideja nabaviti visokokvalitetni štitnik za leće koji se može obraniti od ogrebotina, mrlja i drugih vrsta oštećenja. To će osigurati da još dugo možete snimati vrhunske slike i videozapise. Postoje različite vrste proizvoda, od kaljenog stakla do metalnih prstenastih dodataka. Nastavite čitati da biste saznali više i odabrali najbolje štitnike za leće fotoaparata za iPhone XS, XS Max i X.

 1. JingooBon ultra tanki zaštitnik leće kamere
 2. Zaštitnik leće kamere Tensea
 3. ESR zaštitno staklo od kaljenog stakla
 4. Poklopac objektiva kamere od kaljenog stakla DouBX Hom
 5. Poklopac objektiva fotoaparata Uniwit od aluminijske legure
 6. Casetego zaštitnik leće za kameru
 7. Prsten za zaštitu objektiva kamere Sakula
 8. WENSUNNIE metalni aluminijski zaštitnik leće
 9. Minkuke zaštitnik stakla za fleksibilne staklene kamere
 10. UPSCD zaštitnik leće kamere

1. JingooBon ultra tanki zaštitnik leće kamere

Omogućite maksimalnu zaštitu objektivu fotoaparata s ovim ultra tankim zaštitnikom visoke razlučivosti. Nudi do 99,9% prozirnosti i ne ometa izvedbu vašeg fotoaparata. Mekani materijal od kaljenog stakla Otporan je na ogrebotine do 9 sati od oštrih predmeta.

Nadalje, nano-elektrostatički film može se neprimjetno adsorbirati na objektivu fotoaparata. Ne uklanja tragove otiska prsta, niti mjehuriće niti ostatke kad se ukloni.

Cijena: 7,99 USD (za 3 komada)

Pogledajte na Amazonu

2. Štitnici za leće Tensea stražnje kamere za iPhone

Pogledajte ovaj super pouzdani štitnik za leće kamere u obliku izuzetno tankog filma, debljine 0,7 mm i propusnosti svjetlosti do 99%. Ne utječe na bljeskalicu i osigurava izvornu visoku razlučivost za slike i videozapise.

Nadalje, lako se instalira i odolijeva ogrebotinama tvrdih predmeta poput ključeva, noževa, olovaka itd. Također će zadržati mjehuriće zraka i mrlje od otisaka prstiju.

Cijena: 7,99 USD (za 4 komada)

Pogledajte na Amazonu

3. ESR zaštitno staklo od kaljenog stakla

Ovo kaljeno staklo otporno na ogrebotine jedan je od najboljih zaštitnika leća fotoaparata za vaše iPhone XS i XS Max. Precizno je dizajniran i ne ometa fotografije ili videozapise.

Istodobno, visokokvalitetni materijal od kaljenog stakla brani se od ogrebotina i ogrebotina kako bi vaša leća ostala netaknuta tijekom vremena. Tu je i jednostavan instalacijski komplet za upotrebu bez muke. ESR također nudi izvrsne zaštitnike zaslona za vaš telefon.

Cijena: 6,99 USD (za 2 komada)

Pogledajte na Amazonu

4. Poklopac objektiva kamere od kaljenog stakla DouBX Hom

Zaštitite nježnu leću fotoaparata vašeg iPhonea od ogrebotina, prašine i mrlja pomoću ovog mekog zaštitnog kaljenog stakla, koje je glatko i sjajno.

Izuzetno je tanak, sa samo 0,2 mm, s ekskluzivnim dizajnom Q rupe koji ne blokira bljeskalicu i osigurava izvorne fotografije i videozapise visoke rezolucije. Povjetarac je za instalaciju bez ikakvih mjehurića.

Cijena: 8,98 USD (za 2 komada)

Pogledajte na Amazonu

5. Poklopac objektiva fotoaparata Uniwit od aluminijske legure

Ovaj poklopac objektiva fotoaparata izrađen je od najčvršćeg materijala od aluminijske legure koji pomaže u sprečavanju udara neočekivanog pada da razbije vašu kameru.

Precizan postupak završne obrade površine pruža konačnu obranu od svakodnevnih ogrebotina, prljavština i ogrebotina. Nadalje, možete uživati ​​u beskompromisnoj oštrini zahvaljujući 0,4 mm debljine i prozirnosti.

Cijena: 5,99 USD (za 2 komada)

Pogledajte na Amazonu

6. Casetego zaštitnici leća za iPhone za iPhone

Zadržite prekrasan izgled telefona i zaštitite ga od ogrebotina ili slučajnih padova pomoću ovog tankog i prozirnog zaštitnika leće. Kemijski je ojačan na molekularnoj razini da otporan na udarce i ogrebotine.

Istodobno, osigurava visoku prozirnost za održavanje izvorne visoke razlučivosti za slike i videozapise. Nadalje, ovaj poklopac leće lako je nanijeti bez rizika od stvaranja mjehurića zraka i ne ostavlja ostatke kad se ukloni.

Cijena: 7,76 USD (za 3 komada)

Pogledajte na Amazonu

7. Prsten za zaštitu objektiva kamere Sakula

Ova mini leća i zaštita od bljeskalice dugo će držati vaš fotoaparat kao nov. Izrađen je od visokokvalitetne metalne obloge i dostupan je u raznim bojama kako bi odgovarao vašem telefonu.

Štoviše, jednostavan je za instalaciju i pomoći će u obrani od oštećenja poput ogrebotina i pukotina. Također je kompatibilan s većinom slučajeva i neće ometati vaše fotografije.

Kompatibilan: iPhone Xs i Xs Max

Cijena: $5.66

Pogledajte na Amazonu

8. WENSUNNIE metalni aluminijski zaštitnik leće

Nabavite zaštitu visoke razlučivosti, zaštitu od ogrebotina i otiska prsta za vaš iPhone XS ili XS Max fotoaparat s ovim aluminijskim zaštitnim prstenom za leće. Izvrsno se brine za uklanjanje ogrebotina i ogrebotina s tvrdih ili oštrih predmeta.

Istodobno, dizajn rupe ne utječe na bljeskalicu i osigurava izvornu visoku razlučivost za slike i videozapise. Lako je zalijepiti telefon, a dolazi u prekrasnim crnim, zlatnim, srebrnim i crvenim bojama.

Kompatibilan: iPhone Xs i Xs Max

Cijena: 4,99 USD (za 3 komada) - Kompatibilno s iPhoneom Xs i Xs Max

Pogledajte na Amazonu

9. Minkuke zaštitnik leće za fleksibilno staklo

Kaljeno staklo i nadograđeni premazi otporni na ogrebotine ovog zaštitnika leća izvrsno rade na sprečavanju neželjenih ogrebotina i ogrebotina nožem, ključevima i drugim tvrdim tvarima.

Istodobno, poklopac leće je izuzetno tanak i nudi do 99,9% HD prozirnosti. To osigurava da funkcionalnost vašeg fotoaparata uopće ne utječe.

Cijena: 5,87 USD (za 3 komada)

Pogledajte na Amazonu

10. UPSCD zaštitnik leće kamere

Debljina 0,3 mm i 99% prozirnosti ovog poklopca leće zaštitit će vašu dragocjenu iPhone kameru, a istovremeno dobro funkcionirati s izvornom visokom rezolucijom za slike i videozapise.

Ima oleofobnu prevlaku koja je otporna na vodu i ulje. To sprječava da otisci prstiju, prašina i druge onečišćenja ostavljaju tragove na leći ili uzrokuju drugu štetu.

Kompatibilan: iPhone Xs i Xs Max

Cijena: 5,99 USD (za 2 komada)

Pogledajte na Amazonu

Sumirati!

Ne zaboravite upariti zaštitnike leća fotoaparata za iPhone s najboljim futrolama za iPhone XS i XS Max. To će osigurati punu sigurnost vašeg uređaja protiv trošenja.

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Najbolji futrole za iPhone Xs Max
 • Najbolji dodaci za iPhone Xs Max i Xs
 • Bežični punjači za iPhone Xs i Xs Max
 • VR slušalice za iPhone Xs, Xs Max i XR