Blog

Najbolji iPhone i iPad gromobranski kabeli 2021. godine

Tržište je preplavljeno milionima kablova za munje. Međutim, nisu svi opremljeni za sigurno punjenje vašeg iOS uređaja. Ovo su najbolji iPhone i iPad Lightning kabeli prema beskompromisnoj sigurnosti, brzom punjenju i mogućnostima sinkronizacije. Ovi Lightning kablovi su najlonski upleteni koji im pomažu preživjeti svakodnevno trošenje. Debela bakrena žica iznutra osigurava robusnu snagu signala.

 1. OTKLICI
 2. iXCC
 3. Quntis
 4. AmazonBasics
 5. Anker
 6. BSTOEM
 7. OžujkaPower
 8. Još uvijek
 9. Maitron
 10. TIMMY

1. UNBREAK kabel

Ono što razlikuje Syncwireov UNBREAKkabel Lightning kabel od ostatka je neusporediva snaga. Tvrdi se da je nevjerojatna 30 puta jača od originalnih kabela. Zaštitna mreža zajedno s zaštitom od folije Al-Mylar pojačava njezinu dugotrajnost.

Vrhunska bakrena žica, vlakna i TPE jakna daju veću stabilnost konstrukciji. Anti-habanje je i ima glatku završnu obradu kako bi se spriječilo prileganje. Laserski zavareni konektori pružaju dosljedne performanse čak i pod intenzivnom uporabom. Štoviše, ovaj izuzetno izdržljivi kabel dolazi u četiri boje: crnoj, sivoj, ružičastom zlatu i bijeloj.

USP: Pojačane točke stresa

Pogledajte na Amazonu

2. iXCC

iXCC Element II Lightning kabel otkloni sve kutije što se tiče zahtjevnih kvaliteta. S 2.4A brzinom punjenja omogućuje vam brzo uključivanje iOS uređaja. Zahvaljujući uglavnom kvalitetnom materijalu i jakom nakupljanju, može podnijeti redovito trošenje.

TPE jakna i zaštitna mreža dodatno ojačavaju njezinu strukturu. Budući da je certificiran za MFi i sadrži čip koji je Apple odobrio, tijekom punjenja uređaja nećete se suočiti s porukom o pogrešci. Još bolje, ovaj Lightning kabel dolazi u dva pakiranja po samo jednoj cijeni.

USP: Ugrađene sigurnosne značajke

Pogledajte na Amazonu

3. Quntis

Quntis donosi originalni 8-pinski konektor, koji je kompatibilan sa svim Appleovim gromobranskim uređajima, uključujući najnovije iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Tronožni gromobranski kabeli vrlo su izdržljivi i fleksibilni.

Duljina kabela omogućuje vam udobno sjedenje na stražnjem sjedalu automobila dok koristite automobilski punjač. Kabeli su kompatibilni sa svim kućištima LifeProof i Otter Box.

USP: Prekriven fleksibilnom PVC školjkom visoke čvrstoće

Pogledajte na Amazonu

Također pročitajte: Najbolji kratki Lightning to USB kabeli za iPhone i iPad

4. AmazonBasics

AmazonBasics Lightning kabel dolazi s izolacijom visokog otpora što ga čini zaštitnijim i dugotrajnim. Kvalitetna bakrena žica pruža bolju snagu signala za brzo punjenje iOS uređaja.

Aluminijska folija, milar i žica dodaju dodatni sloj zaštite da se ne istroše. Njegova vanjska jakna izrađena je od najfinijeg PVC materijala za zaštitu od vanjskih oštećenja.

Napokon, AmazonBasics Lightning to USB A kabel ima Apple MFi certifikat i dolazi u dva paketa. Uz to, moći ćete odabrati ovaj izdržljivi kabel u dvije boje: crnoj i bijeloj.

USP: Izuzetno zaštitno

Pogledajte na Amazonu

5. Anker

S preko 4000 životnog vijeka zavoja, Anker A7101021 Lightning kabel vrlo je izdržljiv. Može trajati 4x dulje od ostalih standardnih kabela.

Najlonska jezgra pojačava svoj dizajn i čini je dovoljno snažnom za borbu protiv istrošenosti. Sigurniji je i omogućuje brže punjenje od ostalih sličnih proizvoda. Lightning je dostupan u samo dvije boje - crnoj i bijeloj te dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. BSTOEM

Evo super izdržljivog gromobranskog kabela koji je preklopljen više od 9000 puta bez ikakvih oštećenja ili promjene u izvedbi. Dakle, znate da ste se odlučili za provjerenu kvalitetu. Također je siguran za upotrebu i predugo kako bi se osiguralo praktičnost punjenja.

Nadalje, kabel izgleda uredno i elegantno, čvrsto se pričvršćujući na vaš uređaj za brzu brzinu punjenja i učinkovit prijenos podataka. Dolazi u praktičnom pakiranju od 3 osobe sa šest mjeseci korisničke usluge.

USP: 6 stopa duga

Pogledajte na Amazonu

7. ožujkaPower

MarchPower predstavlja izuzetno jak kabel Lightning to USB za iPhone i iPad. Pokretan izdržljivom bakrenom jezgrom, kabel nudi brzo punjenje i sinkronizaciju. Zahvaljujući funkciji kontrole temperature, zadržava nekoliko opasnosti poput pregrijavanja i kratkog spoja.

Kabel od šest stopa možete koristiti za ugodno napajanje iPhonea u uredu ili automobilu. Štoviše, MarchPower dolazi u paketu od dva, što vam omogućuje i punjenje iPada.

USP: Funkcija regulacije temperature

Pogledajte na Amazonu

8. Još uvijek

Atillovi kabeli za punjenje ističu se u svim aspektima performansi. Ovdje navedeni kabeli su izdržljivi, nude veću povezanost i kompatibilnost. To čini njihovu izvedbu 100%. Ovim kabelom brzina prijenosa podataka može doseći do 480 Mb / s, što je super brzo. Također, kabeli imaju dizajn prilagođen slučaju; nećete morati ukloniti slučaj.

Kabeli tvrtke Atill’s prekriveni su najkvalitetnijom najlonskom jaknom od pletenih pletiva. Svidjet će vam se fleksibilnost, trajnost i prenosivost kabela dužine tri metra.

USP: 100% izvedba

Pogledajte na Amazonu

9. Maitron

Bez obzira jeste li u automobilu ili sjedite na kauču ili se kladite kod kuće, Maitronovi kabeli za punjenje pružaju najveću udobnost. Kako bi spriječio pucanje kabela, Maitron pruža dodatnu zaštitu u blizini munjevitog dijela kabela.

Brzo napunite uređaje i učinkovito prenesite podatke pomoću Maitron kabela. Najlonski upleteni kabeli se ne plete i prekriveni su izdržljivim i vrhunskim najlonom.

USP: Dizajn bez zapletanja

Pogledajte na Amazonu

10. TIMMY

TIMMY nudi set od tri gromobranska kabela za vaše iPhone i iPad uređaje. Kabel od šest stopa savršeno je kompatibilan sa svim vašim iPhoneima i iPadima. Kabeli nikad ne prikazuju poruku pogreške i dugo pružaju izvrsne performanse.

Timmy je oko kabela namotao visokokvalitetnu tkaninu od najlonskih vlakana, što podnosi svakodnevno trošenje i održava vaš kabel nespretnim.

USP: Izuzetno brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati!

Dvije su važne osobine poput superiorne jačine signala i visokokvalitetnog materijala koje želim vidjeti u svakom Lightning kablu. Svi su ovi kabeli obdareni ovim kvalitetama. Koja je kvaliteta koju želite vidjeti u svakom Lightning kablu? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Željeli biste na brzinu pogledati:

 • Najbolje banke moći za iPhone i iPad
 • Punjači za automobil za iPhone 7/7 Plus
 • Najbolje Bluetooth slušalice iPhone 7/7 Plus
 • Najbolji dodaci za kabelske vodove