Blog

Najbolje aplikacije za produktivnost Apple Watcha u 2021

Vaš Apple Watch je sjajan, ruku na srce. Ali prvenstveno se koristi za poboljšanje vašeg zdravlja s tim tragačima za navikama i podsjetnicima na vodu. No, jeste li znali da vam i Apple Watch može pomoći u postizanju tih rokova? U App Storeu postoje neke izvrsne aplikacije za produktivnost Apple Watcha, posebno ako se radujete postizanju najboljeg iz oba svijeta.

Napravio sam popis aplikacija za produktivnost Apple Watch bez kojih ne mogu živjeti. Većina ovih aplikacija može se sinkronizirati s vašim iCloudom i besplatne su za upotrebu. Nekoliko plaćenih na popisu, ali hej, ne želimo li bolji životni standard od uštede tih nekoliko dolara mjesečno? Pogledajmo ove aplikacije.

 1. Produktivno
 2. Usredotočenost
 3. Apple Maps
 4. iTranslate Converse
 5. IFTTT
 6. Stvari 3
 7. Pejsmejker
 8. MultiTimer
 9. Bilješke o varalicama
 10. Novčići

1. Produktivno - Tragač navika: Ace svoju rutinu!

Dobitnik nagrade Webby za najbolju web lokaciju za mobilne uređaje, Productive sada ima aplikaciju Apple Watch. Besplatan i jednostavan alat za korištenje, Productive vam pomaže unijeti pozitivne promjene u vaš život.

Pogurajte se jer to nitko drugi neće učiniti umjesto vas. Napravite male ciljeve, pratite svoj napredak i budite konkurencija. Produktivan čini i čuda za odrasle koji se bore s ADHD-om pomažući im da se razviju i postignu svoju dnevnu rutinu.

Ključne značajke:

 • Izazovi: Neka se mali izazovi razviju do sloma i pomognu da se na kraju približite svojoj meti.
 • Upravljanje navikama: Gradite i radite na svojim navikama prema svojoj udobnosti. Mijenjajte ih prema potrebi i prema potrebi.
 • Statistika: Pratite svoje navike i analizirajte svoj napredak. Ne zaboravite držati korak sa svojim nizom!
 • Prečaci Siri: Prečaci Siri za trivijalne značajke aplikacije djeluju kao savršen dodatak za praćenje vaših navika.
 • Trendovi navika: Okupljeni podaci odabrani praćenjem vaših svakodnevnih navika. Sadržaj se ažurira svaki tjedan.

Jeste li profesionalni radnik poput mene kojem stalno trebaju podsjetnici za trivijalne aktivnosti poput pijenja vode? Pa, Productive je aplikacija koja vam može pomoći da to postignete. Implementacija Apple Watha još je jednostavnije usredotočiti se na upravljanje kvalitetnom ravnotežom poslovnog i privatnog života.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Fokus - Upravljanje vremenom: Upravljajte svojim vremenom kao profesionalac!

Od školskih dana navikli smo se pridržavati se rasporeda kako bismo povećali produktivnost. Fokus me ponovno vraća u te dane, jer je to jedna od najboljih aplikacija za upravljanje vremenom na koju sam ikad naišao.

Aplikacija je dizajnirana za povećanje vaše produktivnosti tijekom vašeg radnog vremena, gradeći tako vašu učinkovitost, iako jedan po jedan zadatak. Fokus strukturirajte svoju rutinu modelom temeljenim na sesiji, s ujednačenom raspodjelom posla + sati odmora.

Ključne značajke:

 • Upravitelj zadataka: Organizirajte svoj posao intuitivno. Upravitelj zadataka omogućuje vam da se usredotočite na jedan zadatak istovremeno i neće vam dopustiti da prijeđete na sljedeći dok se to ne postigne.
 • Fokusne sesije: Fokus sesije djeluju na zabavan način. Dobivate kratku pauzu svaki put kad radite 25 minuta. Nakon četiri takve sesije napravite dugu pauzu.
 • Detaljna statistika: Savršeno rješenje za provjeru vremena provedenog u odgađanju. Pratite svoj rad i detaljnu motivirajuću statistiku.

Uz integraciju Apple Watcha, Focus vam omogućuje da jednim potezom pratite svoj napredak, što mi se čini ugodnijim od povremenog odlaska na iPhone. Aplikacija je odlična pomoć za smanjenje razine stresa stvaranjem radnih zona na mikro razini. Mjesečne pretplate koštaju manje od šalice kave. Pa, kofein ili aplikacija za produktivnost za pojačavanje adrenalina? Odmaram svoj slučaj.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Apple Maps: Putovanje olakšano!

Apple Maps usluga je mapiranja OG koju su razvili sami Apple kako bi ublažili vaše iskustvo vožnje ili vožnje. Pruža upute i procjenjuje vaše vrijeme na putu, bez obzira na odabrani način prijevoza.

Integracija Apple Watcha iz Apple Mapsa čini čuda dok putujete na posao, jer ne morate više puta gledati iPhone kako biste znali rutu.

Ključne značajke:

 • Pročisti mjesto: Pronađite vrlo precizan položaj dok se krećete kroz ta gusta urbana područja.
 • Kamere za brzinu i crveno svjetlo: Primajte obavijesti o približavanju kamera za brzinu i crveno svjetlo prije nego što dođete do točke.
 • Vodiči: Navigacija vam pokazuje izvrsna mjesta za jelo, kupovinu i istraživanje tijekom navigacije. Ovi se vodiči automatski ažuriraju kako bi bili u toku s najnovijim preporukama.
 • Rezervirajte: Rezervirajte hotele, birajte brojeve telefona i otvarajte web stranice izravno na Kartama.
 • EV usmjeravanje: Ovo je dobro za vlasnike električnih vozila, jer Karte automatski osmišljavaju rutu s mjestima za punjenje na putu.

Karte savršeno rade i sa Siri. Postavljajte pitanja poput "pronađi kavu u mojoj blizini" i odaberite način prijevoza i to je to. Za ostalo će se pobrinuti vaš sat.

Cijena:Besplatno

preuzimanje datoteka

4. iTranslate Converse: Nebo za samostalne putnike!

iTranslate Converse revolucionarna je aplikacija za prevođenje govora, prijeko potrebna putnicima. Uz jednostavno sučelje, jednostavan dizajn i pretvorbe na više od 38 jezika, ima izvrsni potencijal.

Uobičajeno, morali ste razgovarati s mikrofonom iPhonea da biste preveli sadržaj. S Apple Watchom postupak prevođenja djeluje slično. Sve što morate učiniti je zadržati gumb tijekom razgovora, a aplikacija će prevesti vašu frazu i u vaše ime razgovarati s vašim baristom.

Ključne značajke:

 • Rezultati u stvarnom vremenu: Aplikacija omogućuje prijevod u stvarnom vremenu, naravno, uz dobru internetsku povezanost, kako vas ne bi zadržavali u stranoj zemlji.
 • Automatsko prepoznavanje jezika: Aplikacija automatski otkriva oba jezika kako bi ponudila neometan prijevod.
 • Automatski prijepisi: Aplikacija automatski stvara transkripte za svaku pretvorbu glasa.
 • Široki gumb za prijevod: Cijeli zaslon bit će vaš gumb za prijevod, dodirnite ga i započnite razgovor.
 • Širok spektar sadržaja: Aplikacija nudi više od 38 jezika, pokrivajući najpopularnije jezike u svijetu.

Budući da sam i sama ruksak, zateknem se na neobičnim mjestima s tonama jezičnih barijera, naravno. Pa, učenje osnovnih fraza je različito, a zadržavanje cijelog razgovora je drugačije. Prevođenje iTranslate Converse olakšalo mi je putovanje.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. IFTTT: Najbolja aplikacija za produktivnost Apple Watcha

Moja osobna omiljena i jedna od najbolje integriranih aplikacija u App Storeu, IFTTT je blagodat za multitaskere. S preko 600 integracija aplikacija, IFTTT se pokaže kao jedinstveno rješenje za svakog poduzetnika vani.

Apleti donose vaše omiljene usluge kako bi održali idealnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života za ljude poput nas. IFTTT se integrira s zdravstvenom aplikacijom vašeg Apple Watcha kako bi pratio i održavao vaše navike, što je bonus za korisnike Apple Watcha. Može biti zamjena za izvrstan tragač za navikama.

Ključne značajke:

 • Dnevna vremenska prognoza: Obavještavajte se svakodnevno o vremenskim prognozama.
 • Organizirajte svoje društvene medije: Racionalizirajte svoj sadržaj na društvenim mrežama, dodajte fotografije na Instagram, Pinterest pribadače ili čak Twitter fotografije.
 • Sigurnost pametne kuće: Obavještavajte se o pametnoj kućnoj sigurnosti. Prilagodite temperaturu kuće kako biste osjećali toplinu kad dođete kući.
 • Kontrola glasa: Upravljajte svakom značajkom glasom, čak i Apple Watchom.
 • Prilagođena upozorenja: Primajte upozorenja za zainteresirani unos na Craiglistu kako ne biste propustili upozorenje o sljedećoj sobi ili neku ludu iPhone ponudu preko Interneta.

Automatizirao sam svoje svakodnevne zadatke između aplikacija gradeći prilagođeni tijek rada. Mogućnosti je bezbroj, budite oportunist i pametno birajte svoje aplikacije. Aplikaciju koristim za slanje prilagođenih obavijesti svaki dan, čak i za najsitnije stvari, kao što su vrijeme zalaska sunca i obavijesti o rođendanima. Najbolji dio; Svoje obavijesti prilagođavam sam.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Stvari 3: Najbolja aplikacija za upravljanje zadacima

Jeste li usredotočeni na postizanje svojih ciljeva na vrijeme? Jeste li super strastveni prema svojim snovima? Trebate upravitelj zadataka, a Things 3 je jedan od najboljih s kompatibilnošću s Apple Watchom.

Uredno uredite svoj život, od svakodnevnih zadataka do najvećih životnih ciljeva, i skinite stres s uma. Učinkovitije iskoristite svoje vrijeme i usredotočite se na aktivnosti koje su danas važne. Obožavam kombinaciju izvrsnog korisničkog sučelja i UX-a, a Things 3 je savršeno spajanje njih dvoje.

Ključne značajke:

 • Projekti u stvarnom vremenu: Uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života izgradnjom novih proizvoda za obje sfere. Dodajte zadatke koji će vam pomoći da postignete taj cilj i provjerite ih na svom Apple Watchu.
 • Ove večeri: Planirajte romantičnu večer sa svojim SO-om ili krenite u bar s prijateljima; neka vas vaš Apple Watch obavijesti.
 • Ponavljači: Radite pametno ponavljajući osnovne zadatke kako biste se spasili od nepotrebnih napora stvaranja trivijalnih ponavljajućih zadataka.
 • Pošaljite stvari: Kad poštu proslijedite na Things 3, ona automatski postaje obaveza.
 • Oznake: Kategorizirajte svoje zadatke na popisu atraktivnim oznakama.

Oduvijek sam želio virtualnog asistenta koji me neprestano podsjeća na moje ciljeve uzimajući zauzvrat malu naknadu. Things 3 je savršena zamjena za moj ljudski VA. Svjež je, lagan, a koliko čujem, Apple je nagradio aplikaciju za dizajn! Zamislite da usred sastanka malo pogledam pogled na moj sat da shvatim da je vrijeme mog psa; haha!

Cijena:$9.99

preuzimanje datoteka

7. Pejsmejker: Najbolje za inženjere zvuka!

Okrenite svoj Apple Watch svom DJ-u s Pacemakerom. Ne samo DJ-inačka aplikacija, Pacemaker je AI DJ ponovno izmišljen za zaslone osjetljive na dodir. Integracijom Apple Watcha možete miješati pjesme izravno sa zapešća.

Zamislite da hodate sa svojim AirPods Maxom i spotifyem spojenim na vaš Pacemaker i stvarate pjesme u pokretu? Zvuči prilično intrigantno. To je snaga AI-a i univerzalne integracije!

Ključne značajke:

 • Raznolika knjižnica: Milijuni pjesama uključeni su u knjižnicu radi miješanja i usklađivanja.
 • Brzo stvaranje: Aktivirajte valni oblik i započnite raditi na svojim miksovima sa samog Apple Watch-a.
 • Integracija glazbene aplikacije: Sinkronizira s Apple Music i Spotify, Pacemaker čini stvaranje sadržaja prilično jednostavnim.
 • Povez umjetnika: Potražite svoje omiljene izvođače, slijedite njihove hashtagove i otkrijte njihove nevjerojatne kombinacije.
 • Remix: Ako smatrate da određena kombinacija treba malo preraditi, uredite je i podijelite svoje stavove s umjetnikom.

Budući da ste ton majstor ili čak podcaster, morate imati pravu pjesmu. Činjenica da Pacemaker sasvim dobro radi s Apple Watcha nevjerojatna je. Aplikacija toliko izaziva ovisnost da miješam staze čak i u liftu.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. MultiTimer - Višestruki odbrojavači: Najbolje za trgovce

Kako ste poduzetnik, morate pratiti svaku minutu. Količina vremena koje potrošite na jesti hranu, vrijeme na zaslonu ili vrijeme potrebno za završetak određenog zadatka. MultiTimer je svestrana aplikacija za odbrojavanje i štopericu s moćnim značajkama i pojednostavljenim korisničkim sučeljem.

Aplikacija dolazi bez ukrasa ili natpisa; nudi samo produktivnost. Stvaranje više odbrojavača istovremeno, kategorizacija prema vašim potrebama i kasnije provjera njihovog napretka je bonus.

Ključne značajke:

 • Prilagodljive ploče: Rasporedite odbrojavanja pomoću ovih ploča u različitim rasporedima.
 • Ograničenja odbrojavanja: Ograničenja odbrojavanja za postizanje vaših zadataka su do 100 dana, u satima, minutama i sekundama. Ovo je izuzetno korisno za dugoročne zapise.
 • Prečaci Siri: Prečaci Siri za olakšavanje funkcionalnosti.
 • Raznolikost vremena: Dostupni različiti tipovi odbrojavanja; Odbrojavanje, brzo, odbrojavanje, pomodoro, interval, stepenište, štoperica, krug, brojač i sat, da nabrojimo samo neke.
 • iCloud podrška: Pomoću iCloud podrške možete sinkronizirati odbrojavanje sa svakog iOS uređaja i nadzirati ih s bilo kojeg uređaja.

Divim se značajci automatskog odbrojavanja. Trebam mjerače vremena za različite svrhe, poput lijekova i vježbi, a aplikacija me svaki put sprečava da to radim ručno! Činjenica da aplikacija neprestano revidira svoj sadržaj kako bi udovoljila potrebama svojih korisnika zapanjujuća je.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Napomene o varalicama: Digitalni virtualni asistent!

Mogu li biti zahvalniji za one upravitelje lozinki koji pamte sve moje kombinacije? Pa, smatrajte Cheatsheet naprednom verzijom toga. Aplikacija pamti sitnice koje ste često skloni zaboraviti. (Ne, neće vas podsjetiti da cvijeće pošaljete svojoj djevojci.: D)

Ovo je aplikacija za pamćenje hotelskih soba, registarskih oznaka, kombinacije prtljage, ID brojeva. Pozovite ih bilo kad na telefonu i zalijepite ih bilo gdje pomoću prilagođene tipkovnice.

Ključne značajke:

 • Različite ikone: Više od 200 ikona za prepoznavanje onoga što tražite i prema tome ih kategorizirajte.
 • Prečaci Siri: Upotrijebite kombinacije kao "pronađi bilješke u varalici" ili "Dodaj bilješke u varalicu" da biste dodali sadržaj u aplikaciju.
 • Uredite sadržaj sa zapešća: Dodajte ili izbrišite sadržaj izravno sa zapešća.
 • Prilagodljivo sučelje: Prilagodite svoje varalice promjenom boja i više prema vašim željama.

Jednom kad sam se navikao na svoje varalice, postalo mi je lakše sjetiti se na koje sam razine parkirao svoj automobil ili broj hotelske sobe svog prijatelja tijekom putovanja. Sinkronizacija sadržaja na iPhoneu, iPadu ili Apple Watchu koristeći iCloud nevjerojatna je stvar. Mnogo cijenjena značajka.

Cijena:$4.99

preuzimanje datoteka

10. Novčani novac - proračun i rashodi: učinkovito pratite svoje financije

Pennies je aplikacija za proračun za svakodnevne ljude, poput mene i vas, kojima je teško odrastati. To je aplikacija za praćenje troškova koja će vam pomoći da uštedite neke dodatne novce, a ne da naručite Joeyev specijal ili onu Teslu koju promatrate godinu dana.

Aplikacija kategorizira vašu potrošnju i pokazuje vam granicu do koje možete prikladno uštedjeti krajem mjeseca. Aplikacija vam nudi proračune tjedno, mjesečno, dvomjesečno, dva puta mjesečno i isključeno, koji mogu započeti bilo kada želite.

Ključne značajke:

 • Financije zdravlje: Pratite svoje financijsko zdravlje pomoću sata. Peni postavljaju ograničenja dnevne potrošnje i svakodnevno ih prikazuju na zaslonu.
 • Neograničeno budžetiranje: Aplikacija vam omogućuje da napravite neograničeni proračun za aplikaciju i pristupite im s bilo kojeg uređaja zbog iCloud sinkronizacije.
 • Fleksibilni troškovi: Svoje troškove dodajte svojim prethodnim troškovima, a Pennies će preračunati vaš proračun i u skladu s tim prikazati vam dnevno ograničenje.
 • Više valuta: Podržava sve glavne svjetske valute. Dakle, svoje troškove možete izračunati u željenoj valuti.

Izrada proračuna ne bi trebala biti dosadna; to bi trebalo učiniti kako biste se osjećali odgovornije prema svojoj štednji i oprezno prema svojoj potrošnji. Briga o sebi je dobra, ali Pennies mi je pomogla da izbjegnem sve one nepotrebne skupe cipele ili slatke vrhove koje bih inače dobila u lošem raspoloženju.

Cijena:$3.99

preuzimanje datoteka

Jeste li isprobali ove najbolje aplikacije Apple Watch za povećanje vaše produktivnosti?

Povećavanje nečije produktivnosti nejasan je koncept. Svjesnost svog života i pristojna ravnoteža između poslovnog i privatnog života mogu vam pomoći u povećanju produktivnosti. A ove aplikacije za produktivnost Apple Watch pomažu vam da radite pametnije, a ne samo više.

Držim se korištenja IFTTT-a za većinu svog radnog rasporeda, a Pacemakera za malo zabave. Napokon, sav posao i nijedna igra čine Jacka dosadnim dječakom! Koju od ovih aplikacija upotrebljavate? Javite mi u komentarima ispod.

Čitaj više:

 • Kako promijeniti veličinu teksta na Apple Watchu
 • Kako postaviti i koristiti otkrivanje pada na vašem Apple Watchu
 • Koristite Cardio Fitness na iPhoneu i Apple Watchu (vodič za fitness)