Blog

Najbolje futrole za folio za iPad Pro 9,7 inča 2021. godine

Futrola za folio pruža dodatni sloj zaštite vašeg iPad Pro 9,7 inča od ogrebotina i prašine. Iako štitnik zaslona zaista štiti, futrola za foliju pruža vam mir s tim dodatnim listom. Zbog toga mnogi korisnici preferiraju futrole za folio za jednostavne slučajeve. Osim sigurnosti vašeg iPad Pro 9,7 inča, futrole za folije jamče i profesionalan izgled. Slučaj je posebno poznat među potrošačima poslovne klase i vrhunskim profesionalcima, koji bi trebali često putovati. Futrole za folio pružaju korisni prostor korisnicima koji mogu pohraniti neke važne dokumente i pribor poput olovke, olovke i bilježnice.

 1. MoKo
 2. ProCase
 3. IVSO
 4. KAVAJ
 5. KHOMO
 6. i-Blason
 7. Fintie
 8. ROARTZ
 9. ESR
 10. OtterBox

# 1. MoKo

MoKo ima bogatu paletu boja koja će vas impresionirati odabirom boja. Futrola za foliju lijepo leži i lijepo se smjesti na iPad Pro. Pogledajte svaki otvor koji je precizno izrezan da biste udobno koristili iPad.

I sprijeda i straga lijepo su podstavljeni kako bi vaš iPad imao dodatnu zaštitu. Ne propustite pričvrstiti uši kako biste zaštitili kutove tableta. Ugrađeni stalak čini gledanje filmova divnim iskustvom. Uređaj možete udobno nositi uz pomoć unutarnjeg remena za ruke. Na kraju, možete odabrati deset privlačnih boja poput crne, smeđe, mornarske itd.

Na kraju, postoji osam privlačnih boja koje možete izabrati poput crne, smeđe, mornarske itd.

USP: Podstavljena prednja maska

Pogledajte na Amazonu

# 2. ProCase

ProCase ima klasični dizajn koji na iPadu izgleda elegantno. Visoko kvalitetna vanjska i mekana unutrašnjost kože čine potrebnu zaštitu vašeg uređaja od padova i ogrebotina. Uz značajku stalka voljet ćete gledati svoje omiljene videozapise svih vremena.

Magnetsko zatvaranje omogućuje vam sigurno pričvršćivanje kućišta. Futrola za folio u potpunosti podržava funkciju automatskog spavanja / buđenja. Tu je ugrađeni držač olovke Apple. Također dolazi s olovkom. Što je još važnije, imate na raspolaganju deset prekrasnih boja poput crvene, crne, smeđe itd.

USP: Vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 3. IVSO

Ako volite putovati lagano, ovaj vaš IVSO futrola za foliju za iPad Pro 9,7 ″ je vaša stvar. Lagano kućište ne dodaje glavninu vašem ruksaku; za putnike je ovaj folio slučaj nužan. Također, ima prijenosnu odvojivu tipkovnicu za vaše potrebe tipkanja.

Izrađen od čvrstog PC + TPU materijala, pruža veću udobnost i dodatnu zaštitu. Sadrži ojačane kutove koji podnose udarce. Što se tiče izreza, oni su vrlo precizni. A gumbi nude taktilne povratne informacije.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. KAVAJ

“KAVAJ Berlin” ima profesionalni dizajn. Izrezbarena od prave kože, futrola Folio pripremljena je za partnerstvo s vašim iPad Pro. Voljet ćete ga nositi u svom uredu ili na visokom sastanku. Konja smeđe boje lijepog izgleda pojačava njegovu privlačnost.

Udvostručit ćete ga da biste dobili željeni kut gledanja. Precizni izrezi za kameru, gumbe i priključke osiguravaju vam da nemate neugodnosti dok im pristupate. Štoviše, dolazi u dvije boje poput crne i smeđe.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

# 5. KHOMO

KHOMO vjeruje da snagu treba pratiti stil. Sama snaga nikada ne bi stvorila prodatan proizvod, pa je stoga KHOMO precizno izradio ovaj magnetski pametni pametni telefon.

Ova pametna futrola za folio u cijelom tijelu opremljena je unutrašnjošću od mikrovlakana, koja štiti vaš uređaj. Budući da je futrola za folio kompatibilna sa značajkom spavanja / buđenja na iPadu, pametnom uređaju možete uštedjeti život baterije.

USP: Unutrašnjost od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

# 6. i-Blason

Izrađen od vrhunske sintetičke kože, futrola i-Blason folio dovoljno je dobra da bude pouzdan partner vašeg tableta. Unutrašnjost kućišta štiti vaš uređaj od nule. Oblikovni dizajn dodaje mu veću vrijednost.

Postoje mjesta za čuvanje kreditnih kartica i nešto gotovine. Možete ga pretvoriti u postolje za uživanje u filmovima s različitim kutovima gledanja. Četiri opcije boja uključuju dal-crnu / ljubičastu, magenta, crnu itd.

I na kraju, i-Blason dostupan je u pet opcija boja, uključujući mornarsku, crnu, magenta, crnu / ljubičastu i bijelu / ružičastu.

USP: Tvrda ljuska koja odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

# 7. Fintie

Futrola Fintie Folio izgleda prilično živopisno. Pripremljen je za one koji vole živahne boje. Vanjska strana sintetičke kože i unutrašnjost od mikro vlakana pružaju joj osnovnu zaštitu za podnošenje ogrebotina i manjih padova.

Zaklopka omogućuje jednostavno pričvršćivanje kućišta. Možete preokrenuti poklopac kako biste imali ugodan kut gledanja i tipkanja. Štoviše, na raspolaganju imate čak 45 boja.

USP: Šareni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. ROARTZ

Futrola za foliju ROARTZ vrlo je zaštitna. Gumirana tvrda polikarbonatna stražnja i prednja vrhunska PU koža sprijeda pomažu kućištu da izdrži slučajne padove i ogrebotine. Podržava značajku automatskog spavanja / buđenja kako bi se produžio vijek trajanja baterije vašeg uređaja.

Značajka postolja pruža više kutova gledanja. Ova futrola za folio dostupna je u 11 različitih boja poput magenta, ljubičaste, ružičastog zlata.

USP: Trostruko sklopivi stalak

Pogledajte na Amazonu

# 9. ESR

Torbica ESR folio ima sve osobine da bude ne samo zaštitna već i preslatka pratnja za vaš iPad Pro. Čvrsta vanjska strana izrađena od polikarbonatnog materijala i glatka unutrašnjost od mikrovlakana osnažuju ga da apsorbira šok i spriječi da ogrebotina našteti vašem tabletu.

Oxfordski materijal pletenim tekstilom obogaćuje i njegovu kvalitetu i trajnost. Sadrži dva protuklizna utora za poboljšanje iskustva gledanja i tipkanja. S pet dostupnih opcija boja, moći ćete odabrati pravo podudaranje za svoj uređaj.

USP: Oxford s pletenim tekstilom

Pogledajte na Amazonu

# 10. OtterBox

Ova futrola za folio iz serije Symmetry tvrtke OtterBox omogućuje vam da budete svoj cijeli dan. Bez obzira jeste li kod kuće ili u uredu, tablet možete koristiti na svoj način i u svom stilu. Inovativni dizajn ovog kućišta prilagođava se vašem načinu života i u skladu s tim funkcionira.

Kad je stil važan, više volite tanak profil nego pozamašan. OtterBox je proizveo tanku futrolu koja osigurava zaštitu vašeg iPad Pro od pada. Njegova tekstura otporna na ogrebotine štiti vaš tablet od ogrebotina i drugih opasnosti.

USP: Kompatibilno s tipkovnicom

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Koji je tvoj najdraži?

Koji je od navedenih folio slučajeva prošao test na kiselinu? Bilo bi super znati njegovo ime dolje u komentarima.

Željeli biste provjeriti i ove postove:

 • Najbolji 9,7-inčni iPad Pro tipkovnice
 • 10,5-inčni iPad Pro kućišta za tipkovnicu
 • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
 • Najbolji slučajevi tipkovnice za iPad Pro od 12,9 inča