Blog

Najbolji zaštitnici leća za iPhone 8 Plus 2021. godine

Ponekad volim koristiti iPhone bez ikakvog kućišta. Kako bih osigurao da moj iPhone i dalje izgleda elegantno i osjećao se prisutno, preferiram najtanje i jasne futrole. Međutim, postoje trenuci kada želim nositi pametni telefon bez ikakvog pokrivača. I to je vrijeme kada želim imati na raspolaganju vrhunske štitnike za leće kamere koji štite dvostruku kameru iPhone 8 Plus od ogrebotina.

 1. Vrhunski ZRL
 2. WirelessFinest
 3. BisLinks
 4. Casetego
 5. Akwox
 6. LONTECT
 7. JimBird
 8. ShowCase

1. Vrhunski ZRL

Izrađen od materijala od legure aluminija, Superior ZRL branitelj objektiva kamere može u potpunosti zaštititi dvostruku kameru vašeg iPhone 8 Plus. Ima precizan dizajn koji osigurava strijelcu da ostane zaštićen od ogrebotina.

Prilično je jednostavno instalirati i ukloniti. Osim toga, ovaj štitnik za leće dolazi u tri boje lijepog izgleda poput crne, zlatne i srebrne.

USP: Izdržljiv materijal od legure aluminija

Pogledajte na Amazonu

2. WirelessFinest

WirelessFinest proizveo je pravu staklenu leću za zaštitu kamere vašeg iPhonea. Da biste provjerili njegov materijal, možete saviti leću; plastični materijal će se saviti dok će pravo staklo ili puknuti ili se razbiti.

Proizvod dolazi s zamjenom staklenog poklopca leće, alatom, vodičem sa vrhovima, ljepilo je prethodno instalirano, kaljeno staklo i čista krpa. Ovim kompletom možete dugo držati ovu staklenu leću bez mrlja.

USP: Predinstalirana ljepila

Pogledajte na Amazonu

3. BisLinks

BisLinks je smislio uredno dizajnirani branitelj objektiva kamere. Zahvaljujući kaljenom staklu, opremljeniji je za obranu strijelca od ogrebotina.

Još jedna značajna značajka je visoka jasnoća koja osigurava da možete snimati zapanjujuće kadrove i snimati videozapise bez neugodnosti. Osim toga, oleofobni nano premaz omogućuje mu uklanjanje otisaka prstiju i razmazivanje.

USP: Oleofobni nano-premaz

Pogledajte na Amazonu

4. Casetego

Ono što "Casetego" čini finim poklopcem leće su 2.5D zaobljeni rubovi koji mu pomažu da se besprijekorno instalira i nude potpuno pokrivanje. Kako nema mjehurića zraka, nećete imati problema postaviti ga na pravo mjesto. Osim toga, nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke.

Što se tiče zaštite od udara, Casetego je dovoljno izdržljiv da podnosi oštre ogrebotine, pa čak i gadan udar. Osim zaštite, dolazi u trostrukom pakiranju tako da u trgovini uvijek imate dodatni poklopac za leće.

USP: 2.5D zaobljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

5. Akwox

Sa samo 0,2 mm debljine, Akwox se može činiti ranjivim. Međutim, kada ga stavite na test iz stvarnog života, shvatit ćete da je u skladu sa zadatkom. Pruža visoku prozirnost tako da nema prepreka tijekom snimanja videozapisa ili snimanja slika.

Precizan izrez omogućuje mu besprijekorno uklapanje. Što se tiče zaštite, Akwoxu možete vjerovati da će se boriti protiv ogrebotina i slučajnog udara. O da, Akwox je dostupan u četiri pakiranja.

USP: Precizan izrez

Pogledajte na Amazonu

6. LONTECT

Ova ponuda tvrtke LONTECT možda je dobila samo dvije zvjezdice od pet od gotovo dvjesto recenzija kupaca (u vrijeme pisanja ovog članka). Međutim, možete sigurno pouzdati se u ovaj štitnik za leće kako bi isporučio robu kada je to najvažnije.

Govoreći o dizajnu, ima glatke rubove i bezbolno se postavlja. Što se tiče debljine, malo je na tanjoj strani, ali ima snage izdržati oštećenja. Nadalje, LONTECT štitnik za leće dolazi u dvojnom pakiranju s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Glatki rubovi

Pogledajte na Amazonu

7. JimBird

Tražite kombinirani paket koji dolazi sa zaštitom zaslona i poklopcem leće? Ako da, imajte na umu JimBird.

Uključeni štitnik zaslona izrađen je od kaljenog stakla i sadrži točne izreze. Dakle, to ne ometa selfie kameru, pa čak ni gumb Touch ID. A štitnik leće radi prilično dobar posao u obrani dvostruke kamere od ogrebotina.

USP: Otisak prsta

Pogledajte na Amazonu

8. Stalno

Stalni poklopac leće je kaljeno staklo za vaš iPhone 8 Plus. Ovaj zaštitni film može se pohvaliti visokom prozirnošću, što vaše fotografsko iskustvo čini izvrsnim i jedinstvenim. Štitnik za leće visoke razlučivosti izrađen je od mekog kaljenog stakla, a ne od tvrdog stakla.

Stalno nije koristio plastični materijal. To je ultra tanka leća, ali može učinkovito zaštititi leću vašeg telefona od ogrebotina. Zaštitnik možete jednostavno instalirati na objektiv fotoaparata vašeg iPhonea.

USP: Izuzetno tanak štitnik za leće

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš odabir?

Je li vam koja od gore navedenih štitnika za leće zapela za oko? Recite nam nešto o tome. Ako vam se svidio ovaj post, možda biste htjeli sustići i ove postove:

 • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 8 Plus
 • iPhone 8 Plus tanki kućišta
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8 Plus
 • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8 Plus

Volite li čitati zaokružene dodatke za iPhone? Snimite svoje misli u komentarima.