Blog

Zaglavi li se Digital Crown na Apple Watchu? Kako to popraviti

Apple Watch može se pohvaliti digitalnom krunom s više zadataka koja korisnicima omogućuje udobnu navigaciju satom. Digital Crown na više načina podsjeća na gumb Home na iPhoneu ili iPadu, ponajviše zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i preslatkoj učinkovitosti.

Nedavno su mnogi korisnici Apple Watcha izvijestili da se Digital Crown ne okreće glatko. Drugim riječima, zapne i ne kreće se lako. Koji bi mogao biti razlog ovog problema? Kako se to može popraviti?

Ljepljivost Digital Crown možda je uzrokovana prašinom ili otpadom koji je mogao u nju ući. Evo mogućeg rješenja koje vam može pomoći u rješavanju ovog problema.

Kako popraviti ljepljivu digitalnu krunu na Apple Watchu

Korak 1: Prvo trebate isključiti sat i izvaditi ga iz punjača. Ako sat ima kožnu traku, obavezno ga uklonite.

Korak 2: Sljedeće, jednostavno držite Apple Watch do 10-20 sekundi pod svježom, toplom i lagano tekućom vodom.

Korak 3: Okrenite i pritiskajte Digital Crown neko vrijeme neprekidno i pustite da voda prelazi preko malog razmaka između krunice i kućišta.

Korak 4: Sada očistite Apple Watch neabrazivnom krpom za čišćenje koja ne ostavlja dlačice.

To je to! Digital Crown trebao bi početi funkcionirati kao i obično.

Neki su korisnici izvijestili da, iako mogu rotirati Digital Crown, njihov Apple Watch ne reagira. Ako ste i ovaj problem imali na satu, tada ga možete udobno riješiti ponovnim pokretanjem Apple Watcha.

Za svaki slučaj ne možete isključiti Apple Watch ili ako potpuno ne reagira, morate prinudno ponovno pokrenuti kao krajnje sredstvo. Da biste to učinili, jednostavno odjednom držite bočni gumb i Digital Crown.

To je sve narode! Nadam se da ovo pomaže.