Blog

Kako baciti savršenu lopticu za krivinu u Pokémon Go na iPhoneu / iPadu

Čini se da je nevjerojatno ludilo za Pokémon Goom u potpunosti pokrenulo ljubitelje igara na sreću. To je kao "Što više igrate, to ste gladniji." Svi - od školovanja djece do radoholičarskih tetki - uživaju u svakom djeliću ove izvrsne igre proširene stvarnosti, zar ne?

Također hvatam bonuse koji vam daju bonus Trainer XP. Kad god uhvatite Pokémona nakon bacanja Poké Lopte u središte velikih, srednjih ili malih radarskih prstenova Pokémona, osvajate XP.

Dok bacate Poke Ball, određeno bacanje slučajno se poziva na Curve Ball. Možda je malo zeznuto, ali možete svladati. Štoviše, savijanje vaših Poké lopti ne može vam samo pružiti veću prednost za hvatanje Pokemona, već i puno veće šanse za unovčavanje viših XP ulova.

Postoji mnogo načina da se baci krivulja. Iako je jedan način samo saviti bacanje na ekranu prije puštanja, drugi je napraviti Pokéball samo male krugove na ekranu prije nego što ga pustite.

Možete kombinirati krivulju s gore zatvarajućim krugom radi boljeg izvođenja. Budući da je malo teško pogoditi Pokémona krivudavom loptom, pobrinite se da imate puno Pokéballs-a pri ruci prije nego što date ovaj trik.

Postoje čak četiri bonusa za ulov:

"Lijepo!" događa se kada vaša kugla može sletjeti u trenutku kada je radarski krug najširi. Ako uspijete uloviti, dobit ćete 10XP (bod iskustva)

"Sjajno!" događa se kada kugla sleti približno na polovinu veličine bijelog kruga. To će dati 50 XP.

"Izvrsno!" je kada možete spustiti loptu u najmanji radarski krug. To vam daje 100 XP.

"Krivulja - događa se kada" vaše loptaste krivulje. Omogućuje vam 10XP i puno veće šanse za ulov Pokémona.

Kako baciti savršenu krivulju u Pokemon Go na iPhoneu / iPadu

Korištenjem značajki pristupačnosti možete savršeno baciti Curve Balls u Pokemon Go na svoj iPhone. Omogućit će vam snimanje lopte krivulje, kao i bacanje geste za reprodukciju dok lovite Pokémona ili bilo kad želite.

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na vašem iPhoneu → Dodirnite Pristupačnost

.Korak # 3. Pod interakcijom dodirnite Pomoćni dodir.

Korak # 4. Uključite prekidač pored AssistiveTouch. Vidjet ćete mali krug u kutu zaslona.

Korak # 5. Dalje, trebate dodirnuti Stvorite novu gestu.

Korak # 6. Sljedeće ćete morati izvesti Curve Ball. Provjerite je li riječ o super okretanju ili lučnoj gesti. Druga stvar koje morate imati na umu je da to morate raditi istom brzinom kao što biste isprobavali dok igrate igru. Kada završite, dodirnite Uštedjeti iz gornjeg desnog kuta. U skočnom prozoru morate dati ime gesti, a zatim dodirnite Uštedjeti.

Korak # 7. Sada lansirajtePokémon Go app. Dalje, morate dodirnuti Pomoćni dodir kad vidite Pokémona.

Korak # 8. DodirnitePrilagođen zvijezda

Korak # 9.Odaberite prilagođenu gestu koju smo stvorili ranije.

Korak # 10. Morate pametno pomicati krug (točno onako kako ste izveli) na svojoj Poké lopti. Ako se pravilno izvrši, Pokemon će biti pogođen.

To je to!

A sad, samo naprijed i uhvatite koliko god želite Pokémona. I, ne zaboravite podijeliti svoje nevjerojatno iskustvo s nama u komentaru, na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Obavezno preuzmite našu aplikaciju.