Blog

Kako izbrisati Snapchat 👻 račun 2021. godine (sa slikama)

Sa svojim jedinstvenim konceptom nestajanja fotografija nakon nekoliko sekundi u kombinaciji s cool značajkama poput dijeljenja u stvarnom vremenu i neobičnih selfieja, poznato je da Snapchat među korisnicima izaziva FOMO (Strah od nestajanja). To često navodi ljude da provjeravaju aplikaciju svakih nekoliko minuta i tako se zanose.

Ako planirate predahnuti od Snapchata ili možda trajno izbrisati račun, ovaj je članak za vas!

 • Kako izbrisati Snapchat račun
 • Trajno izbrišite svoj Snapchat račun
 • Ponovno aktivirajte svoj Snapchat račun

Kako izbrisati Snapchat račun

Na iPhoneu

 1. Otvori Snapchat app.
 2. Na početnoj stranici dodirnite svoj avatar u gornjem lijevom kutu. Zatim dodirnite Zupčanik ikona u gornjem desnom kutu.
 3. Pomaknite se prema dolje da biste pronašli Podrška odjeljak i odaberite "Trebam pomoć.’
 4. Dodirnite traku za pretraživanje i upišite "Izbriši moj račun. ’Na padajućem popisu opcija odaberite‘Izbriši moj račun.
 5. Ovo će vas preusmjeriti na Stranica podrške za brisanje računa. Stranica će podijeliti sve male detalje povezane s brisanjem računa. Da biste nastavili dalje, dodirnite 'Portal računa' ispod 'Kako izbrisati svoj Snapchat račun'.
 6. To će vas dovesti do posljednjeg koraka brisanja Snapchat računa. Unesite svoj korisničko ime / e-adresaiskaznica i zaporka potvrditi.

Na računalu

 1. U pregledniku se prijavite na Snapchat račun.
 2. Izaberi Izbriši moj račun. Ovo će vas preusmjeriti na posljednji korak.
 3. Unesite svoj vjerodajnice i potvrdite brisanje.

Trajno izbrišite svoj Snapchat račun

Da biste trajno izbrisali svoj Snapchat račun, morat ćete pričekati 30 dana od dana potvrde brisanja. Ako se ne prijavite sljedećih 30 dana, račun će se automatski izbrisati. Međutim, podaci o vašem računu i dalje neće nestati u potpunosti.

Snapchatove smjernice o privatnosti spominju da će određene sigurnosne podatke zaštititi kod sebe u sigurnosne svrhe. Evo što uključuje;

 • Osobni podaci koje ste podijelili tijekom instaliranja aplikacije ili izrade računa.
 • Informacije povezane s vašim uređajem, lokacijom i zapisnicima podataka.
 • Informacije trećih strana, uključujući popise kontakata drugih korisnika, podatke prikupljene od oglašivača i povezane podatke trećih strana.

Ponovno aktivirajte svoj Snapchat račun

Pretpostavimo da se predomislite nakon brisanja računa i želite nastaviti; možete ga ponovno aktivirati unutar 30 dana od dana brisanja. Unesite svoje vjerodajnice u svoju aplikaciju i pričekajte e-mail s potvrdom.

Bilješka: Iako se to uglavnom događa u roku od nekoliko minuta, ponekad može potrajati i 24 sata da biste ponovno aktivirali svoj račun. Stoga, ako se ne aktivira odmah, pričekajte neko vrijeme.

Uz to, nakon deaktiviranja ne možete promijeniti lozinku računa. Dakle, pripazite da to zabilježite prije deaktiviranja.

Snapchat račun uspješno izbrisan!

Mnogi su me ljudi pitali može li se Snapchat račun izbrisati s mobilnih uređaja. Iako je lakše izbrisati račun s računala, to je izvedivo i s mobilnih uređaja.

Nadam se da ovaj članak služi svojoj svrsi i pomaže vam u brisanju / reaktiviranju vašeg Snapchat računa.

PROČITAJTE DALJE:

 • Kako snimiti zaslon Snapchata, a da oni to ne znaju
 • Promijenite Snapchat korisničko ime na iPhoneu
 • 3 brza načina da znate je li vas netko blokirao na Snapchatu
 • Kako prenijeti Snapchat snapove u Instagram priče na iPhoneu