Blog

iOS 14: Kako promijeniti zvuk alarma za vrijeme spavanja na iPhoneu

Značajka za vrijeme spavanja prekrasna je opcija koja vas podsjeća na vjetar, spavanje na vrijeme i buđenje s postupnim povećanjem zvuka. Zadani ton alarma u ovome, nazvan Early Riser, zadovoljavajući je i obavlja svoj posao. Međutim, ako vam se ova melodija ne sviđa ili vam je dosadno svakodnevno se buditi na isti način, lako je upotrijebiti drugu pjesmu. Dopustite nam da uđemo ravno i pokažemo vam kako promijeniti zvuk alarma za vrijeme spavanja na iPhoneu s iOS-om 14.

Kako promijeniti zvuk alarma za vrijeme spavanja u iOS 14 na iPhoneu

 1. Otvori Zdravljeapp na vašem iPhoneu.
 2. Dodirnite pretraživati od dolje desno. Zatim dodirnite Spavati.
 3. Pomaknite se prema dolje i ispod stavke "Vaš raspored" dodirnite Uredi.
 4. Pomaknite se na dno i dodirnite Zvukovi i haptici.
 5. Odaberite jedan od željenih zvukova s ​​popisa od devet.
 6. Dodirnite <> iz gornjeg lijevog kuta da biste došli do prethodnog zaslona. Sada dodirnite Gotovo za spremanje ove nove promjene.

Važne bilješke:

 • Ranije, u iOS 12, iOS 13 i iPadOS 13, značajka Bedtime bila je unutar ugrađene aplikacije Clock. Ako koristite iPhone ili iPad koji koriste ove verzije, otvori Sat aplikacija → SpavanjeOpcije iz gornjeg lijevog kuta. Sada dodirnite Budi se zvuk i odaberite željeni ton.
 • U iPadOS 14, opcija za vrijeme spavanja više nije u aplikaciji Clock. A budući da iPad nema aplikaciju Health, ova je značajka u potpunosti nestala s Apple tableta!

Odjava

Na ovaj način možete promijeniti zadani zvuk prije spavanja na iPhoneu. Nadam se da vam je gornji članak pomogao u upitu.

Dalje, možda se pitate mogu li svoju omiljenu pjesmu iz aplikacije Music ili Apple Music postaviti kao ton alarma, zašto onda to isto ne mogu učiniti za vrijeme spavanja? Ovo je valjana briga! Nažalost, od sada ste ograničeni na ugrađene tonove.

PROČITAJTE DALJE:

 • Kako izbrisati alarm za vrijeme spavanja na iPhoneu i iPadu
 • Najbolje aplikacije za alarm za iPhone i iPad
 • Najbolje iPhone aplikacije za praćenje spavanja
 • Kako se koristi praćenje spavanja na Apple Watchu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found