Blog

App za planiranje putovanja CityMaps2Go za iPhone i iPad

Planiranje nevjerojatnog putovanja više nije dugotrajno. Zahvaljujući brojnim vrhunskim putničkim aplikacijama, postalo je glatko jedrenje nego ikad prije. Ali opet, vrlo je malo planera putovanja koji vam mogu omogućiti savršenu organizaciju putovanja.

“CityMaps2Go” već je neko vrijeme jedna od najdivljenijih aplikacija planera putovanja za iOS. Stvorena je po mjeri za putnike koji žele pametno planirati svoje putovanje.

Prošlo je otprilike tjedan dana otkako sam stavio u ruke najnoviju verziju CityMaps2Go - aplikacije za putovanja. A sad, spreman sam opširno razgovarati o aplikaciji. Preskočite da biste pročitali detaljan pregled:

Aplikacija CityMaps2Go Travel za iPhone i iPad

Najopsežnije pokriće

Najveći vrhunac CityMaps2Go je što pokriva cijeli svijet. Dakle, možete putovati u više od 150 zemalja, 60000 odredišta i nevjerojatnih 50 milijuna mjesta. Dubinski sadržaji i izvorne informacije čine ga prilično posebnim.

Onog trenutka kad sam ušao u odjeljak Otkrivanje ove aplikacije, zapanjio sam se kad sam vidio kako brzo omogućuje da saznate neke od najvažnijih stvari o gradu.

Nije važno kamo se spremate za let - od nevjerojatnih plaža Goa do nevjerojatno očaravajućih mostova Thames Bridges u Londonu, ovaj se planer putovanja može pokazati kao vaš najveći vodič za nepoznato! Još bolje, aplikacija podržava pet jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog kako bi dodatno poboljšali vaše korisničko iskustvo.

Stvorite osobni popis

Stvaranje i upravljanje posebnim popisom mjesta prilično je jednostavno s ovom aplikacijom. Ovisno o vašoj specifičnoj naklonosti, možete stvoriti jedinstveni hit-sheet tako da vam neće trebati puno vremena za finaliziranje fantastičnog putovanja. Bez napora ćete sortirati svoje osobne popise i upravljati njima bez ikakvih muka.

Aplikacija za planiranje putovanja omogućuje vam i dijeljenje popisa omiljenih s prijateljima. To je cool način da svojim najmilijima doznate o mjestima koja volite posjetiti ili turističkim odredištima koja vas jako fasciniraju.

Prilagođeni sadržaj temeljen na vašem interesu

Aplikacija predlaže sadržaje na temelju onoga što volite istraživati. Stoga nećete morati trošiti puno vremena na otkrivanje mjesta ili stvari koje stvarno volite.

Osobno mi se ova značajka jako sviđa. Prikuplja priče na način na koji ćete se osjećati kao da vam netko jako blizak preporučuje da pogledate nešto što privlači vašu pažnju odmah od riječi krenuti. Na primjer, ako ste voljni posjetiti Pariz, aplikacija će pripremiti priče poput glavnih znamenitosti, istaknutih restorana u gradu i još mnogo toga. Stoga ćete svoje putovanje moći konstruirati na bolji način.

Detaljne karte

Karta je izuzetno korisna za otkrivanje mjesta. Radi precizno i ​​omogućuje vam brzo prikupljanje svih potrebnih podataka koje biste željeli učiniti vaše putovanje nezaboravnijim. Na primjer, ako se igrate s idejom da posjetite Melbourne, bez napora možete pristupiti svim poznatim lokalnim, regionalnim i vrhunskim mjestima grada.

Možete pretraživati ​​određeno mjesto po imenu ili ga pregledavati po različitim kategorijama, poput restorana, arhitekture, hotela, trgovina, barova i još mnogo toga. Također ćete se moći kretati ulicama, pješačkim stazama, biciklističkim stazama kako biste dobili više ideja.

Najbolja stvar kod CityMaps2Go je što radi čak i izvan mreže. Stoga nećete morati brinuti o troškovima rominga podataka ili problemima s povezivanjem, posebno kada putujete u strane zemlje.

Mogućnost pristupa glavnim pričama čak i izvan mreže ili pregledavanje aplikacije čak i bez internetske veze može biti velika stvar za putnike.

Nadogradite na premium verziju kako biste otključali moćnije značajke

Iako je aplikacija dostupna besplatno, aplikaciju možete nadograditi na profesionalnu verziju (9,99 USD) kako biste otključali superiorne značajke poput neograničenog preuzimanja. Premium verzija aplikacije omogućit će vam prilagođavanje karata i popisa po želji.

Presuda

Dakle, bez obzira jeste li globetrotter ili imate veliku sklonost istraživanju mjesta kako biste svoje putovanje uistinu učinili nezaboravnim, CityMaps2Go može biti važan odabir za vas. Značajke poput mogućnosti omogućavanja trenutnog pristupa vrhunskim mjestima ili kretanja čak i izvan mreže, izrada osobnog popisa i značajnijih odredišta za razgledavanje intuitivno izdvajaju ovaj planer putovanja.

„Za mene je CityMaps2Go više od puke aplikacije za putovanja. Pruža prilično jednostavan način za otkrivanje i upoznavanje zanimljivosti o gradovima, ikoničnom nasljeđu ili poznatim mjestima. Ako ste izuzetno strastveni u istraživanju svijeta, ovaj ne biste smjeli propustiti! "

Što mislite o CityMaps2Go? Želite li ga isprobati kako bi vaše planiranje putovanja bilo divno iskustvo? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

(Možda ćete htjeti pogledati najbolje aplikacije za putovanja za iPhone i iPad.)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found