Blog

Kako onemogućiti Dropbox automatsko slanje kamere na iOS i Mac

Dobit ćete ograničen prostor za pohranu svojih fotografija i videozapisa ako koristite besplatnu uslugu Dropbox u oblaku. U ovoj će se situaciji vaš Dropbox prostor brzo iscrpiti u slučaju da ste uključili automatsko slanje fotoaparata na iPhone ili iPad. Stoga je jedino pametno onemogućiti automatski prijenos kamere u Dropbox na iOS-u i Macu.

  • Kako isključiti Dropbox automatsko slanje fotoaparata na iOS
  • Kako onemogućiti Dropbox automatsko slanje fotoaparata na Mac

Kako isključiti Dropbox automatsko slanje fotoaparata na iOS

BILJEŠKA: U nedostatku automatskog prijenosa kamere, fotografije možete ručno prenijeti u Dropbox s iOS uređaja.

  1. Otvoren Dropbox na tvoj iPhone ili iPad
  2. Po defaultu ste na Dom zaslon aplikacije. Dodirnite Račun gumb iz donjeg desnog kuta.
  3. Sada dodirnite Prenosi s kamere ispod Značajke odjeljak
  4. Evo, isključite Prenosi s kamere prebaci, što je prva opcija.

Dropbox će zaustaviti automatski prijenos fotografija s vašeg iPhonea ili iPada.

Kako onemogućiti Dropbox automatsko slanje fotoaparata na Mac

Kada iPhone ili iPad povežete s Macom (s instaliranom aplikacijom Dropbox za stolne računale), skočni će se prozor pitati želite li omogućiti prijenose kamere za taj uređaj. Nakon prihvaćanja ovog zahtjeva, vaš iOS uređaj automatski će prenositi fotografije i videozapise s fotoaparata svaki put kada uređaj povežete s Macom. Dropbox automatski prijenos fotoaparata možete isključiti i na Macu.

  1. Na vašem Macu kliknite Dropbox ikona s traka izbornika.
  2. Sada kliknite svoj profilna slika.
  3. Zatim kliknite Postavke.
  4. Pod, ispod Uvoz karticu, poništite okvir pored Omogući prijenos fotoaparata za.

To je sve narode!

Sumirati…

Podaci pohranjeni na Dropboxu mogu se pristupiti s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Čak i ako ste za prijenos fotografija ili videozapisa koristili Apple uređaje, iste možete preuzeti na svoje računalo sa sustavom Windows iz bilo kojeg kutka svijeta.