Blog

Tečno zauvijek učenje iPhone aplikacije za iPhone

Svijet je ispunjen različitim kulturama, govoreći različite jezike. A s tehnologijom koja se tako brzo razvija, svijet je iz dana u dan sve manji. Naše poslovanje i komunikacija nisu ograničeni na određenu geografiju. Također, putujemo u različite zemlje u kojima ljudi govore potpuno različite jezike. Naravno, postoje metode zaobilaženja poput upotrebe Google Prevoditelja, ali uklanja osjećaj pri komunikaciji s osobom.

U današnje vrijeme učenje više jezika više nije samo hobi. To je nužnost. Ali problem je što učenje novog jezika nije lako, a uz to i dugotrajno. Najvažnije je da je dosadno i da također testira vaše strpljenje. Fluent Forever jedna je od najboljih iOS aplikacija za učenje jezika koja je, čini se, prilično lijepo riješila sve ove probleme.

Učenje novog jezika učinili su zabavnim, brzim i interaktivnim. Iskreno, mogu govoriti samo engleski. Tako sam neko vrijeme isprobavao ovu aplikaciju da naučim španjolski. Priznat ću da još uvijek učim i nisam tečan govornik, ali aplikacija je daleko iznad mojih očekivanja. Dopustite mi da vas odvedem do detaljnog pregleda Fluent Forever na temelju mojih nalaza. Ako želite brzo naučiti novi jezik, ovaj je post za vas.

Tečno zauvijek aplikacija za učenje jezika za iPhone

Pristup učenju

Što se tiče učenja novog jezika, većini mrežnih vodiča ili videozapisa nedostaje bitni dio; angažman. Sam jezik je stresan jer ne razumijemo niti jednu riječ, a većina knjiga i vodiča započinje gramatikom. Sad ću ovdje biti iskren, mrzio sam učiti gramatiku, čak i za svoj materinji jezik. Učenje gramatike kao prvi korak za novi jezik odmah me mrzi.

Fluent Forever koristi posve drugačiji pristup, a to je nadahnuto osobnim iskustvom izvršnog direktora i osnivača aplikacije Gabriela Wynera. On je najprodavaniji autor, strastveni poliglot i bivši operni pjevač. Tečno govori različite jezike poput španjolskog, njemačkog, francuskog, ruskog, talijanskog, mađarskog i japanskog.

Tijekom svoje faze učenja otkrio je tri strategije brzog i takvog učenja bilo kojeg jezika, bez osjećaja dosade ili stresa. Te tri strategije uključuju - prvo naučite izgovor, nemojte prevoditi i koristite razmaknute sustave ponavljanja.

I što je najkritičnije, aplikacija ne podučava gramatiku onako kako su nas učili u školama. Sada provjerimo ostale značajke aplikacije.

Poduzimajući prvi korak

Nakon što odlučite naučiti novi jezik, prvi je korak od najveće važnosti. Jer taj će prvi korak odrediti vašu sudbinu u učenju tog jezika. Aplikacija Fluent Forever to vrlo dobro razumije, pa vas prilikom pokretanja aplikacije pita znate li novi jezik - novi, srednji ili napredni.

Na temelju vašeg odabira započinje proces učenja. Ako ste novi, započet će s često korištenim riječima i njihovim izgovorima. Kao što je ranije rečeno, prva strategija za učenje novog jezika je prvo odrediti izgovor. Da bi bila privlačna, aplikacija ima dnevne ciljeve koje možete pratiti i prilagoditi svoj tempo u skladu s tim.

Ima i videozapise kako bi lakše razumio kako riječi zvuče. To je korisno jer ako ne znate kako jezik zvuči, nema smisla učiti jezik. Nakon svega ovoga, postoje i dvije lekcije izgovora koje morate položiti. To vam također daje ideju kako napredujete.

Nakon što to savladate, aplikacija će vas odvesti na sljedeći korak.

Srednji trening

U drugom koraku stvari postaju malo teške. Ovaj dio također uključuje izgovore zajedno s višestrukim osnovnim vokabima i gramatičkim karticama. Ako vas je riječ gramatika učinila pomalo nervoznima, dopustite mi da vam kažem da to nisu tipične gramatičke tablice s drugačijim pravilima.

Ove su kartice interaktivne i zabavne za učenje. Zapravo, uči gramatiku na takav način da nikada nećete osjećati stres. Jednostavno rečeno, prirodno uči gramatiku ne dopuštajući vam da se osjećate kao da učite.

Sve tri faze učenja uključuju videozapise i mnoštvo primjera kako biste lako i brzo razumjeli stvari. Osnovni fokus aplikacije je da vas natjera da koristite jezik u stvarnom svijetu sa stvarnim ljudima.

Stručna zona

Nakon što završite s osnovnim i srednjim treningom, vrijeme je da dovršite posljednji korak. Napredni dio započinje s malim poteškoćama, a zatim se postupno kreće prema tvrdom dijelu. Ovo je posljednji i posljednji korak, u kojem se testira sve vaše učenje.

Na temelju vašeg napretka u prethodne dvije faze, ovaj napredni odjeljak više će se usredotočiti na rečenice i gramatiku. Imat će puno duže i složenije rečenice te pomalo strogu gramatiku.

Audio, Video i Slike

Sva tri gore spomenuta odjeljka interaktivna su i lako razumljiva. Različite kartice imaju različit zvuk za razumijevanje izgovora, slike za razumijevanje značenja riječi i videozapise za bolje razumijevanje gramatike.

Znanstveno je dokazano da ljudski mozak može naučiti puno boljim tempom uz vizualnu i audio interakciju, a aplikacija Fluent Forever to ima u izobilju.

Cijena: 14-dnevno besplatno probno razdoblje

Pretplata: 1 jezik za 1 mjesec - 9,99 USD

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Odjava ...

Znanje više jezika ima prednost. Iako engleski jezik može vaš posao obaviti u većini dijelova svijeta, ali ako uspijevate tečno komunicirati na materinjem jeziku, povezati ćete se s ljudima na puno bolji način. Zbog toga sam ranije rekao, učenje više jezika više nije hobi; to je nužnost.

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.