Blog

Najbolji dodaci za fitness za iPhone 6/6 Plus (ažurirano 2021.)

Počevši od jednostavnih uređaja za mjerenje razine šećera i krvnog tlaka, pa sve do trkaćih staza, postoji brojna dodatna oprema kompatibilna s iPhoneom namijenjena ljubiteljima zdravlja i fitnesa. Redovita upotreba takvog pribora može vam pružiti sveobuhvatne podatke, a time i postići ciljeve u fitnesu. Kao ljubitelj fitnesa, možda ne biste željeli odgađati jer kupnja jednog ili više sljedećih najboljih zdravstvenih proizvoda, a dodaci za fitness za iPhone 6/6 Plus mogu pozitivno utjecati.

1. Apple Watch

Za mene je Apple Watch daleko najkompetentniji fitnes dodatak za iPhone. Opterećen vrhunskim specifikacijama; Appleov pametni sat vlada industrijom nosivih uređaja.

Kao što su EKG, otkrivanje pada, vježbanje i izazov za natjecanje, čine ga zaista uzbudljivim. Štoviše, možete omogućiti niski nivo da biste spasili svoj život.

Za razliku od prije, Apple Watch više nije jako ovisan o uparenom iPhoneu. Verzija LTE može raditi samostalno, omogućujući vam izvršavanje najosnovnijih funkcija.

USP: Nekoliko značajki usmjerenih na fitness

Pogledajte na Amazonu

2. Wahoo TICKR Monitor pulsa

Za redovite provjere otkucaja srca i kalorija ovdje je dodatak kojeg morate biti svjesni - Wahoo TICKR Monitor pulsa. Prati vaš puls i kalorije koje sagorijevate u stvarnom vremenu kada vježbate.

Također neprimjetno surađuje s Apple Watchom kako bi vam pomogao da pratite otkucaje srca. Nudi unaprijed programirani Wahoo Fitness Burn & Burst Training Program besplatno u svojoj iOS aplikaciji dizajniranoj za sagorijevanje masti i poboljšanje performansi.

Monitor Wahoo TICKR u potpunosti je kompatibilan s aplikacijom Apple HealthKit. Jednom kada ga povežete s aplikacijom, nakon svakog vježbanja, monitor šalje pojedinosti o otkucajima srca i sagorjelim kalorijama u aplikaciju Health.

Štoviše, možete ga koristiti s više od 50 popularnih aplikacija za zdravlje i fitness kao što su MapMyFitness, Runkeeper, Strava itd.

USP: Precizno praćenje otkucaja srca

Pogledajte na Amazonu

3. Rotibox Sports Bluetooth V4.1 A2DP traka za glavu

S laganom sportskom trakom za glavu otpornom na znoj Rotibox, započnite uživati ​​u svojim sportovima na otvorenom u puno boljoj mjeri u svako godišnje doba. Verzija Bluetootha u traci za glavu je 4.1 i vrlo je kompatibilna s vašim iPhoneom.

Dolazi s integriranim mikrofonom koji vam omogućuje upotrebu telefona bez upotrebe ruku. Potpuno se pere, ali obavezno iz njega vadite slušalice.

Ovaj nevezan, znojni trak prilično je ugodan za nošenje i dolazi s USB kabelom za punjenje. Traka za glavu radi na ugrađenoj punjivoj litijevoj bateriji koja omogućuje reprodukciju do 6 sati.

USP: Integrirani mikrofon

Pogledajte na Amazonu

4. TRIBE narukvica

"TRIBE" je prilično jednostavna traka za iPhone za iPhone. Ovu gumicu možete koristiti za sigurno držanje pametnog telefona tijekom treninga.

Smjesa lycra i neoprenskih materijala čine ga ne samo fleksibilnijim već i otpornim na vodu. Stoga će se vaš mišić moći saviti i osjećati se ugodno.

TRIBE ima siguran utor u kojem će se vaše malene tipke odmarati. Zahvaljujući reflektirajućim granicama, mrak vas neće moći spriječiti da trčite u najvišoj brzini.

To nije sve; deset opcija u boji osigurava da možete odabrati odgovarajući opseg za svoj iPhone.

USP: Potpuno prilagodljiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Fitbit naplata 3

Ako ne želite odabrati Apple Watch ili želite kupiti relativno jeftin tragač za aktivnostima, Fitbit Charge 3 može biti pametna opcija.

Lagan je i uglađenog dizajna. Za početak odaberite između preko 15 vježbi poput biciklizma, plivanja, joge i još mnogo toga. Nakon što odaberete željeni trening, postavite cilj i započnite aktivnost.

Prikazuje statistiku u stvarnom vremenu kako biste bili u toku. Također možete pratiti sagorijevane kalorije i s lakoćom pratiti puls.

Štoviše, Charge 3 je otporan na vodu do 50M. Tako ćete uživati ​​u kupanju po volji svog srca.

USP: Otporan na vodu do 50M

Pogledajte na Amazonu

6. Snažni otkucaji3

Ako ste u potrazi za visokokvalitetnim bežičnim slušalicama, pogledajte Powerbeats3. Slušalice imaju ergonomski dizajn i nude bogatu kvalitetu zvuka.

Siri možete koristiti za preuzimanje kontrole nad svojom glazbom. U vremenima kada stavljate 100% tijekom rigoroznog treninga, osobni asistent učinit će vaš zadatak upravljanja glazbom vrlo jednostavnim.

Što se tiče trajanja baterije, Powerbeats3 može trajati i 12 sati s jednim punjenjem. Još bolje, dobit ćete sat vremena soka sa samo pet minuta punjenja.

Vrhovi za uši dolaze u četiri veličine. Stoga, odabir one koja može ugodno pristajati uz vaše uši ne bi trebao biti velika stvar.

USP: Bogata kvaliteta zvuka

Pogledajte na Amazonu

To je poprilično to! Nadam se da vam nije bilo dosadno dok ste istraživali vrhunski fitnes pribor za svoj iPhone.

Vaš odabir?

Sada ste na redu da podijelite misli, a prepustite nam i one koji su se činili obećavajućima. Osim toga, ako želite vidjeti nekoga od svojih omiljenih u pregledu, pošaljite nam njegovu vezu.

Prije završetka ove priče, pogledajte povezane članke dane u nastavku:

  • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone
  • Najbolje aplikacije za praćenje kalorija za iPhone
  • Kako se prijaviti za Apple Fitness + (detaljni vodič)
  • Kako koristiti Apple Watch Vrijeme za šetnju na Apple Fitness +