Blog

Grovemade javor i koža iPhone 6/6 Plus futrola

Ako je vaš računalni stol jedno od dosadnih mjesta na svijetu, svakako morate otići na cjelovitu preobrazbu ili jednostavno ponijeti kući ovu masku od javora i kože Grovemade za vaš iPhone 6. Ovaj pojedinačni kofer može transformirati vaš dosadni stol u živahan i energičan portal koji vas zapravo može pozvati da svoje zadatke preuzmete glavom. Vjerovali ili ne, ali takav pribor ima moć pojačati vaš adrenalin. Pomno ispitivanje donijet će neke prednosti i nedostatke ovog slučaja.

Grovemade Maple & Leather Case za iPhone 6/6 Plus

Slučaj

Predmetni slučaj izrađen je u SAD-u i sadrži okvir izrađen od domaćeg tvrdog drveta.

Materijal

Ova maska ​​za iPhone 6 od javorova i kože izrađena je od javorovog tvrdog javora s vrhunskom biljno preplanutom kožom. Potpuno drvo izrađeno u smjeru čvrstoće zrna čini ga izdržljivim u bilo kojem stanju. Konstrukcija ima precizne kutne spojeve za vrhunsku čvrstoću i izdržljivost, pokretane gumbe, visokokvalitetnu drvenu oblogu od furnira i poklopac koji se lako sklapa i koji također funkcionira kao postolje.

Postupak

Navlaka je blago obrađena biljnim taninima kako bi se očuvala prirodna ljepota kože, zajedno s ogrebotinama, udubljenjima, naborima i zagasitim bojama karakterističnim za 100% prirodni proizvod. Svakodnevnim rukovanjem razvit će se bogata i lijepa patina, čineći komad koji je jedinstveno vaš. Imajte na umu da je kućište ručno brušeno i ručno obojeno kako bi se stvorilo minimalno otpada tijekom proizvodnje.

Oblikovati

Inspiriran prirodom, ovaj iPhone 6 Grovemade Maple & Leather futrola razmeće se precizno izrađenim kutnim zglobovima; ima savršene izreze koji vam omogućuju pristup tipkama za glasnoću, tipki za uključivanje i ostalim priključcima i kontrolama; s obzirom na suvremeni život, ovaj slučaj može raditi i kao stalak tako da možete gledati videozapise, prezentacije i čitati e-knjige. Njegovo magnetsko zatvaranje osigurava da je vaš telefon svaki put savršeno osiguran. Dok razgovarate s nekim, možete ga potpuno preklopiti - nikad ne brinite zbog trošenja. Njegove tipke za uključivanje i isključivanje zvuka od oraha naglašene su laserskim rezanjem. Ovaj slučaj konceptualizira, izmišlja i konstruira Grovemade iz Portalanda u Oregonu.

Nedostatak

Iako nema uočljivih kvarova, zaljubljenik u umjetnost ne bi volio kutove unutarnjeg odbojnika vidljive kad se otvorite preklop s lijeve strane. Zaobljeni branik mnogi bi cijenili. Još jedna stvar je da s ovim kućištem na vašem iPhoneu 6 nećete moći lako pristupiti nečujnom gumbu. Morate uložiti još napora kako biste telefon postavili u nečujni način.

Zaključak

Ako se izuzmu dva nedostatka, ova Grovemade javor i koža izvrstan je proizvod. Oduvijek sam cijenio proizvode koji se mogu pohvaliti stilom i sadržajem; živimo u doba u kojem potrošači dominiraju tržištem i uvijek traže proizvod koji je ne samo trajan već i razmetati se neusporedivom osobnošću. Ovaj slučaj lako vas može impresionirati snažnom građom i profinjenim izgledom.

Cijena: 129 USD za iPhone 6 | 139 dolara za iPhone 6 Plus

Kupite ga na Grovemade.com