Blog

Norton Identity Safe iPhone App pregled

Bilo je nekoliko popularnih menadžera lozinki za iPhone (i za iOS općenito). Primjerice, 1Password vrlo je popularan softver za više platformi. Tijekom godina došlo je do velike složenosti ovih upravitelja lozinki. Morao sam mijenjati baze češće nego ikad samo zato što su se kod upravitelja lozinki stvari zakomplicirale. Pronađite više o vrhunskim sigurnosnim aplikacijama.

Norton's Identity Safe mogao bi se pojaviti kao samo još jedan upravitelj lozinki koji vam pomaže da sigurno pohranite lozinke i olakšate prijave, ali ide korak naprijed u nekoliko suptilnih aspekata.

Nortonov softver za računalnu zaštitu zapravo ne treba predstavljati jer već mnogo godina prednjače u internetskoj sigurnosti. Dakle, što točno čini Norton Identity Safe aplikaciju - koja je, usput rečeno, dostupna za mnoge platforme, uključujući iOS i Android - nešto poput must-have-a?

Mislim da se to svodi na dvije stvari: sigurnost, pojednostavljenje.

Norton's Identity Safe ima dvije jasne svrhe: pomoći vam u sigurnom spremanju lozinki, tako da se više nikada nećete morati sjećati desetak lozinki, te vam omogućiti jednostavnu i sigurnu prijavu na vaše web stranice iz aplikacije. Pročitajte više o najboljim iPhone sigurnosnim aplikacijama.

Sada nema ništa novo u tome što aplikacija radi. Ugrađeni preglednici i sigurni upravitelji lozinki danas su uobičajena stvar. Ali mislim da će vam se svidjeti Nortonova ponuda jer je besplatna, savršeno radi posao i ne komplikuje stvari.

Postavljanje je jednostavno, a lakše je ako već imate račun trezora s Norton Identity. Iako aplikaciji nedostaju značajke uvoza (kao što su primijetili i drugi recenzenti), morate priznati da propust nije velika stvar. Osim toga, ako postoje mogućnosti uvoza ili izvoza, one mogu predstavljati malu sigurnosnu manu.

Za razliku od mnogih drugih upravitelja lozinki, Norton Identity Safe točno vam govori što lozinku čini snažnom. Ako slijedite iste kriterije koje preporučuje Norton, većinu vaših lozinki teško će se razbiti - i prirodno, teško pamtiti.

Zbog toga koristite aplikacije poput Norton Identity Safe.

Podcijenjena značajka je ugrađeni sigurni preglednik s upozorenjima ako gledate manje sigurno web mjesto. Ugrađeni preglednik oponaša Safari, tako da je vaše iskustvo gotovo nepromijenjeno. Cilj je omogućiti vam što sigurnije pregledavanje.

Aplikacija je savršena ako želite pohraniti lozinke i sigurno ih upotrebljavati.

preuzimanje datoteka

To je za sada sve, ljudi!

Copyright calisportfest.com 2023