Blog

Najbolje aplikacije za brojač kalorija za iPhone u 2021. godini

Nisam fitnes nakaza, ali poput znojenja u teretani da bih ostao u formi. Kako bih osigurao da sam na pravom putu, pratim nekoliko važnih stvari poput težine, unosa vode, kalorija i još mnogo toga. Ono što me drži motiviranim i nudi i pravi vodič kako bih mogao postići cilj je moj virtualni trener. Još to ne možete pogoditi? Iskoristim najpopularnije aplikacije za brojač kalorija za iPhone kako bi sve potrošene i sagorjele kalorije s lakoćom zadržali pod lećom.

Koja je najbolja aplikacija za praćenje kalorija za iPhone?

1. MyFitnessPal

Ako tražite jedinstveno rješenje za brojanje kalorija, idite na MyFitnessPal. Dakle, po čemu se ova aplikacija ističe? Najveći vrhunac ove aplikacije je veliki vrhunac više od šest milijuna baza podataka o hrani.

Pomoću ugrađenog skenera crtičnog koda možete brzo skenirati crtični kod kako biste evidentirali hranu. Tu je i ugrađeni monitor recepata koji vam omogućuje lak uvoz podataka o receptima predmeta koje kuhate.

A zahvaljujući naprednom brojaču kalorija, ističe se u preciznom izračunavanju kalorija. Još jedna značajna značajka je ta da je potpuno prilagodljiv i omogućuje vam praćenje nekoliko hranjivih sastojaka poput masti, šećera, vitamina, vlakana i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Izgubi!

"Izgubio!" je dugo bila jedna od najcjenjenijih aplikacija za zdravlje i fitness za iOS. Aplikacija nudi učinkovitiji program mršavljenja i omogućuje vam lako praćenje hrane.

Lako ćete skenirati hranu kako biste je evidentirali. Još jedna jedinstvena značajka je sposobnost rada s nekoliko zdravstvenih aplikacija i trackera. Na primjer, možete ga koristiti s Fitbit vagom, Misfitom i HealthKitom.

Želite postići svoj cilj na izazovan način? Pa, također imate mogućnost stvoriti izazov s prijateljima i natjecati se s njima u postizanju vašeg cilja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Fooducate

Iskreno govoreći, bila bi velika greška da sam propustio “Fooducate”. Da se pravo izrazim, dizajniran je da bude puno više od običnog brojača kalorija.

Prilagođeni alati za prehranu nude vam potrebnu fleksibilnost za praćenje prehrane na temelju vašeg plana. Nudi korisne preporuke za zdravu hranu. To nije sve; moći ćete pratiti i svoj san, pa čak i svoje raspoloženje.

Želite li još motivacije? Pridružite se zajednici kako biste razmijenili mišljenja, a također potražite i ubojite savjete od drugih ljudi koji su svjesni kondicije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Argus

Na "Argus" gledam kao na sveobuhvatnu aplikaciju za zdravlje i kondiciju koja se može pokazati kao katalizator na mnogo načina. Prvo, ima napredni kalorijski tragač za koji se zna da daje točne rezultate.

Dostupnost dubinskih grafikona, kao i analiza, pomažu vam da saznate sve potrebne stvari. Ne spavate dobro noću? Pa, aplikacija također ima pametni tracker za spavanje kako biste osigurali da možete puno bolje spavati i probuditi se s osvježenom energijom.

Osim toga, postoji koračni brojač koraka za praćenje vaših koraka bez pražnjenja baterije iPhonea.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. SparkPeople

SparkPeople je cjelovit paket. Jedina značajka koju zaista obožavam je sposobnost raditi kao pametan trener života. Ovisno o vašim zahtjevima, možete dobiti prilagođene planove obroka i treninge.

Pratit ćete snagu, kardio i još mnogo toga. Osim toga, postoji kalkulator prehrane koji vam omogućuje praćenje nekoliko stvari poput vlakana, šećera i još mnogo toga.

Poput čitanja članaka vezanih uz zdravlje? Možete čitati članke stručnjaka kako biste otkrili tajne zdravijeg života. Osim toga, pridružit ćete se i velikoj zajednici kako biste podijelili svoje stavove s drugima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. MyNetDiary

Pronašao sam "MyNetDiary" cjelovit alat za praćenje kalorija za iOS. A ono zbog čega sam poželio ovu aplikaciju je personalizirani savjet koji nudi. To znači da imate boljeg trenera koji će vas neprestano voditi osiguravajući da ste u stanju ostati usklađeni sa svojim ciljem.

Možete najbolje iskoristiti pametne karte o hranjivim sastojcima, kalorijama i tjelesnim mjerenjima kako biste pratili svoj napredak. Tjedna analiza prehrane osigurava vam pravi uvid u to kako napredujete sa svojim zadacima. Nadalje, aplikacija sadrži više od 500 vježbi koje će vam pomoći da se popravite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Brojač kalorija od strane FatSecret

Što se tiče praćenja kalorija, ovaj iz FatSecreta vrhunska je opcija. Dolazi s vrlo učinkovitim programom mršavljenja koji vas može uputiti da izgubite tone viška kilograma i postignete željenu figuru.

Također radi s aplikacijom Health kako bi vam omogućio dijeljenje podataka s drugim aplikacijama. U aplikaciju Health možete dodati sve bitne informacije, pa čak i sinkronizirati gubitak kilograma.

Postoji pametan kalendar prehrane zbog kojeg je prilično jednostavno saznati sve sagorjele, kao i potrošene kalorije. O da, također se možete pridružiti velikoj zajednici radi interakcije s istomišljenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. HealthifyMe

Iako HealthifyMe možda nije toliko popularan poput "MyFitnessPal" "Fooducate", sve je pokriveno da bude vrhunski brojač kalorija za iPhone i iPad. Ovom aplikacijom dobivate fleksibilnost za brojanje kalorija više od 100 000 namirnica koje su više nego dovoljne za normalne korisnike.

Aplikacija također olakšava izradu personaliziranih planova prehrane i vježbanja tako da možete mršaviti vlastitim tempom. Da biste bili na brzom putu za postizanje cilja, pruža prave savjete o prehrani koji vam mogu pomoći da se riješite nedostataka.

Ljubaznošću detaljnih izvještaja s preciznim raščlambama, omogućuje vam praćenje prehrambenih navika. A ako ikada osjetite potrebu za stručnim savjetom, svakako se obratite profesionalnim nutricionistima i dijetetičarima.

Cijena: Besplatni / DIY zdravstveni plan kreće se od 5,99 USD

preuzimanje datoteka

9. Nutritionix staza

Visoko ocijenjen kao jedna od najboljih aplikacija za praćenje kondicije, "Nutritionix Track" nudi učinkovito rješenje za brojanje kalorija. Značajke poput skeniranja crtičnog koda i intuitivno korisničko sučelje pomažu vam da s lakoćom prijavite hranu.

Aplikacija vam omogućuje praćenje mnogih stvari poput unosa hrane, hranjivih sastojaka, gubitka kilograma i još mnogo toga. Ima gigantsku bazu podataka o hrani (preko 800 000) i pokriva 95% prehrambenih proizvoda u SAD-u i Kanadi.

Postoji prikaz statistike koji vam omogućuje brzu provjeru napretka. Nadalje, Nutritionix Track možete nadograditi na pro verziju (5,99 / mjesečno i 28,99 USD godišnje) kako biste otključali više značajki.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Nutritionix staza

Ova je aplikacija posebno dizajnirana za podršku onima koji su na restriktivnoj dijeti kao što su keto, paleo, veganska itd. Fokusira se na prehranu i pruža točne podatke koji vam pomažu da se hranite zdravo i ostanete na putu. Možete pratiti vrijednost do 82 mikroelementa.

Nadalje, možete prijaviti unos hrane i vode, zajedno s vježbanjem, kako biste pratili kalorije, ugljikohidrate, proteine, kolesterol i još mnogo toga. Također možete uživati ​​u toni drugih jedinstvenih značajki poput mjerača vremena s prekidima posta, integracije sa svojim uređajima za praćenje aktivnosti i još mnogo toga. To je sve-u-jednom aplikacija za sve zdravstvene nutricioniste koji tamo žive.

Cijena: Besplatno (nudi kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

Vaša najbolja oklada?

Sad kad ste odabrali napredni program za praćenje prehrane, postavite svoj cilj i slijedite strukturirani plan. I usput iskoristite dragocjene savjete za postizanje najboljeg zdravlja.

Željeli biste istražiti i ova zaokruživanja aplikacija:

  • Najbolje trkačke aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad
  • Koristite Cardio Fitness na iPhoneu i Apple Watchu (vodič za fitness)

Koji je vaš cilj - smršaviti ili dobiti mišiće? Obavijestite nas o tome u komentaru ispod.