Blog

Drvene futrole za iPhone 6/6 Plus izrađene u grove

Ne možete dobiti dovoljno svojih najnovijih iPhonea, tj. 6 i 6 Plus. Slično tome, nikada nećete dobiti dovoljno dodatne opreme koja poboljšava performanse vašeg pametnog telefona. Dolje je niz izvrsnih iPhone kućišta posebno za one koji cijene kreativni dizajn, čvrst materijal i šik boje. Ako se divite svom željenom telefonu, zasigurno biste ga pošli zaštititi od moguće štete.

Ove drvene kutije Grovemade izrađene su u SAD-u i mogu se otpremiti na vaš kućni prag možda za tjedan dana. Pogledajte najbolju opciju za vaše iPhone 6 i 6 Plus.

# 1. Futrola za iPhone od oraha i kože

Ova futrola za iPhone 6 i 6 Plus od oraha i kože napravljena je od Oregonskog Claro oraha i vrhunske biljno preplanule kože. Koncipirao ga je, izradio i konstruirao Grovemade u Portlandu u državi Oregon. Kućište se može pohvaliti svim drvenim konstrukcijama koristeći snagu smjera zrna. Precizno izrađeni spojevi osiguravaju da se vaš telefon ne ošteti ogrebotinama, udubljenjima i naborima. Izrada je također imala koristi za pristup svim funkcijama telefona bez ikakvih gnjavaža. Istodobno, lako možete ugraditi i izvaditi iPhone 6 i 6 Plus kućišta. Kućište lijepo djeluje kao stalak.

Cijena: 129 USD (iPhone 6), 139 USD (iPhone 6 Plus)

# 2. Futrola za iPhone od oraha

Ako želite vidjeti koliko rigorozno istraživanje i razvoj mogu učiniti čuda, pogledajte ovaj iPhone iPhone orah. Nakon pet godina neprekidnog istraživanja, poboljšanja proizvoda i inovacija, Grovemade je lansirao ovaj prekrasan slučaj koji uključuje svoj neusporediv dizajn spojeva kako bi stvorio što tanji drveni kovčeg. Iako je kućište izuzetno tanko, može se pohvaliti povećanom čvrstoćom i izdržljivošću okvira. Preklopni poklopac od oraha lako se lijepi za vaš telefon i pruža vam snažno držanje.

Cijena: 99 USD (iPhone 6), 109 USD (iPhone 6 Plus)

# 3. Futrola za odbojnik za iPhone od oraha

Za vašu ljubav prema oblinama, evo seksi iPhone odbojnika orahovog izgleda koji se razmeće minimalističkim dizajnom kako bi vašim iPhone 6 i 6 Plus dao klasičan izgled. Ručno izrađen od oraha Oregon Claro, ovaj kućište odbojnika sadrži jedinstveno precizne spojeve za dodatnu čvrstoću i trajnost. Štoviše, njegov udoban dizajn omogućuje vam guranje i izvlačenje pametnog telefona bez ikakvih bolova. Njegova čvrsta izrada ne ugrožava stil, pa stoga vaš pametni telefon izgleda elegantno dok je umotan u ovu masku.

Cijena: 59 USD (iPhone 6), 69 USD (iPhone 6 Plus)

# 4. Javorova i kožna futrola za iPhone

Nabavite 100 posto prirodni proizvod tvrtke Grovemade. Ova futrola za iPhone od javora i kože ističe okvir izrađen od domaćeg tvrdog drveta. Točni kutovi osiguravaju visok stupanj čvrstoće i elastičnosti. Jedna od prednosti ovog slučaja je što se može koristiti kao postolje za gledanje videozapisa, prezentacija i filmova te za razgovor s nekim na zvučniku. Kako bi zadržao izvornu estetiku kože, ovaj je pokrov nježno tretiran biljnim taninima. Poput hrapave traper hlače, ovaj će slučaj izgledati još ljepše nakon neke upotrebe.

Cijena: 129 USD (iPhone 6), 139 USD (iPhone 6 Plus)

# 5. Maple iPhone Case

Kao i ostali Grovemade iPhone slučajevi, i ovaj javorov kofer izrađen je nakon višegodišnjeg poboljšanja i inovacija proizvoda. Ovaj lijepi slučaj javora Eastern Hardrock prikazuje izvanrednu točnost i trajnost; iako je napravljen da se razmeće svojom tanjom gradom, ovaj slučaj ima čvrst karakter. Ova se javorova futrola lako lijepi za vaš pametni telefon pružajući vam čvrstu kontrolu čak i dok ste u pokretu.

Cijena: 99 USD (iPhone 6), 109 USD (iPhone 6 Plus)

# 6. Jastučić od javorovog branika

Dodajte oomph faktor svojoj osobnosti s ovim javorovim iPhone odbojnikom. Njegov suptilni dizajn pojačan je minimalističkom konstrukcijom koja mu daje prednost u odnosu na ostale uobičajene slučajeve. Lako se može dobro gelirati uz postojeći stil i gracioznost. Ovo je kućište također ručno izrađeno od istočnog tvrdog javora s preciznošću potpisa na zavojima, rupama i ostalim otvorima. A ovo osigurava brze funkcije pričvršćivanja kabela za punjenje, hands-free utikača i slušalica na vašem iPhoneu. Svestrane performanse uključuju pametno inženjerstvo i jednostavno ugrađivanje i izvlačenje.

Cijena: 59 USD (iPhone 6), 69 USD (iPhone 6 Plus)

Kliknite ovdje da biste pročitali više.