Blog

Najbolji projektori za Apple TV 4K 2021. godine

4K tehnologija donosi impresivnu vizualnu kvalitetu u vašu dnevnu sobu, gdje možete gledati svoje omiljene filmove i TV emisije bez isključivanja svjetla. Uživajte u realističnoj jasnoći i sjednite bliže zaslonu za najbolje vizualno iskustvo. Ako želite imati kino u svom domu, pogledajte najbolje 4K projektore za Apple TV. Većina projektora kompatibilni su sa zaslonima do 120 inča. Štoviše, cijene ovih projekcijskih platna su pretjerane. Za sada pogledajte nekoliko visokokvalitetnih projektora za vaš Apple TV.

1. Hibeam

Ako želite nabaviti pristupačniji 4K projektor, imajte na umu ovu ponudu tvrtke Hibeam. Tvrtka tvrdi da je njezin projektor sposoban isporučiti do 2x svjetlije boje. To znači da može ponuditi preslatku kvalitetu slike.

Zahvaljujući dostupnosti više sučelja, povezujete ga sa svojim pametnim telefonom, PS4 i X-Boxom kako biste uživali u igrama. A s ugrađenim stereo zvučnicima, Hibeam projektor može pružiti osjetnu kvalitetu zvuka. Nadalje, ima kompaktnu veličinu i ugodniji je za nošenje.

USP: Ugrađeni stereo zvučnici pružaju oštru kvalitetu zvuka

Pogledajte na Amazonu

2. Dell

Dell je jedna od vodećih marki u proizvodnji vrhunskog hardvera. Ovaj napredni 4K laserski projektor pomaže vam da napravite izvanrednu prezentaciju s 8,3 milijuna piksela zapanjujućeg UHD videozapisa, slika i finih linija kako biste impresionirali svoju publiku.

Ovaj projektor možete postaviti blizu zida, pa sjene neće blokirati vašu prezentaciju. Bez obzira gdje ljudi sjede u sobi, oni imaju jasan pogled na prezentaciju.

USP: UHD Video

Provjerite na Dellu

3. ViewSonic

S ogromnih 300 inča zaslona, ​​očarat će vas videozapisi i fotografije koje gledate pomoću ovog ViewSonic projektora. Dobijte četiri puta više jasnoće od punog HD-a za 3500 lumena. Istu ćete kvalitetu zabave imati danju i noću, u svijetlim ili mračnim sobama.

Upotrijebite način SuperEco na ovom projektoru i žarulja će jako svijetliti do 15000 sati. Ovaj projektor može dekodirati HDR video signale i pruža nevjerojatno detaljnu reprodukciju video zapisa. Osim vašeg Apple TV-a, ovaj projektor podržava većinu medijskih playera, igraćih konzola, računala, Maca i mobilnih uređaja.

USP: Podržava većinu media playera

Pogledajte na Amazonu

4. Sony

Kad je Sony u pitanju, možemo biti sigurni u vrhunsku kvalitetu proizvoda. Ovaj 4K projektor tvrtke savršen je za redovno gledanje televizije ili igranje igara. Ima svjetlinu od 1500 lumena koja pruža izvrsnu jasnoću slike.

Za igrače, projektori imaju brže brzine osvježavanja zbog smanjenja ulaznog kašnjenja. Što se tiče cijene, to je malo skupo, ali s obzirom na kvalitetu, prilično je pošteno.

USP: Brža brzina osvježavanja

Pogledajte na Amazonu

5. Optoma

Najbolji dio ovog 4K projektora je što je kompatibilan s Alexa i Google Assistantom. Kombinacija ovog projektora s bilo kojim od dva virtualna pomoćnika uistinu će učiniti vaše zabavno iskustvo mnogo boljim.

Govoreći o kvaliteti slike, ima HDR10 podršku. To omogućuje svjetliju bijelu boju i dublje razine crne boje uz omjer kontrasta 500 000: 1. Ako tražite 4K projektor u ekonomičnom cjenovnom rangu, to vrijedi razmotriti.

USP: Podržava Alexa i Google Assistant

Pogledajte na Amazonu

6. Epson

Epson je još jedna svjetski poznata tvrtka s trajnim i visokokvalitetnim proizvodima. Ovaj 4K projektor tvrtke ima namjenski hardver za poboljšanje kvalitete slike. Ima 3 LCD tehnologije koja obrađuje slike i videozapise zajedno s namjenskim hardverom za pružanje stvarnog doživljaja gledanja.

Osim gore spomenutih tehničkih značajki, postoji još mnoštvo njih, što ovaj proizvod čini jednim od najboljih 4K projektora na popisu. Čak i s ovim vrijednim značajkama, cijena je prilično konkurentna i ekonomična.

USP: Namjenski hardver za poboljšanje

Pogledajte na Amazonu

7. Deeirao

Što se tiče pružanja oštre kvalitete slike i impresivnog iskustva gledanja filmova, Deeirao je razumno dobra opcija. Puna HD rezolucija (2160P 1080P), zajedno s omjerom visokog kontrasta, čine ga idealnom okladom za vrijeme vašeg filma.

Još jedna stvar koju valja istaknuti je primjetna kvaliteta zvuka zahvaljujući solidnim ugrađenim zvučnicima. Zahvaljujući efikasnoj LED svjetiljci, ovaj projektor ne samo da traje duže, već troši i manje energije. Osim toga, dobro je građen i prilično jednostavan za postavljanje.

USP: Full HD rezolucija (2160P 1080P)

Pogledajte na Amazonu

8. XGIMI Z6

Još jedan od XGIMI-a i ovaj je manje-više isti kao gore. Značajna razlika je u dizajnu i najvažnije u cijeni. Njegova je cijena prilično pristupačna u usporedbi s većinom 4K projektora danih na popisu.

Što se tiče dizajna, ovaj je tanak i uglađen. Puno je lakše nositi ovaj projektor u ruksaku dok ste u pokretu. Što se tiče slike, podržava 2D i 3D, zajedno s punim 4K iskustvom.

USP: Tanak i elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. Acer

Ovaj Acer 4K projektor također ima dva zvučnika s po 5 W. Osim toga, ima omjer kontrasta 1.000.000: 1, što je gotovo dvostruko više od većine ovdje navedenih 4K projektora. Podržava 4K s rezolucijom 3840 × 2160 koji pruža kristalno jasnu sliku za impresivno iskustvo gledanja.

Osim značajki, Acer je jedna od pouzdanih marki kada je u pitanju kupnja elektroničkog proizvoda. Ovaj je proizvod malo skuplji, ali trajnost, značajke i pouzdanost to opravdavaju.

USP: Izdržljiva i pouzdana kvaliteta

Pogledajte na Amazonu

Odjava ...

Jedna od upadljivih karakteristika 4K projektora je velika jasnoća. Štoviše, ne biste trebali gledati TV emisije ili filmove sjedeći u mračnoj sobi.

Možda biste htjeli na brzinu pogledati i ove postove:

  • Najbolji zvučni barovi s Dolby Atmosom za Apple TV 4K
  • HDMI kablovi za Apple TV 4K
  • Najbolji 4K monitori za Apple TV 4K
  • Najbolji 4K televizori za Apple TV 4K

Koji vam se od 4K projektora najviše svidio? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.