Blog

Najbolje kožne futrole za iPhone 6 / 6s Plus tvrtke Doc Artisan

Doc Artisan poznat je kao poznati proizvođač vrhunskih kožnih futrola. Bilo da se radi o fascinantnom izgledu, željenoj praktičnosti, trajnosti ili zavidnoj eleganciji, kožne torbe Doc Artisan uvijek su bile na visini sa svih aspekata.

Nakon što sam nekoliko godina koristio njegove futrole koje definiraju kvalitetu, mogu s punim pouzdanjem reći da vas ove nevjerojatne kožne futrole za iPhone nikada neće iznevjeriti. Kako bismo vam (ili “namjeravamo”) ponudili puno izbora za odabir klasičnog profila za vaš uređaj, napravili smo ekskluzivni popis kožnih futrola tvrtke Doc Artisan. Siguran sam da biste voljeli isprobati ove slučajeve koji su pripremljeni kao izvrstan izbor. Idemo na brzinu!

# 1. Čestitka za kartice (Mr.Slim)

Već na prvi dojam, Card Folio za iPhone 6 / 6s Plus očarat će vas svojim prekrasnim profilom. Elegantno tijelo napunjeno mekim šavom popluna djeluje osjetljivo na dodir.

Skriveni magnet

Mr.Slim ima skriveni magnet koji vaš iPhone sigurno drži unutra. Na stražnjoj strani kućišta nalazi se skriveni utor koji omogućuje zadržavanje do tri kartice. Ali da se i dalje razmeće tankim izgledom, bolje je zadržati samo dvije karte.

Klizač palca utora

Klizač utora za palac olakšava pristup pohranjenim karticama. Mekani materijal od crne podloge od mikrovlakana osigurava optimalnu njegu dodirnog zaslona vašeg uređaja. Punozrnati materijal od kravlje kože čini ga izuzetno izdržljivim.

Omogućuje pozivanje čak i kada je prednji poklopac zatvoren

Jedna stvar koja mi se najviše sviđa u ovoj prekrasnoj kožnoj futroli je ta što vam omogućuje primanje poziva čak i dok je prednji poklopac zatvoren. Možete jednostavno pristupiti gumbu za spavanje / buđenje. Utičnica za slušalice i otvor za grom dovoljno su izloženi da ih možete koristiti bez neugodnosti.

Ako ste u potrazi za zadivljujućom kožnom futrolom, ne biste trebali gledati dalje od nje.

Cijena: 50 USD za iPhone 6 / 6s | 60 USD za iPhone 6 / 6s Plus

# 2. Kutija za kartice

Izrezbaren u cjelovitom zrnu i talijanskoj povrću preplanule kože, futrola za kartice za iPhone 6 / s Plus djeluje u klasi.

Tanak dizajn

Tanak dizajn ne samo da se savršeno uklapa u vaš pametni telefon, već mu nudi i stil razmetanja aplombom. Budući da je lagan, vaš uređaj neće izgledati glomazno.

Dva odvojena utora za kartice

Kožna džepna futrola dolazi s dva odvojena utora za kartice kako biste osigurali dovoljno prostora za čuvanje kreditnih kartica.

Lov na elegantnu džepnu futrolu? Dobiti ozbiljan izgled, vrijedi.

Cijena: 45 USD za iPhone 6 / 6s | 50 USD za iPhone 6 / 6s Plus

# 3. Narukvica (IrisLili)

Tražite li više od pukog kućišta za svoj pametni telefon? Wristlet vam nudi fantastičnu mogućnost.

Atraktivna crna kožna narukvica imena "IrisLili" dostupna je u dva uzorka - šljunčana i prošivena. Dolazi s odvojivom tvrdom futrolom od magnetske kože za vaš iPhone koja vam omogućuje lako pozivanje.

RFID snaga blokiranja

Ovaj novčanik također dolazi s RFID blokadom pomoću EMF-a (elektromagnetskog polja sile), što omogućava skeneru kreditne kartice da stvori promašeno čitanje. Najlonska obloga od mikrofibre nudi zaslon vašeg uređaja prijeko potrebnu njegu.

Dosta mjesta za kartice

Dok futrola za iPhone 6 / 6s ima pet utora za kartice, id prozor, dva utora za zid, jedan utor za patentni zatvarač, 6 / 6s Plus dolazi s 11 utora za kartice, ID prozor, tri zidna utora i jedan utor za patentni zatvarač.

Vrhunski osjećaj

Ako želite imati vrhunsku kožnu futrolu koja vam može pružiti nevjerojatno rješenje za uredno održavanje ne samo vašeg iPhonea već i drugih dragocjenosti, ovaj mora biti siguran udarac.

Cijena: 100 USD za iPhone 6 / 6s | 110 dolara za iPhone 6 / 6s Plus

Bonus

Postoji još jedna lijepa kožna futrola dizajnirana za iPhone 6 / 6s Plus. Izrađen od visokokvalitetne kože, nije samo izdržljiv već i klasičan. Dolazi s uklonjivim stražnjim poklopcem, koji se lako škljocne s kućištem zahvaljujući magnetu.

Ima veliki utor u kojem možete držati više od 3-4 karte. Budući da je vrlo robustan, pruža potpunu zaštitu od slučajnog pada ili udara. Korištenjem klizača utora za palac možete brzo pristupiti svojim karticama.

Ako ikad osjetite da je kućište pomalo glomazno, možete ukloniti njegov poklopac i uživati ​​u tankom izgledu. Magnetno osigurava da vaš uređaj sigurno ostaje unutra. Podstava od mikrovlakana pruža potrebnu zaštitu na zaslonu vašeg uređaja.

Omogućuje prikladan pristup priključku za slušalice, porta za grom. Na stražnjoj strani nalazi se izrez za kameru.

Napravljen je za ljude koji vole vrhunsku kožnu futrolu bez ikakvih kompromisa.

„Ovaj smo slučaj ekskluzivno dobili na uvid. Cijena za to nije spomenuta. "

Cijena: Ipak najaviti.

Istražite kolekciju na DocArtisan.com.