Blog

Najbolje fitness aplikacije Apple Watch u 2021. godini

Aktivnost praćenja iz Apple Watcha je malo prikladnija. I to uglavnom zato što je pametni sat uvijek na vašem zapešću i doslovno samo jednim pogledom. Dakle, ako ste se obvezali postati super fit, ove najbolje Apple Watch aplikacije za fitness mogu vam biti od velike pomoći.

1. MyFitnessPal

"MyFitnessPal" izvrsno je sredstvo za praćenje kalorija i dijete za watchOS i iOS. Pomoću ove aplikacije možete bez napora pratiti što jedete i izbjegavati narkomane da ostanu u formi i zdravi.

MyFitnessPal ima ogromnu bazu podataka od preko 6 milijuna hrane. I savršeno djeluje u praćenju nekoliko hranjivih sastojaka poput kalorija, masti, proteina, ugljikohidrata, šećera, vlakana, kolesterola, vitamina.

Možete ga povezati s više od 50 aplikacija i uređaja. Štoviše, ova Apple Watch aplikacija za fitnes omogućuje vam da odaberete između više od 350 vježbi koje će vam pomoći da postanete spremniji i jači.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Izgubi!

Ako ste odlučili skinuti svu dodatnu težinu zbog koje ste izgledali pasivno ili umorno, izgubite! može biti prilično dobra imovina za vas.

Pomoću ove aplikacije moći ćete držati svu hranu koju jedete pod bliskim lećama. Stoga će praćenje prehrane biti vrlo jednostavno.

Naslovi ove aplikacije su gigantska kolekcija od preko 15 milijuna hrane. Postoji pametna statusna traka koja vam omogućuje praćenje napretka za nekoliko ključnih stvari poput dnevnih kalorija i makronutrijenata.

Štoviše, dizajniran je za rad s mnogim fitness uređajima i aplikacijama, uključujući Misfit, Fitbit vagu, Withings vagu i Healthkit.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Nike trening klub

Postoji vrlo malo aplikacija za fitness koje mogu biti jednako učinkovite poput ove. Aplikacija ima dobar spisak od preko 185 treninga. Dakle, bez obzira pokušavate li poboljšati mišiće ili postići duševni mir jogom, on će zaista dobro podnijeti zadatak.

Omogućuje vam ulazak u razne aktivnosti i pomaže vam u njihovom praćenju. Prema vašoj rutini, aplikacija pruža personalizirane preporuke. Povrh svega, Nike Training Club u potpunosti je integriran s Apple Healthom kako bi vam omogućio praćenje svih podataka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Trkač - GPS trkački trag

Aplikacija Runkeeper jedna je od najboljih fitness aplikacija dostupnih za Apple Watch. Omogućuje vam praćenje aktivnosti ručno ili pomoću GPS-a. Osim što samo trči, aplikacija prati i druge aktivnosti poput planinarenja i biciklizma. Uz to, ima integriranu podršku za Spotify i iTunes, koji vam pomažu da ostanete motivirani dok vježbate.

Pomoću ove aplikacije možete postaviti svoje osobne ciljeve i pratiti gdje se nalazite i koliko napora trebate uložiti. Imajući punu podršku za Apple Watch, ne morate nositi iPhone dok trčite, planinarite ili vozite bicikl. Napokon, aplikacija je dostupna besplatno, dok postoje i druge premium značajke na koje se morate pretplatiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Fitbod

Za fitnes nakaze koje uvijek žele dati sve od sebe i nadgledati svaku aktivnost, čini se da je Fitbod dobra oklada. Aplikacija ima čisto sučelje i može se pohvaliti ogromnom bibliotekom HD videozapisa s jednostavnim objašnjenjem.

Pomoću pametnog sata možete na brzinu pogledati plan treninga i u skladu s tim krenuti u posao. Osim što nudi prilagođeni plan, on također nudi korisne savjete na temelju vaših performansi. Stoga imate bolju ideju o tome kako napredujete s planom i značajnije što morate učiniti da biste poboljšali svoju izvedbu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Withings Health Mate

Withings je dizajniran da bude potpuno opremljena aplikacija za praćenje zdravlja. Aplikacija nudi prilagođene programe za poboljšanje vašeg zdravlja i osposobljavanje nego ikad prije.

Zahvaljujući dubinskom praćenju aktivnosti, imate puno bolji uvid u to kako se izvodite. Omogućuje vam lako otkrivanje područja na kojima trebate više fokusirati. Kao rezultat toga, možete izgubiti kilograme ili postati aktivniji u životu.

To nije sve, Withings besprijekorno radi s više od 100 aplikacija za zdravlje i fitness kao što su Apple Health, Nike, RunKeeper, MyFitnessPal i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Zdravlje srca Qardio

Ono što ovu aplikaciju čini dostojnim dodatkom na popisu posebnih aplikacija za zdravlje i kondiciju je sposobnost preciznog praćenja krvnog tlaka, EKG-a, težine, HRV-a i još mnogo toga.

Da biste krenuli, trebate povezati aplikaciju s Qardiovim uređajima jednostavnim postavljanjem. Nakon što to učinite, možete potražiti pomoć nekoliko karata kako biste razumjeli svoj krvni tlak. Pogledajte statistiku i trendove kako biste vizualizirali svoje zdravlje srca.

Osim toga, aplikacija Qardio omogućuje vam jednostavno dijeljenje važnih zdravstvenih podataka sa svojim liječnikom (ili bilo kime drugim).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. FITIV Puls

Kada dajete svojih 110% u teretani ili tijekom intenzivnog trčanja, želite točno pratiti svoje performanse. Ne nudi vam samo bolji uvid u to koliko dobro prolazite kroz bušilicu, već vam pomaže i da otkrijete područja na kojima trebate raditi kako biste postali bolji. I ovdje aplikacija poput FITIV Pulse zaista dobro dođe.

Pomoću ove aplikacije moći ćete lako očitavati puls iz Apple Watcha. Uz vrhunsko GPS praćenje i prilagodljivo treniranje glasa, održava vas vođenim i motiviranim.

Uz pomoć korisnih komplikacija, moći ćete bez napora pristupiti svojim zdravstvenim podacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Gimaholik

Gymaholic je samo savršena aplikacija za ljubitelje fitnesa koji žele pratiti svoje aktivnosti u teretani dajući svom fizikom željeni izgled. Svoje vježbe možete gledati na ekranu zajedno s drugim važnim stvarima kao što su set, ponavljanje kao i informacije o težini. Broji vrijeme odmora tako da ste na zadatku potrebne snage.

Možete pratiti svoju vježbu i brzo saznati koju ste vježbu završili, a koja preostala. Da bi stvari bile jednostavne, označeni su i dovršeni i nedovršeni popisi vježbi. Na ekranu za vježbanje možete pronaći puno važnije informacije poput fotografije, imena, opreme, mišića itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Staze

Trails je aplikacija za praćenje fitnessa na otvorenom. Uz upotrebu živih grafova i izvanmrežnih topografskih karata, ova je aplikacija sposobna zabilježiti bilo koju aktivnost na otvorenom. Staze prikazuju uživo grafikone četiri željene statistike. Možete odabrati između više od 20 statistika, uključujući brzinu i puls na vašem iPhoneu.

Omogućuje vam brzo stvaranje putnih točaka tijekom snimanja zapisa s izbornika. Novo snimanje možete započeti samo jednim dodirom, a da ne morate prolaziti dugi postupak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Vaša najpouzdanija fitnes aplikacija?

Koja se od ovih aplikacija za fitnes suprotstavila vašim očekivanjima? Recite nam nešto o onom koje ste odabrali kako bi vam pomoglo da postignete željenu kondiciju.

Predložio bih vam da pogledate i ove postove:

  • Najbolje fitness aplikacije za iPhone
  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone
  • Vrhunski vodič za korištenje Apple Fitness +
  • Savjeti za popravljanje Apple Fitnessa + Ne pojavljivanje na iPhoneu