Blog

Najbolje aplikacije samookidača za iPhone 2021. godine

Od svih aplikacija za iPhone kamere, one sa samookidačem tim su korisnije. Omogućuju jednostavno snimanje autoportreta i grupiranje fotografija s optimalnom lakoćom. Samo postavite odbrojavanje, pritisnite gumb okidača i stavite pozu! Nadalje, možete usavršiti svoje snimke filtrima i dodatnim postavkama poput načina slabog osvjetljenja, bljeskalice, rafalnog snimanja i još mnogo toga. Pa ‘recite sir’ i probajte ove najbolje aplikacije samookidača za iPhone.

 1. Retrica
 2. ProCam 7
 3. ProCamera
 4. PhotoTimer +
 5. Kamera + 2
 6. Kamera s sporim okidačem
 7. Automatska kamera s odbrojavanjem
 8. TimerCam
 9. Selfie Self Portrait Camera
 10. Kamera trenutka

1. Retrica

Nemojte se nagoditi samo s odbrojavanjem vremena kada je u pitanju upotreba nezavisne aplikacije za kameru. Pokušajte Retricu i iznenadit ćete se kad vidite što aplikacija kamere može učiniti. Ima više od 100 filtara koje možete odmah isprobati. Također možete stvoriti GIF-ove i videozapise koji su šaljivi i zabavni.

Povrh toga, ima i instant mogućnost kolaža, naljepnice, marke, doodle logotipe i još mnogo toga. I da, to nije samo aplikacija za kameru, to je zajednica u kojoj možete slati privatne poruke izravno iz aplikacije. Napokon, aplikacija je besplatna s ograničenim značajkama, a možete odabrati između nekoliko mogućnosti pretplate.

Cijena: Besplatno (ograničena ponuda, premium mjesečno - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. ProCam 7

Ovo je daleko jedna od apsolutno najboljih aplikacija za samookidače. Štoviše, postoji mnoštvo značajki i funkcija za snimanje prekrasnih fotografija i videozapisa. Možete jednostavno kontrolirati i razlučivost i veličinu medija, što povećava praktičnost.

Zatvarač protiv podrhtavanja i mogućnost postavljanja intervala dodatno dodaju njegove mogućnosti. Za uređivanje postoji impresivna biblioteka filtara i čak 19 alata za podešavanje kako bi vaše slike izgledale baš kako treba.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

3. ProCamera

Ako tražite sveobuhvatnu aplikaciju za kameru koja se lako koristi u svakodnevnim situacijama, isprobajte ProCamera. Višenamjenski je i sadrži mnoštvo značajki zbog kojih je povjetarac za snimanje fotografija na razini.

Donosi značajke DSLR fotoaparata na visokoj razini na vašu iPhone kameru, sa samookidačem i intervalometrom za bilježenje savršenog trenutka. Štoviše, ujedno je i sveobuhvatna aplikacija za uređivanje fotografija s besplatnim filtrima i korektivnim alatima.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

4. PhotoTimer +

Photo Timer + nudi obilje fleksibilnosti kada je u pitanju snimanje više fotografija s više odgoda. Postavku možete prilagoditi tako da automatski snima do 10 slika. Što se tiče odbrojavanja, aplikacija vam omogućuje precizno podešavanje trajanja od 3 sekunde do 3 minute.

Zahvaljujući zvuku za odbrojavanje možete ostati u toku i moći snimati hladne selfieje. To nije sve. Također nudi praktičnu kontrolu bljeskalice i omogućuje vam odabir albuma u koji ćete spremiti fotografije, a ne izravno u primarni fotoaparat. To vam pomaže da ostanete organizirani.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - Photo Timer + - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Kamera + 2

Ovo je najnovija ponuda kreatora popularne aplikacije Camera + Legacy. Omogućite Timer ili Burst kad god zatrebate i upotrijebite stabilizator kako bi vaš iPhone bio dovoljno stabilan da stvori oštru sliku.

Nadalje, značajka automatskog postavljanja koristi najbolji objektiv kamere vašeg telefona za svaki snimak. Također se upotrebljava kao aplikacija za ručni fotoaparat koja vam daje potpunu kontrolu. Ostale opcije uključuju polagani okidač za duge ekspozicije, makronaredbu za bliske subjekte i akciju za snimanje pokretnih predmeta.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

6. Kamera usporenog zatvarača

Podignite svoju iPhone kameru na potpuno novu razinu s raznolikim efektima male brzine zatvarača ove aplikacije. Dobio je obilje priznanja kao jedna od najboljih aplikacija za fotoaparate i fotografije na App Storeu.

Postoji ručni timer koji olakšava snimanje preciznih snimaka, a podržava i Apple Watch. Iskoristite pregled uživo u stvarnom vremenu koji vam omogućuje da u trenu vidite rezultat svoje fotografije.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

7. Automatska kamera s odbrojavanjem

Prije fotografiranja postavite odbrojavanje do 60 sekundi kako biste osigurali najbolju pozu. Uz to, ova aplikacija omogućuje vam spremanje snimljenih fotografija i videozapisa u biblioteku fotografija putem Postavki.

Nadalje, također možete zasebno upravljati svojim fotografijama i videozapisima kako biste ostali organizirani i na putu. Dodatne značajke poput odabira bljeskalice i mreže čine ovu aplikaciju praktičnim alatom za vaše vrijeme za selfie!

Cijena: Besplatno (otključajte nove značajke - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. TimerCam

Besplatnu aplikaciju kamere za samookidač koja radi uz savršeno vrijeme ne tražite dalje. Kontrole su jednostavne i učinkovite kako bi olakšali snimanje potrebnih snimaka. Za informiranje postoji zvučni efekt odbrojavanja od tri sekunde.

Možete birati između 5, 10, 15 ili 30 sekundi kašnjenja, a radi i sa stražnjom i s prednjom kamerom. Obavezno prilagodite žarišnu točku dodirivanjem zaslona i pregledajte svoj snimak prije spremanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Selfie Self Portrait Camera

Ova je aplikacija optimizirana za lijepe autoportrete. Korištenjem samookidača moći ćete snimiti prekrasne fotografije i poboljšati ih nizom jedinstvenih filtara. Odmah transformirajte kvalitetu svojih slika.

Nadalje, možete ispisati svoje omiljene snimke kako biste ih imali za uspomenu. Štoviše, podijelite svoje profesionalno filtrirane fotografije na društvenim mrežama i zasigurno ćete osvojiti pohvale svojih prijatelja i sljedbenika.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Moment kamera

Ne propustite trenutak s aplikacijom Moment Camera. Ima praktični samookidač i funkciju sekvencijskog snimanja kako bi vam olakšalo snimanje željenih snimaka. Možete odabrati od 5 do 60 sekundi kašnjenja.

Čisti i moderni UI ističe se i vrlo je lagan za upotrebu. Nadalje, dodirni fokus i autofokus pomažu vam da naglasite ono što želite u svom kadru. Tu je i funkcija načina rada bljeskalice za bolju noćnu fotografiju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Isprobajte ove aplikacije s automatskim odbrojavanjem na iPhoneu i nikad ne propustite da snimite nevjerojatne fotografije svojih dragocjenih trenutaka. Podijelite u komentarima ispod koji vam najviše odgovara.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje aplikacije za kamere za noćni vid
 • Aplikacije za zumiranje kamere za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za otkrivanje skrivenih kamera
 • iPhone svjetiljka ne radi? 5 brzih popravaka!