Blog

Kako stvoriti digitalnu posjetnicu na iPhoneu i iPadu

Digitalna posjetnica nužna je pogotovo ako želite lako podijeliti kontakt i učinkovitije promovirati svoju marku. Ključ za razvoj velike osobne mreže je pametno upravljanje kontaktima. Iako postoji nekoliko aplikacija koje vam omogućuju stvaranje digitalne posjetnice na vašem iPhoneu, Switchit se ističe od ostatka.

Switchit - aplikacija za razmjenu kontakata i osobni mrežni upravitelj za iPhone - ono je što vam je potrebno za stvaranje senzacionalne posjetnice koja vam omogućuje besprijekornu promociju vaše marke. Najbolja stvar u vezi s ovom aplikacijom je što vam omogućuje da na posjetnicu priložite video / sliku. Dodavanje privlačnog isječka ili atraktivne fotografije dodaje veću vrijednost profilu vaše marke. Da biste svojoj kartici dali atraktivan izgled, možete joj dodati i lijepu temu. Otkrijmo kako se to radi na pravi način!

Kako stvoriti digitalnu posjetnicu pomoću uključivanja i iPhonea i iPada

Korak 1. Pokreni Switchit aplikaciju na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Zatim dodirnite Dodaj kartice kartica na dnu.

Korak # 3. Sada unesite Ime nove kartice i dodirnite u redu.

Korak # 4. Dalje, morate dodati naslov, tvrtku, telefon, e-poštu, web adresu, adresu. Također dodajte vezu svog društvenog računa. Trenutno vam aplikacija omogućuje dodavanje veza na čak 15 računa društvenih medija kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube itd.

Korak # 5. Dalje možete prenijeti video / sliku, pa čak i prilagoditi posjetnicu hladnom bojom teme.

  • Da biste prenijeli videozapise, dodirnite Prenesite videozapise tab. Zatim trebate odabrati video iz galerije ili snimiti novi video. U ovom testu prenijet ću video iz svoje galerije. Dodirnite odaberite iz galerije. Zatim dodirnite Odaberi u donjem desnom kutu

  • Da biste prenijeli sliku, dodirnite Učitaj sliku kartica u donjem desnom kutu. Zatim ili fotografirajte ili odaberite iz galerije. Snimit ću lijepu fotografiju. Dodirnite Snimi fotografiju s fotoaparata. Zatim snimite fotografiju kao i obično. Zatim dodirnite Koristi fotografiju pri dnu

  • Da biste dodali temu, dodirnite Teme kartica na dnu. Zatim odaberite željenu boju teme

To je to! Vaša je posjetnica sada spremna. Želite to provjeriti? Dodirnite Pregled kartica na dnu.

Da biste podijelili posjetnicu, idite na početni zaslon aplikacije, unesite telefonski broj i pošaljite ga.

Završavati

Kakav je vaš stav o Switchitu? Hoćete li pomoću ove aplikacije stvoriti impresivnu posjetnicu za svoju marku? Javite nam svoje vrijedne povratne informacije u komentarima.

Za mene je ovo što ovu aplikaciju za razmjenu kontakata čini tako cool, opcija koja vam omogućuje da napravite digitalnu karticu s omogućenim videozapisom koja trenutno utječe. Osim toga, omogućuje vam dodavanje veze na brojne račune društvenih mreža na vašu karticu.

Možda biste htjeli provjeriti:

  • Najbolje aplikacije za čitanje posjetnica
  • Aplikacije za skenere posjetnica
  • Najbolje aplikacije za skeniranje QR koda
  • Najbolje aplikacije za upravljanje iPhone kontaktima