Blog

Kako dodati i pregledati svjetske satove na Apple Watchu

Ovo je doba globalizacije. Ljudi su postali kozmopoliti i putuju daleko po svijetu. Zato moramo provjeriti svjetske satove kako bismo ostali komunikativni s našim prijateljima ili voljenima koji žive u Londonu, New Yorku, Tokiju ili bilo gdje drugdje na svijetu.

Što može biti bolje od toga da se Apple Watch utrkuje zajedno s tempom vremena? Aplikacija Svjetski sat na satu omogućuje vam prikaz različitih vremenskih zona na svijetu. Da biste ga učinili prikladnijim, imate i mogućnost dodavanja određenih vremenskih zona na sam sat. Za svaki slučaj, ako želite pratiti neke od svojih omiljenih vremenskih zona, možete ih dodati i u aplikaciju Svjetski sat.

Aplikacija World Clock Apple Watch automatski sinkronizira konfigurirane svjetske satove iz uparene iPhone aplikacije Clock. Na primjer, ako u svoj iPhoneov sat Clock dodate različite svjetske satove, oni će se automatski sinkronizirati s Apple Watchom. To je stvarno jednostavno; samo ako znate trik!

Kako dodati svjetske satove na svoj Apple Watch

Korak 1. Pokrenite Aplikacija Sat na vašem iPhoneu.

Korak 2. Dodirnite Svjetski sat kartica iz donjeg lijevog kuta.

Korak # 3. Sljedeće dodirnite znak plus iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 4. Sada trebate dodirnuti Ime grada koje želite dodati.

To je to!

Možete ponoviti ove korake da biste dodali još gradova u aplikaciju sata. U aplikaciji Svjetski sat provjerite je li novo dodana vremenska zona sinkronizirana ili nije.

Kako preurediti gradove u aplikaciji World Clock na iPhoneu

Možete preurediti gradove po želji tako da možete lako pregledavati svjetsko vrijeme. Na primjer, ako ste dodali više gradova u aplikaciju Svjetski sat, bilo bi ih bolje preurediti na temelju prioriteta.

Korak 1: Slijedite korake # 1 i # 2 kao gore.

Korak 2. Dodirnite Uredi od gornjeg lijevog kuta → Naprijed, povucite ikona za preuređivanje koji je pored grada koji želite preurediti. Za svaki slučaj, ako želite postaviti Svjetski sat na zadani grad, postavite svoj omiljeni grad na vrh.

Korak # 4. Nakon što ste preuredili gradove, dodirnite Gotovo iz gornjeg lijevog kuta.

Kako pregledati svjetske satove na Apple Watchu

Pristup svjetskim satovima na Apple satu vrlo je jednostavan.

  • Jednostavno otvorite Aplikacija Svjetski satovi na Apple Watchu, a zatim dodirnite grad za koji želite vidjeti dodatne informacije

Kako izbrisati određenu vremensku zonu iz Svjetskog sata na Apple Watchu

Ako više ne želite zadržati nijednu vremensku zonu na svom Svjetskom satu, možete ga jednostavno izbrisati.

Korak 1. Slijedite korake # 1 i # 2 kao gore i dodirnite Uredi → Dodirnite crveni gumb sljedeći grad koji želite izbrisati.

Korak 2. Dodirnite Izbriši → Dodirnite Gotovo iz gornjeg lijevog kuta za potvrdu.

To je to!

Copyright calisportfest.com 2023