Blog

Najbolje igre iPad Pro u 2021. godini

Igranje igara na moćnom uređaju kao što je iPad Pro apsolutno je zadovoljstvo. Igre s visokim oktanom oživljavaju na tabletu zahvaljujući nenadmašnoj brzini. Na temelju pukog uzbuđenja i radosti koje pružaju, ovo su najbolje iPad Pro igre koje su me najviše očarale. Popis uključuje vrhunske igre iz različitih kategorija, od svemirskih pucačina, auto utrka, slagalica do akcijskih avantura. Zajedničko je svim tim igrama da su sve one pune izazova. Bez obzira želite li imati fascinantne stvari ili lagane mozgalice, moći ćete odabrati ono što vas postavlja na kocku! Dosta pohvale, zaronimo i istražimo top 10 iPad Pro igara!

1. Sukob klanova

Clash Of Clans nevjerojatno je fascinantan. Možete stvoriti prekrasno selo, podići klan i boriti se protiv klanskog rata. Stavite svoje najbolje stopalo naprijed da branite svoje selo koristeći topove, bombe, zamke, minobacače i zidove.

Morate biti u svom najboljem izdanju da biste dobili bitku protiv Goblina Kinga. Planirajte strategije koje oduzimaju dah izvrsnim kombinacijama uroka i trupa. Ne zaboravite osnažiti svoje trupe s više razina nadogradnje kako bi nastavile dominirati nad vašim protivnicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. PUBG MOBITEL

Ako želite intenzivno pucati, ne tražite dalje od PUBG MOBILE. Zasluženo pozicioniran na drugom mjestu u kategoriji strategija, ovaj je obuzet izvrsnom grafikom i HD zvukom.

Što se tiče igara, vaš je krajnji cilj preživjeti do kraja na bojnom polju. Opremite se svim oružjem i vozilima kako biste nastavili hrabro boriti se. I kad god se ukaže prilika, ne propustite opljačkati resurse svojih suparnika.

Baš kao i većina drugih igara, PUBG vam također omogućuje da se pridružite rukama drugih igrača za dominaciju u misiji. Kako programer nastavlja s dodavanjem dobrih stvari s vremena na vrijeme, velika je vjerojatnost da možda nikada nećete poželjeti odustati od ove intrigantne igre!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Biciklijada

S više od 100 milijuna aktivnih korisnika, Bike Race može biti automatski odabir za nas ako imate sklonosti prema brzini. Proletite stotine izuzetno zahtjevnih staza; pokazujući svoj drzovski stav.

Budući da ima i pojedinačni način rada i način rada za više igrača, uživat ćete u igranju do srca. Jednostavnim kontrolama moći ćete s lakoćom upravljati igrom. Štoviše, također možete zaraditi puno zvjezdica za otključavanje novih razina.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. MARVEL Natjecanje prvaka

Što je s upuštanjem u kolosalnu borbu koja uključuje samo prvake? Ovom igrom moći ćete postaviti epski rat između dva superheroja poput Kapetana Amerike protiv Željeznog čovjeka! Hulk protiv Wolverinea! Spider-Man protiv Deadpoola i više. Možete se udružiti sa svojim prijateljima kako biste stvorili snažno savezništvo kako biste slomili svoje protivnike.

Uz pomoć nekoliko majstorskih trikova i oružja možete ojačati snagu svog tima. Kako se često dodaju novi prvaci, uživat ćete u beskrajnom pokušaju!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Prave utrke 3

Ocijenjen kao najbolja besplatna aplikacija u više od 100 zemalja, Real Racing 3 mora imati za ljude koji vole brze igre. Sadrži neke licencirane staze s 40 krugova na 18 stvarnih mjesta.

S rešetkom od 43 automobila i više od 170 automobila vodećih proizvođača, uključujući Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bugatti, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, McLaren i Audi. Možete sudjelovati u više od 4 000 događaja poput utrka kupa, eliminacija i izazova izdržljivosti.

Još bolje, odabrat ćete široku paletu nadogradnji kako biste poboljšali performanse svog automobila. Također možete prilagoditi svoj automobil upotrebom boja, vinila i naplataka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. MORTALNI KOMBAT X

Ova borbena igra i igra sakupljanja karata - MORTAL KOMBAT X - nevjerojatno je primamljiva. Vaš zadatak uključuje stvaranje moćnog tima Mortal Kombat ratnika i uništavanje vaših protivnika kako biste dokazali svoju nadmoć.

Možete ratovati protiv drugih igrača u ratovima frakcija. Poredite se na vrhu na ljestvici najboljih vaših frakcija da biste osvojili mnoštvo nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. TRANSFORMATORI

Vrijeme je da prihvatite spektakularni akcijski RPG (igranje uloga) kako biste prikazali svoje junaštvo. Igra oživljava slavnih 30 godina povijesti Transformersa. Prikupite fantastične botove iz velikog svijeta transformatora i budite ispred bitke koristeći svoju ogromnu snagu.

Borite se protiv drugih igrača, iskorištavajući većinu smrtonosnih napada. Pridružite se rukama svojim prijateljima, sklopite nenadmašan savez kako biste dokazali svoju karizmatičnu vještinu u globalnim događajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Altova odiseja

Jeste li već upoznali Alta? Vrijeme je da mu se pridružite u beskrajnoj snowboarding avanturi po prostranom i mističnom pustinjskom krajoliku. Doživite uzbuđenje lebdenja iznad vjetrovitih dina, uzbudljivih kanjona i tajanstvenih drevnih hramova!

Grafika je prekrasna, a igranje pojednostavljeno, ali ovisno. Lako je naučiti, ali s vremenom vas izaziva. Uživajte u dinamičnom osvjetljenju i vremenskim efektima poput zvijezda padalica i uzbudljivih pješčanih oluja. Također ima nevjerojatan spokojan soundtrack koji dodaje iskustvo.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

9. Lego Jurassic World

Što kažete na strašnu zabavu uz svjetlucave trenutke iz sva četiri filma iz Jure? Odaberite Lego Jurassic World kako biste oživjeli svoje avanturističko igračko iskustvo. Odaberite između 16 dinosaura kao što su Triceratops, smrtonosni Raptor, otrovni Compy i moćni T. rex. Također možete prilagoditi svoje dinosaure. Na primjer, moći ćete odabrati LEGO jantar i eksperimentirati s DNK kako biste stvorili nevjerojatne dinosaure.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Problemi s tunelom

Tunnel Trouble vrlo je zarazna jet utrka. Igra zahtijeva da mlaznom brzinom upravljate mlazom i pametno izmičete minama. Imat ćete zabavno ispunjeno vrijeme za otključavanje rakete i nekoliko svemirskih brodova.

Igra sadrži tri uzbudljiva načina poput višestrukog, preživljavanja i mina. To nije sve; ima više od 25 veličanstvenih znanstveno-fantastičnih tema tunela kroz koje se može provući.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Lara Croft GO

Zanima li vas puzzle avantura? Lara Croft GO postavila bi vas za zamornu bitku pametnosti. Morat ćete istražiti drevne civilizacije i otkriti tajne. Otkrivajući mit o kraljici otrova, proći ćete kroz ogromne prepreke.

Kako se igra sastoji od više od 115 zagonetki u 7 poglavlja, uvijek ćete imati nešto zaista intrigantno za igrati. Svjetlucavi zvučni zapis održavat će vaš intenzitet tijekom igre.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Pod pretpostavkom da vam se svidio ovaj pohlepni popis najboljih igara.

Koju ste od ovih igara odabrali kako biste osvijetlili svoje vrijeme igranja? Je li to onaj pun avantura i snažan, ili onaj koji je na laganijoj strani, ali u rukavu ima puno trikova? Bilo bi cool znati o vašem izboru. Jesam li propustio uvrstiti bilo koju vašu omiljenu igru ​​na ovaj popis? Obavijestite nas i to.

Željeli biste baciti pogled na:

  • Najbolje akcijske igre za iPhone i iPad
  • Svemirske pucačke igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre iPad Pro za igranje u zrakoplovnom načinu rada
  • Najbolje igre utrka automobila za iPhone i iPad